joi, 25 aprilie, 2024

HC Vaslui-Dunarea Calarasi 23-19 (16-9): Bogdan Pralea, inger pazitor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui a reusit sa se impuna in fata Dunarii Calarasi si sa ia o optiune serioasa in privinta accederii in play-off. Vasluienii au inceput destul de timorati, insa s-au trezit la scorul de 1-4, si au trecut la conducerea meciului, avand 8-6 dupa primul sfert. Cu doua serii de trei goluri consecutive, vasluienii incheie prima repriza cu sapte goluri avans, scor 16-9.

Vasluiul a avut in Bogdan Pralea un inger pazitor, reusind sa blocheze in multe randuri incursiunile oapsetilor, inclusiv in postura de unu la unu. El poate fi declarat omul meciului, fiind la al doilea joc consecutiv, cand a reusit sa iasa in evidenta, prin paradele sale.

Partea a doua a fost a calarasenilor, care s-au apropiat la doua goluri avans, scor 19-17. Impinsi de un public entuziast, elevii lui Sandu Iacob si Alexandru Acsinte au avut un final perfect, ducand diferenta la patru goluri, pastrata pana la fluierul final.

O victorie muncita, care o mentine pe HC Vaslui pe pozitia a saptea in clasament, la distanta de patru puncte fata de Calarasi, ocupanta locului 8, si la sapte puncte fata de locul 9, ocupat de Steaua.

Urmatoarea etapa, HC Vaslui va juca in deplasare, cu HC Odorhei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img