marți, 23 aprilie, 2024

Halep joaca la Fed Cup! FRT a anuntat echipa pentru meciul din play-off-ul cu Elvetia

Distribuie:

Publicat:

Federatia Romana de Tenis anunta echipa de Fed Cup care va intalni Elvetia in meciul de play-off pentru Grupa Mondiala.
Astfel, capitanul-nejucator Florin Segarceanu si antrenoarea Alina Tecsor-Cercel le-au nominalizat pe cele mai bune patru jucatoare de tenis din Romania in acest moment: Simona HALEP (nr. 1 WTA), Sorana CIRSTEA (34 WTA), Irina Camelia BEGU (38 WTA) si Mihaela BUZARNESCU (40 WTA).

”Avem sperante mari de la aceasta partida si pentru mine, pentru echipa, pentru toata Romania ar insemna foarte mult sa ajungem in Grupa Mondiala. Avem noroc ca toate fetele sunt sanatoase, trec printr-o perioada buna si sper sa ne adaptam foarte repede la terenul de zgura din Sala Polivalenta de la Cluj-Napoca astfel incat, la ora meciului totul sa fie pregatit, iar sala plina”, a declarat pentru site-ul FRT, Florin Segarceanu, capitanul-nejucator al echipei Romaniei, in vreme ce antrenoarea echipei Alina Tecsor-Cercel asteapta ca fetele noastre sa-si demonstreze valoarea: ”Avem in echipa cele mai bune si mai in forma jucatoare din Romania in acest moment. Jucam pentru un loc in Grupa Mondiala acolo unde, daca ne uitam la clasament, cu siguranta meritam sa fim. Vom juca pe zgura, un alt avantaj pentru echipa noastra, si ne dorim mult ca sala de la Cluj-Napoca sa fie plina. Cu siguranta va fi un meci spectaculos”.

Intalnirea dintre Romania si Elvetia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc in perioada 21-22 Aprilie 2018, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Partida se desfasoara dupa sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele doua meciuri de simplu in ziua de sambata (21 aprilie), urmand ca duminica (22 aprilie) sa se dispute celelalte doua meciuri de simplu si meciul de dublu.

Echipa care castiga aceasta intalnire va juca din sezonul viitor in prima Grupa Mondiala a Fed Cup by BNP Paribas.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img