joi, 18 aprilie, 2024

Haos total la Kanal D Romania! Andreea Mantea a avut un soc la “Puterea Dragostei”

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea ”Puterea Dragostei” isi tine telespectatorii cu sufletele la gura, iar Andreea Mantea are parte de tot felul de surprize, unele nu tocmai placute. Suplimentar, sunt foarte multe momente in care Andreea isi pierde cumpatul – din cauza concurentilor – si rabufneste.

De data aceasta, concurentii… au devastat casele in care locuiesc, iar Andreea Mantea a fost obligata sa ii pedepseasca. In consecinta, acestia nu mai au voie sa se vada pana nu fac curatenie generala in ambele case.

”Nu mai aveti voie sa veniti in casa fetelor, iar voi, fetelor, nu mai aveti voie sa mergeti in casa lor. In functie de curatenia pe care o veti face. Daca terminati astazi tot, va dau cheile inapoi. Vreau sa fie lux! Vreau sa vad curatenie, nu va mai deschid cheile deloc. Profitati ca maine e vineri? Pe fete nu le mai vedeti la culoare. Adrian, ce ai avut de impartit cu baietii mai devreme? Ce ati vrut sa ii faceti?”, a spus Andreea Mantea.

”Puterea Dragostei”, in vizorul CNA

Conform paginademedia.ro, Kanal D a primit o somatie publica pentru emisiunea „Puterea dragostei”, prezentata de Andreea Mantea, pentru editiile din 28, 29 si 30 martie. In urma mai multor plangeri venite din partea unor telespectatori, CNA a analizat editiile din 28, 29 si 30 martie ale emisiunii ”Puterea Dragostei”.

CNA a vizionat momentele si a decis sa dea o somatie, considerand – totusi – ca abaterile nu sunt foarte grave. Momentele violente au fost aplanate de Andreea Mantea, iar limbajul vulgar a fost „cenzurat”. Propunerea de sanctionare cu somatie a venit din partea lui Radu Herjeu, membru CNA, cel care a considerat ca au fost incalcate articolele privind violenta de limbaj, respectiv, limbajul injurios.

„Tocmai pentru ca sunt departe de ce se intampla la alte emisiuni de genul aceasta, n-as vrea sa ajunga sa copieze „modelul de succes”. De aceea, o sa propun o somatie”, a explicat Radu Herjeu, membru CNA, la propunerea sanctiunii.

Catalin Baleanu, reprezentantul Kanal D, a declarat: „Ce pot sa va spun este ca dragostea si gelozia nasc pasiuni foarte mari. Este un program de 18 ore pe saptamana. Ati vazut niste selectii dintr-o luna de zile, dintr-un program pe care noi il difuzam 18 ore pe saptamana. Atunci cand se incing spiritele foarte tare, Andreea Mantea, dupa cum ati observat, intervine. Cuvintele care sunt nepotrivite, sunt acoperite. Se creeaza tensiuni pentru ca este si un premiu saptamanal, de 500 de euro, pe care il castiga concurentul preferat de telespectatori. Fiecare vrea sa iasa in evidenta intr-un anumit fel”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img