vineri, 29 martie, 2024

HC Vaslui schimba randurile

Distribuie:

Publicat:

La prima vedere, Sandu Iacob si Alexandru Acsinte au la dispozitie un lot cu mai putina experienta fata de sezonul trecut, incheiat pe locul 8. Dupa ce au parasit echipa sapte dintre handbalistii din editia 2016-2017, acum staff-ul tehnic mizeaza pe jucatori tineri, cu mai putina experienta in Liga Nationala.

HC Vaslui
a confirmat oficial inainte de terminarea campionatului ca mizeaza din toamna pe serviciile fratilor Gabriel si Mihai Bujor. Alaturi de gemeni si-a mai prelungit intelegerea Valentin Anton.

Pe langa cei trei, gruparea vasluiana a ajuns la un acord cu Radu Gusatu, pivot de 19 ani de la CS Universitatea Craiova, Darius Dragon, care joaca pe postul de extrema dreapta, alaturi de fratii Alexandru si Razvan Farcas. Cei doi gemeni au evoluat in Liga Nationala pentru CSM Ploiesti, iar in ultimul sezon, acestia au ajutat Baia Mare sa revina in prima liga. Razvan joaca pe postul de pivot, in timp ce Alexandru este un jucator polivalent, care poate ajuta echipa in ofensiva.

Plusul de experienta la mijlocul terenului va fi adus de Silvian Amihaesei, in varsta de 27 de ani, care a evoluat la Potaissa Turda.

Din vechea garda au mai ramas Bogdan Pralea, Raducu Tamas, Ciprian Iftene, Marian Barac, Gabriel Cumpanici, Andrei Popa, Tiberius Moldovanu si Claudiu Dediu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img