joi, 28 martie, 2024

GIMNASTELE DE AUR ALE BARLADULUI

Distribuie:

Publicat:

 Onesti, C. N. Junioare III: Amalia Puflea (CSS Municipal Barlad) si Erica Gogoase (CSS 1 Timisoara) – performerele finalelor pe aparate. 

In Sala Polivalenta “Nadia Comaneci” din Onesti s-au incheiat intrecerile Campionatului National al Junioarelor III, Nivel 1 si 2, cu finalele pe aparate. Au fost evolutii echilibrate la mai toate categoriile, in cele din urma titlurile indreptandu-se spre CSS Municipal Barlad (4), CSS 1 Timisoara (3), Steaua Bucuresti si Dinamo Bucuresti (cate 1). La Nivel 1,  cu doua victorii, Erica Gogoase (CSS 1 Timisoara) – barna si sol, a fost numarul 1, in timp ce cea mai stransa disputa a fost la paralele –  pentru locurile 3, 5 si 7 -, dar si la barna – pentru pozitiile 2 si 5 – unde s-a consemnat egalitate. Au urcat, de asemenea, la aceasta categorie, pe treapta de sus a podiumului Anastasia Balan (CSS Municipal Barlad) – sarituri si Crina Tudor (Steaua) – paralele, si ele la minima diferenta de urmatoarele clasate. Evolutii greu de departajat si la Nivel 2, in prim-plan cu Amalia Puflea (CSS Municipal Barlad), invingatoare la sarituri, barna si paralele, la ultimul aparat la egalitate cu Ella Oprea (Dinamo Bucuresti), pentru ca solul sa revina timisorencei Amalia Ghigoarta (CSS 1), aparat la care “argintul” a fost acordat din nou la egalitate.  

 La categoria Junioare III, nivel 1, echipa formata din gimnastele Anastasia Balaur, Ilinca Balan, Lorena Popa si  Ioana Balan a obtinut medalia de argint. In finalele pe aparate, Anastasia Balaur a cucerit titlul de campioana nationala la sarituri, Lorena Popa a luat argintul la barna  si  bronzul la paralele, iar Ioana Balan a obtinut  bronzul la sarituri. Micuta sportiva. Ilinca Balan s-a clasat pe locul VII la paralele, iar Ioana Balan a terminat pe VII la barna si sol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img