joi, 28 martie, 2024

Gina Pistol a fost combinata cu Mirel Radoi, actualul antrenor al echipei nationale? Cei doi s-au intalnit intr-un club: “Mirel i-a soptit Ginei ceva la ureche. Dupa doua ore au revenit zambitori”

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol a fost combinată cu Mirel Rădoi, după cum a susținut presa mondenă. Totul s-a întâmplat în inauarie 2006, într-o perioadă în care Rădoi, actualul antrenor al naționalei României, era jucător la Steaua, dar și burlac, el însurându-se cu Viviana în 2009. La rândul ei, Gina Pistol tocmai de separase de Codin Maticiuc.

“Vedeta Playboy Gina Pistol a avut o aventura de o noapte cu fotbalistul Mirel Radoi. Cel putin asa sustine revista Star in numarul aparut miercuri pe piata.”, a relatat hotnews.ro pe 18 ianuarie 2006. „Cei doi s-au intalnit in clubul Office din Predeal. Gina Pistol a venit insotita de noua sa achizitie, un barbat chel, cel mai bun prieten al fostului sau iubit Codin, si de o amica a acesteia.”, s-a mai scris despre întâlnire.

Gina Pistol a fost combinată cu Mirel Rădoi: "Au început să danseze lasciv"

“Vedeta Playboy l-a remarcat pe capitanul Stelei, singur la o masa. Martorii oculari sustin ca Gina s-a dus la fotbalist si a intrat in vorba cu el. Ulterior, Mirel i-a soptit Ginei ceva la ureche, pentru ca dupa numai zece minute sa paraseasca impreuna clubul. Dupa doua ore pe care nu se stie unde le-au petrecut, Gina si Mirel au revenit in club zambitori si au inceput sa danseze lasciv.”, a mai dezvăluit sursa citată.

„Momentul a fost penibil pentru partenerul Ginei din acea seara care urmarea prestatia celor doi de la un separeu. In final, el nu a mai rezistat si i-a ordonat sa stea langa el. Dupa cateva discutii aprinse, Gina si amorezul ei chel au parasit clubul.”, s-a mai scris. În prezent, Gina Pistol este iubita lui Smiley, cu care are o relație de aproape 4 ani, ținută departe de ochii presei.

sursa: wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img