sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HC VASLUI: Antrenamente in zapada – FOTO

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a reluat pregatirile, fara antrenorul Sandu Iacob si extrema Gabriel Bujor, aflati la loturile nationale. Jucatorii se pregatesc sub comanda secundului Alexandru Acsinte, care le-a promis acestora o perioada spartana, in care se va pune accentul pe pregatirea fizica. Handbalistii vasluieni au programate cate doua antrenamente zilnic, din care unul va fi in sala de forta si alergare.

Primele sedinte au fost in zapada, unde tehnicianul nu i-a iertat pe jucatori, alergandu-i prin nameti, de peste jumatate de metru.

Dupa o saptamana petrecuta alaturi de Alexandru Acsinte, de pe 19 ianuarie vor intra in paine alaturi de principalul Sandu Iacob. Nu va fi timp de relaxare, fiindca staff-ul tehnic si-a propus sa-i readuca pe jucatori in cea mai buna forma.

Pana la reluarea campionatului, HC Vaslui are programat un singur meci amical, cu Politehnica Iasi. Partida cu divizionara secunda, favorita la promovare in Liga Nationala, va avea loc pe 21 ianuarie, in Sala Sporturilor din Vaslui.

Sandu Iacob a propus, initial, participarea la doua turnee amicale, la Baia Mare si Iasi, insa s-a renuntat la cele doua actiuni, optandu-se pentru o pregatire locala.

Liga Nationala se reia pe 4 februarie, cand formatia vasluiana va intalni, acasa, CSM Fagaras.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img