joi, 28 martie, 2024

HC Vaslui-CSM Bucuresti, in play-off-ul Ligii

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui se afla la cea mai buna performanta a clubului de la revenirea in prima liga, terminand sezonul regulat pe locul 6, cu 37 de puncte.
Formatia vasluiana a trecut lejer de CSM Satu Mare, in ciuda rezultatului strans aratat la final de tabela.
Deja calificati in play-off-ul Ligii Nationale, handbalistii Vasluiului au avut un start relaxat in fata ultimei clasate. Primul avantaj pe tabela a fost consemnat in minutul 12, scor 5-4.
Ultimele cinci minute ale reprizei au fost de vis pentru jucatorii lui Sandu Iacob si Alexandru Acsinte, care au oferit un recital de goluri, cu o consecutiva de patru goluri, majorand diferenta de la 10-9 la 14-9. De remarcat si prestatia lui Raducu Tamas, care a inchis perfect poarta.
In partea a doua, Sandu Iacob mizeaza pe handbalistii mai putin folositi in acest an, iar oaspetii reduc la doua lungimi diferenta, cu sase minute inainte de fluierul final, scor 24-22, desi Bogdan Pralea a facut minuni in poarta, blocand numeroase incursiuni ale adversarilor la poarta.
A fost retrimisa pe teren artileria grea, care a rezolvat imediat problema invingatoarei, meciul incheindu-se cu scorul de 26-23 in favoarea Vasluiului.
In prima etapa a play-off-ului, HC Vaslui va intalni ocupanta locului 3, CSM Bucuresti, primul meci fiind programat pe 5 aprilie, in deplasare, de la ora 16 si va fi transmis in direct la TVR.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img