sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Globurile de Aur 2019. Jim Carrey, rugat sa se mute la alta masa, momentul epic al serii

Distribuie:

Publicat:

 

Jim Carrey (56 de ani) a aflat de la Sandra Oh si Andy Samberg, prezentatorii evenimentului, ca sta la masa gresita si trebuie sa se mute de urgenta.

Sandra a explicat publicului: ”Vad ca Jim Carrey sta, in aceasta seara, in sectiune filme desi a fost nominalizat pentru un show TV”. Andrew a adaugat: ”Oh, da, nu este acceptabil”. Sandra a continuat: ”Imi pare rau, Jim, dar trebuie sa te rugam sa parasesti locul din sectiunea filme si sa pleci sa stai cu oamenii de la TV”.

Andrew a adaugat: ”Este ciudat pentru ca tu esti un erou si nu ar trebui sa te punem sa te muti”. Incercand sa se apere, Jim Carrey a raspuns: ”Stiti ca tocmai am terminat un film… o sa apara in luna noiembrie”.

Un bodyguard a fost vazut apoi batandu-l pe actor pe umar si cerandu-i sa se mute. Jim s-a uitat inspre prezentatori: ”Pot sa-mi iau si cina cu mine? Nu ar vrea sa las ADN de-al meu in sectiunea filme”.

Replica Sandrei Oh nu s-a lasat asteptata: ”Jim, te rog, nu ingreuna situatia si mai mult”.

O multime de fani au luat Twitter-ul cu asalt pentru a comenta schimbul amuzant de replici dintre actor si gazdele prezentatorilor din acest an ai Globurilor de Aur 2019.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img