miercuri, 24 aprilie, 2024

Gina Pistol, aluzii clare pentru Smiley! Ce vrea prezentatoarea de la cantaret, inainte de a naste

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol se pregătește să nască primul copil al ei și al celebrului Smiley, prezentatoarea Tv așteptând să devină mamă dintr-un moment într-altul.

Doar că, deși va deveni mamă, Gina Pistol nu a fost luată încă în căsătorie de Smiley și, spun gurile rele, nici măcar cerută, inelul de logodnă nefiind încă așezat pe inelarul frumoasei viitoare mămici.

Și, parcă pentru a sugera că ar aștepta să fie, măcar în ceasul al 12-lea cerută ”regulamentar”, Gina Pistol a postat o imagine care spune totul despre ce își dorește. Și anume, un inel de logodnă fabulos, unul care să îi fie pus pe deget de Smiley cât mai repede. Astfel, în loc să posteze mărțișoare care mai de care mai gingașe pe conturile ei de socializare, Gina Pistol a postat imaginea unul inel din aur, cu smarlade, o bijuterie care costă, cu siguranță mii, dacă nu chiar zeci de mii, de euro, mesajul care

însoțește imaginea fiind mai mult decât sugestiv.

Inelul pe care Gina Pistol si-l doreste

”Stop, al meu”, a scris Gina Pistol lângă inelul pe care, aluziv, îl tot așteaptă de la Smiley, cu atât mai mult cu cât frumoasa prezentatoare Tv de la ”Chefi la Cuțite” va da naștere, cât de curând, copilului pe care îl are în burtică.

Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Gina Pistol, mai îngrijorată ca niciodată în ceea ce privește nașterea: „Abia acum realizez ce mi se întâmplă”

ȘI, în așteptarea inelului de logodnă, Gina Pistol a dezvăluit că, deja, a pregătit bajaul pentru momentul în care va merge la maternitate pentru a o aduce pe lume pe fetița ei și a lui Smiley, moment pe care, așa cum recunoaște chiar ea, îl așteaptă cu nerăbdare.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img