sâmbătă, 20 aprilie, 2024

HC Vaslui-CSU Suceava, miercuri, ora 18.30 – Un meci cat o finala!

Distribuie:

Publicat:

Bogdan Pralea considera partida cu CSU Suceava una care pe care, ambele echipe fiind interesate de rezultat. Adversara joaca o ultima carte pentru a spera la play-off, iar Vasluiul, cu o eventuala victorie, isi poate consolida prezenta in primele opt echipe din Liga Zimbrilor.

”Este un meci foarte important pentru ambele echipe. Pentru Suceava este ultima sansa de a ramane in cursa pentru play-off. La noi, presiunea va fi mai mare, avand in vedere ca in tur am pierdut la ei. Acum nu mai vrem sa mai pierdem puncte acasa in fata suporterilor. Sunt convins ca nu va fi un meci usor. Se va merge umar la umar pana spre final. Ne dorim sa obtinem o noua victorie, pentru a ramane in partea superioara a clasamentului. Vrem sa ne bucuram impreuna cu minunatii nostri suporteri de un nou succes”, a spus Bogdan Pralea.

Portarul HC Vaslui este constient ca echipa este mai aproape ca niciodata de prezenta in play-off: ”Fata de alte sezoane, acum suntem mult mai aproape de a reusi o performanta notabila pentru handbalul vasluian, anume de a evolua in play-off. Ramane sa gestionam cat mai bine aceste ultime opt meciuri ramase de disputant din sezonul regulat”.

Casa de bilete va fi deschisa astazi, de la ora 16, pretul biletului fiind de 10 lei. Partida va fi arbitrata de cuplul Octavian Fanata (Arges)-Stefan Hendrea (Maramures), observator FRH fiind ieseanul Bogdan Anton. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img