joi, 18 aprilie, 2024

Gigi Becali vorbeste despre un jucator de la STEAUA:”Stiti cat de greu mi-e si cat de oftica mi-e ca-i dau vreo….

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali a vorbit despre eventuale transferuri pe care Steaua le-ar putea face si a lasat sa se inteleaga ca acestea depind de rezultatul pe care formatia ros-albastra il va avea in dubla cu Rosenborg.

Gigi Becali si-a exprimat si nemultumirea pentru faptul ca ii plateste 20.000 pe luna atacantului Gregory Tade, in conditiile in care el considera ca atacantul nu merita acesti bani.

Referindu-se la transferuri, Becali a lasat sa se inteleaga ca va face achizitii de jucatori in functie de rezultatul pe care Steaua il va inregistra, joi, cu Rosenborg, in prima mansa a play-off-ului Ligii Europa. “Stai sa vedem si noi joi ce se intampla, stai sa vedem, ca aici sunt mai multi factori…”, a spus patronul Stelei.

Becali l-a criticat din nou pe atacantul Gregory Tade: “Stiti cat de greu mi-e si cat de oftica mi-e ca-i dau vreo 20.000 pe luna lui Tade? Ma costa 35.000 pe luna Tade. Dar are Mirel incredere in el. Mirel mi-a spus asa: «Nasule, nu te pricepi la fotbal. Asta creeaza spatii pentru ceilalti.» Sa dea Dumnezeu sa ma insel!”.

Gigi Becali l-a criticat pe Gregory Tade si dupa meciul pe care Steaua l-a incheiat la egalitate sambata, pe teren propriu, scor 1-1, cu ASA Targu Mures.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img