joi, 28 martie, 2024

Gigi Becali despre meciul cu Dinamo: ‘Se va sfarsi visul. Pentru ca isi dau viata cu noi’

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a declarat, marţi, că nu îl doreşte la FCSB pe atacantul dinamovist Mattia Montini şi că nu l-ar transfera nici dacă Dinamo i-ar da jucătorul şi 100.000 de euro. Preşedintele Consiliului de Administraţei al FC Dinamo, Alexandru David, l-a "liniştit" pe Becali: 'Nu dăm, că nu avem de unde', informează News.ro.

Joi, David afirmase, în glumă, că Mattia Montini poate pleca la FCSB dacă gruparea patronată de Gigi Becali plăteşte 60 de milioane de euro. "Asta o spun serios. Văd au cuvântul meu de onoare că dacă imi dau 100.000 ei mie, nu-l iau. Că-mi măreşte lotul şi trebuie să ţin un om pe bară şi trebuie să mai muncescă cineva să-l antreneze. El e foarte valoros jucător, dar eu nu-l iau", a comentat Becali, la Pro X, prin telefon.

"Domnule Becali, vă dau cuvântul meu de onoare că nu dăm 100.000, că nu avem de unde", a spus David, aflat în studio. "Lasă, că împrumutaţi de la Rednic", a adăugat Becali. "Nu ştiu dacă mai are, o să-l întreb", a afirmat David.

David a mai spus că, în cazul în care Dinamo accede în play-off, FCSB rămâne abonată la locul 2 la finalul sezonului. "Mie mi-e frică, nu vreau să mă abonez la locul 2, vreau la locul 1. Aşa că mulţi ani înainte în play-out! Mă ţin de cuvânt cu ceea ce am spus, cu Piaţa Universităţii (n.r. – că se îmbată în piaţă dacă Dinamo intră în play-off). Când am spus eu, atunci mai erau cât de cât şanse. Acum nu mai au nicio şansă. Nici măcar în vis. Nu trebuie să mai visaţi anul ăsta la play-off. Nici măcar în vis nu cred că e posibil", a răspuns Becali.

"Lăsaţi-ne, domnule Becali, să visăm şi noi! Vreţi să ne luaţi şi visele?", a întrebat David.

"Visaţi, că e frumos. Dar ştiţi până când o să visaţi? Când jucaţi cu Botoşaniul? Duminică, se va sfârşi visul. Sunt prietenii mei (n.r. – FC Botoşani). E adevărat ce spune David, că dacă intră Dinamo în play-off şansele la locul 1 se micşorează pentru noi. Pentru că îşi dau viaţa cu noi, oricât de slabă ar fi. Nu contează cât de valoroşi am fi noi, un meci cu Dinamo nu se ştie cum se termină", a adăugat Becali.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img