vineri, 26 aprilie, 2024

Halep a explicat cum si-a destabilizat adversara: “Simteam ca sunt mai puternica daca fac asta”

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a avansat miercuri seara in sferturi la Stuttgart, reusind sa o invinga in trei seturi pe Magdalena Rybarikova (18 WTA), scor 4-6, 6-2, 6-3.

La finalul meciului, Simona Halep a explicat tactica prin care a destabilizat-o pe Rybarikova, dezvaluind si ca nu a vrut sa se retraga, chiar daca a simtit unele dureri la spate si la picioare in primul set.

"Adversara a jucat foarte bine in primul set, intotdeauna e greu sa joci impotriva ei. Am vrut sa fortez mai mult pe reverul ei si sa nu mai ratez, asa cum s-a intamplat la finalul setului secund. Apoi mi-am gasit ritmul si am stat in joc punct cu punct.

Am incercat sa mentin schimburile mai lungi, simtind ca joc un tenis mai bun si sunt mai puternica daca meciul ajunge in decisiv.  Nu mi-e teama sa stau in schimburile lungi, de asta imi place zgura. Aici e foarte alunecoasa, in primul set am simtit asta la musculatura, dar nu am vrut sa ma opresc. Nu m-am gandit la accidentare si am continuat sa joc", a declarat Simona Halep, la interviul acordat pe teren la finalul meciului. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img