vineri, 29 martie, 2024

HC Vaslui invinge campioana Minaur Baia Mare-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cu o sala plina si o atmosfera de zile mari creată si de tobele de la Rotaria, HC Vaslui a aratat ca merita sa continue in Liga Nationala. Dupa un inceput foarte bun, cand am condus cu 6-2 in min 10, datorita, in special, portarului Tudor Stanescu, dar si lui Gabi Bujor.

Pe fondul relaxarii jucatorilor nostri, băimărenii reusesc sa se aprpie la un singur gol,  facand ca tabela sa arate 10-9.

Impinsi de la spate de al optulea jucator, adica publicul, băieții reusesc un sfarsit de repriza magnific si ajung la 16-11. Repriza a doua debuteaza cu o rabufnire de orgoliu a oaspetilor care, din nou se apropie, si chiar iau conducerea cu 21-22.

E momentul cheie al jocului cand băieții se mobilizeaza exemplar si reusesc ca in min 54 sa se distanteze la trei goluri, adica 27-24, si sa nu mai lase pe adversari sa se apropie.

Finalul e incendiar cu publicul in picioare, incurajand echipa favorita care a demonstrat ca merita sa participe la cel mai inalt nivel al handbalului masculin.

Pentru HC Vaslui au inscris G. Bujor 10, M. Bujor 7, Alin Rosu 4, Dragos Soare 3, Vali Anton 3, Calin Hagiu 3 si Mihai Sandu 1.

Tabela la final arătând 31-27 si consimtind o victorie care ne asigura locul doi in turneul play-out si implicit, continuarea in Liga Nationala, dar mai avem un meci la CSM Galati unde nu avem voie de pasi gresiti, gălățenii avand doar un egal in tot campionatul.

Felicitari echipei,  dar si antrenorilor, Sandu Iacob, Alex Acsinte si directorului tehnic, profesor, Liviu Gugles.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img