joi, 18 aprilie, 2024

Handbalistii de la HC Vaslui au invins-o pe CSM Focsani cu 34-23

Distribuie:

Publicat:

Handbalistii de la HC Vaslui au facut un meci frumos aseara la Sala Sporturilor din municipiu, unde si-au luat revansa in fata coechipierilor de la CSM Focsani, cei care in tur i-au invins cu 29-19.

Elevii antrenati de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte, au dominat tot meciul si nu le-au dat nicio posibilitate adversarilor sa ii atace.

“O victorie importanta, o victorie scontata pentru ca, asa cum ne dadeau si casele de pariuri, am fost favoriti azi. Ne cunoastem valoarea si diferenta e clara intre noi si Focsani. Ce s-a intamplat la Focsani se poate intampla doar o data pe sezon. Ii felicit pe baieti pentru ca au jucat cu emotie si i-au facut pe cei prezenti la sala sa participe la spectacolul sportiv pe care am incercat sa-l facem. Am vazut multi oameni zambind in tribuna iar acest lucru i-a ajutat pe jucatori sa fie mai relaxati si sa faca un spectacol sportiv placut” a declarat antrenorul Sandu Iacob, dupa partida.

34 la 23 a fost scorul final, dupa ce HC Vaslui a condus la pauza cu 19-9, marindu-si mai apoi avantajul in repriza secunda.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img