vineri, 29 martie, 2024

HALUCINANT! Spovedanie CUTREMURATOARE a mamei lui Claudiu Pasnicu! Acesta a fost coplesit la volan de ceea ce i-a aratat viitoarea sa sotie! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Dupa mai bine de un an de la producerea unuia dintre cele mai grave accidente din Iasi, ies la iveala amanunte incredibile • Mama lui Claudiu Pasnicu, soferul care a ucis doi oameni in Podu Ros, a povestit in premiera intregul film al incidentului • Femeia s-a declarat nemultumita de decizia judecatorilor si spune ca aceasta este injusta

Este greu de descris in cuvinte ceea ce simte o mama atunci cand isi vede fiul doar in fotografii sau dupa gratii. Claudiu Pasnicu a provocat unul dintre cele mai grave accidente din Iasi, din ultimii ani, si a ajuns dupa gratii, iar miercuri a primit o veste surprinzatoare. A fost condamnat la aproape 20 de ani de puscarie pentru omor.

Pana acum nicio ruda de-a tanarului nu a vorbit public despre accidentul in urma caruia sotii Buzea au murit, insa, acum, dupa aflarea deciziei judecatorilor, mama lui Claudiu Pasnicu a povestit totul. Cu greu si-a putut tine in frau suferinta, iar printre lacrimi a povestit cap-coada ziua care avea sa schimbe viata a zeci de oameni.

Accidentul din Podu Ros a cutremurat o comunitate intreaga. Poate ca mii de oameni s-au intrebat ce a fost in mintea tanarului teribilist. Cert este ca Pasnicu a gresit si trebuie sa plateasca pentru asta. O intrebare ramane insa pe buzele tuturor. A omorat Pasnicu doi oameni cu intentie sau nu?

"Era incarcat emotional"

Mama lui Claudiu Pasnicu a povestit ca in ziua in care fiul ei a provocat accidentul ea s-a intors in tara. Chiar Claudiu urma sa o ia de la Aeroport. Inainte sa produca accidentul, Claudiu se oprise la o florarie sa cumpere flori pentru mama sa. Mai mult decat atat, in acea zi Claudiu Pasnicu avea mai multe motive de bucurie. Mama sa se intorsese in tara, iar viitoarea lui sotie tocmai ii aratase o ecografie cu fatul pe care il avea in pantece.

"Se grabea sa vina la aeroport dupa mine. Avea programare la spalatorie la 11:30. Acolo la spalatorie neavand timpul necesar pentru ca era aglomerat, s-a intors inapoi in graba. Nu stiu ce a fost in capul lui atunci. Era emotionat… El era un baiat educat. A fost atunci surprins de emotii cu venirea mea, ecografia sotiei, totul. Stia ca trebuie sa ajunga la maternitate cu ecografia sotiei, sa vorbeasca cu doctorita… ", a spus Ramona Cristina Pasnicu, mama tanarului.

Femeia a povestit ca anul trecut Claudiu Pasnicu ar fi trebuit sa se casatoreasca de ziua indragostitilor. "Pe 14 februarie urma sa se casatoreasca, anul trecut. Pe 15 martie s-a nascut fetita lui. Nu si-a vazut pana acum copilul deoarece in primele luni era sub tratament. Abia anul trecut, prin lunile mai, iunie am inceput sa ne mai intelegem cu el. Acum si-a revenit, dar… Vorbeste mereu cu noi despre fetita. Sta la noi viitoarea nora impreuna cu fetita. Intr-o secunda si-a distrus viata", a completat femeia.

 

"Nu dau vina pe politie, dar se putea evita"

Mama lui Claudiu Pasnicu spune ca accidentul putea fi evitat daca fiul ei ar fi fost oprit de politisti. "Cred, si-mi pare rau sa o spun. Sper sa nu supar, dar acest accident, totusi, din punctul meu de vedere, se putea evita. Se putea! Ma refer la faptul ca au fost primite apeluri la politia rutiera, 6 apeluri, ca el conducea cu viteza. Acum nu zic sa dam vina pe Politia Romana, dar totusi, daca un echipaj era in trafic atunci", a declarat femeia.

Familia lui Claudiu Pasnicu recunoaste ca acesta a gresit, insa considera ca de la ucidere din culpa pana la omor este cale lunga. "Cred in Bunul Dumnezeu ca nu va ramane asa. Isi va duce crucea, suntem constienti, dar sa tinem cont ca a fost un accident rutier, oricine greseste. Nu a vrut sa faca acel accident. Si eu sunt sofer si vad atatea nereguli in trafic, se intampla. De la incadrarea de ucidere din culpa pana la omor calificat… Niciodata nu s-a pomenit asa ceva in vreun caz de accident rutier. A reiesit drept ultimul criminal. Cred ca domnii avocati o sa aduca adevarul la lumina", a spus mama lui Pasnicu. Femeia spune ca decizia judecatorilor este nedreapta si considera ca fiul ei a fost judecat si condamnat drept un "exemplu".

 

"Este inuman!"

Mama lui Pasnicu spune ca este inumana decizia judecatorilor ieseni. "Hotararea judecatorilor este injusta! Un baiat simplu, cu educatie, nu era sub influenta bauturilor alcoolice, a drogurilor… Injusta! Nu stiu… in tara asta trebuie sa fii cineva ca sa ti se faca dreptate. Nu sunt multumita de incadrare! De anii pe care i-a primit. Chiar se poate crede ca baiatul meu a vrut sa provoace acest accident? Se zice ca a fost cu intentie, ca a premeditat sa se intample acest accident, cand el avea toata viata inainte. Este inuman! Eu nu m-as abate de la lege: ucidere din culpa cu doua victime pentru ca asa este", a precizat femeia. Atat Claudiu Pasnicu, cat si familia acestuia regreta incidentul.

"Regretam enorm, enorm! Pentru ca sunt doua vieti, dar nu stiu… chiar prin aceasta incadrare sa-l dea un exemplu urmatorilor tineri, avand in vedere ca zilnic se produc accidente pe fondul bauturilor alcoolice, drogurilor. Nu el care n-avea nicio amenda. Nu cum se spune, ca avea masina de fite, am muncit pentru acea masina, sa o avem de familie", a completat mama lui Claudiu Pasnicu. Claudiu Pasnicu a fost condamnat definitiv la 19 ani si opt luni de inchisoare pentru omor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img