vineri, 19 aprilie, 2024

Gigi Becali face un compromis incredibil in lupta cu Gica Hagi! La ce renunta pentru titlul de campion

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali i-a pus gand rau nasului Gica Hagi. Steaua se afla la doua puncte in spatele Viitorului Constanta, iar latifundiarul nu concepe ca echipa sa sa nu depaseasca formatia “Regelui”. Pentru a fi sigur ca baietii antrenati de Laurentiu Reghecampf vor castiga titlul, milionarul Piperei a facut un compromis urias.
 
Conform unor surse, Reghe si Gigi au convenit asupra primului 11 cu care Steaua va aborba partea a doua a campionatului. “Razboinicul Luminii” si-a incalcat toate principiile. 

Posturile cheie vor reveni unor jucatori cu o viata extrasportiva deloc pe placul patronului vicecampioanei Romaniei. Stalpul apararii este Gabi Tamas, cel care, din cauza alcoolului, a avut mai multe iesiri in decor anul trecut.

La mijloc, locul lui Adi Popa va fi luat de Gabi EnacheFotbalistul si-a inselat sotia, insa a fost “gratiat” de Gigi Becali, desi, de regula, finantatorul nu accepta ca angajatii sai sa aiba pacate atat de mari.

In atac, greul a cazut pe Denis Alibec, alt jucator aflat recent in centrul unui scandal monden. Cu toate acestea, varful a fost salvat de pretul urias platit de latifundiarul din Pipera in schimbul sau (n.r. – 2 milioane de euro). 

Astfel, daca Becali nu va mai ceda vreun jucator, titularii sunt: Nita – Ovidiu Popescu, Balasa, Tamas, Momcilovici, Enache, Pintilii, Muniru, De Amorim, Alibec si Gnohere.

Comparativ cu primul meci din 2016, 2-0 cu Concordia Chiajna, Steaua s-a schimbat radical. Din primul 11 au disparut opt titulari. Fl. Nita – Papp, Tamas, Varela, Tosca – Pintilii – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu, Hamroun – Marica a fost formula cu care Reghecampf a inceput partida cu ilfovenii. Papp, Varela, Tosca, Popa, Stanciu, Chipciu, Hamroun si Marica nu mai fac parte din lotul gruparii ros-albastre.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img