vineri, 29 martie, 2024

HC Vaslui a facut memoriu la FRH

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui nu renunta la punctele cu HC Adrian Petrea, dupa ce Comisia de Competitii a FRH a decis anularea rezultatelor obtinute de formatia resiteana, pe motiv ca s-a retras inainte de disputarea a cel putin 50% plus 1 din jocurile programate in actualul sezon, fiind incluse si meciurile din play-off sau play-out.

Vasluiul nu s-a impacat cu explicatiile publicate pe site-ul Federatiei si a depus memoriu, precizand ca play-out-ul si play-off-ul sunt competitii diferite, care nu pot fi luate in calcul la sezonul regulat.

In plus, formatia vasluiana a intalnit HC Adrian Petrea Resita in perioada de varf a competitiei, cand era in formula completa si extrem de puternica.
„Pentru mine ca antrenor este o frustrare, sa ai sansa unor rezultate si sa fie din nou anulate in birouri. N-am cum sa-mi vand rezultatele pentru ca nu sunt cele reale, conform noului clasament. Clar nu ne convine, sunt favorizate echipele care au pierdut. Pana la urma avem doua competitii diferite, un sezon regulat, apoi play-off si play-out. Poate s-au pripit cu aceasta decizie, trebuie luate in considerare toate rezultatele pentru ca noi am investit timp, bani, nervi, etc. Noi am muncit din greu sa invingem Resita, care la vremea respectiva era o echipa solida, avea tot lotul complet”, a declarat Sandu Iacob.

In tot acest scandal a intervenit si echipa care s-a retras din campionat, HC Adrian Petrea Resita. Pe pagina oficiala a fost postat urmatorul mesaj, insotit si de o imagine in care se indeamna la un joc corect.

„Legal, moral, ilegal, imoral…daca conteaza sau nu…am tras tare de noi sa nu abandonam competitia, cu atat mai mult inaintea returului, sportul se joaca pe teren, am jucat 50% plus 1 meciuri din punctul nostru de vedere.
In afara de HC Vaslui au mai depus memorii la FRH Steaua si HC Dobrogea Sud Constanta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img