vineri, 29 martie, 2024

HC Vaslui s-a despartit de Vlad Vladut

Distribuie:

Publicat:

HC Vaslui s-a despartit de Vlad Vladut, dupa numai un sezon petrecut in tricoul ros-albastru. In aceasta perioada, extrema stanga a marcat de 32 de ori, fiind al optulea marcator din echipa coordonata de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte, la egalitate cu Marian Barac. Jucatorul a venit la HC Vaslui din ligile inferioare ale Germaniei, reintoarcerea acasa fiind una motivanta.

”Revenirea in Romania a fost motivanta! Stiam nivelul si am incercat cu totii sa ajungem in play-off, ceea ce s-a si intamplat! Ne-am demonstrat ca o echipa unita poate obtine rezultate mari. A fost o perioada frumoasa la Vaslui. Am jucat handbal din placere si am avut un public minunat, mereu alaturi de noi! Au inteles ca si noi suntem oameni si putem avea zile bune sau mai putin bune, fapt demonstrat de prezenta permanenta alaturi de noi. In momentul de fata sunt in cautare de noi provocari”, a spus Vlad Vladut.

Este al saptelea jucator care se desparte de HC Vaslui. Au mai plecat Didi Hrimiuc, la Politehnica Timisoara, Mihai Busecan, Andrei Popescu (ambii la Minaur Baia Mare), Sandu Mihai (CSU Suceava), Calin Hagiu si Gabriel Cotinghiu (destinatii necunoscute).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img