vineri, 19 aprilie, 2024

Gwyneth Paltrow n-are nevoie de detoxifiere: Ce mananca vedeta?

Distribuie:

Publicat:

Obsesia sa pentru un stil de viata sanatos, pe care l-a impus si copiilor ei, este binecunoscuta. Cu toate acestea, Gwyneth Paltrow nu recurge la cure de detoxifiere pentru ca pur si simplu nu simte nevoia.

Autoare a mai multor carti de gatit, actrita a marturisit intr-un episod din podcastul "The Goop", difuzat joi, ca ea nu face niciodata detoxifiere fiindca mananca numai produse de calitate, proaspete, si nu se abate de la rutina ei alimentara. 

Gwyneth a dezvaluit ca isi incepe ziua cu un smoothie. Pe site-ul ei de lifestyle, Goop, ea a prezentat reteta sa favorita – ulei de cocos, lapte de migdale, pudra de ciuperci si vanilie si pudra de limonada Moon Juice. 

Vedeta a mai spus ca de obicei consuma legume care contin proteine necesare pentru o masa buna. Ea experimenteaza si meniuri vegane, cum ar fi salata caesar. La cina, Gwyneth mananca orice, atat timp cat nu este hrana procesata sau ceva care contine fructoza ori zahar, scrie ziarul britanic Daily Mail.

De obicei, cina include putina carne de pui in combinatie cu legume sau o salata. Actrita a mai spus ca poate sa incerce o cura de detoxifiere doar daca vrea sa testeze ceva pentru site-ul ei.

Gwyneth Paltrow a lansat seria de interviuri la inceputul lunii martie, primul ei invitat fiind celebra realizatoare de televiziune Oprah Winfrey. Cele doua au facut si o poza impreuna pe care actrita a postat-o pe Instagram.

Castigatoarea premiului Oscar este autoarea mai multor carti de gatit. Ea a declarat pentru Vanity Fair ca incearca sa manance sanatos dupa ce si-a pierdut tatal, Bruce Paltrow, rapus la 58 de ani de un cancer oral. Asta nu inseamna ca nu mai incalca, din cand in cand, regulile pe care si le-a fixat, cedand ispitei cartofilor prajiti.

In februarie 2016, Gwyneth Paltrow a declarat pentru revista People ca nici nu-si face griji despre parul alb si riduri pentru ca dupa ce a implinit 40 de ani a incetat sa se mai gandeasca la ceea ce cred altii despre ea.

Vedeta a povestit ca prima oara cand a vazut ca are un fir de par alb s-a intrebat: „Ce-i asta?“. Dar apoi a fost mandra de descoperirea sa. "Am castigat aceste fire albe si in plus poti sa indrepti nitel situatia. Cu un pic de vopsea pentur par… Nu ma tem ca imbatranesc…".
Actrita a adaugat ca se simte foarte bine. "Cred ca 40 este un dar pretios si ma simt mai frumoasa acum decat cu 10 ani in urma sau 20", a spus ea.

In opinia ei, secretul sta in a fi multumit de ceea ce esti: "Cred ca femeile pot fi fericite fiind autentice. Dar cred de asemenea ca trebuie sa faci exercitii, sa mananci bine, sa bei multa apa, sa faci sex si sa fii inconjurat de oameni care te fac sa te simti bine. Cred ca stralucirea pe care o ai in viata provine dintr-o combinatie de astfel de lucruri", a spus actrita.

sursa: eva.ro
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img