joi, 28 martie, 2024

Hervin Ongenda a fost prezentat oficial la Chievo Verona: Fostul jucator al lui FC Botosani a semnat cu formatia italiana pe doi ani si jumatate

Distribuie:

Publicat:

Hervin Ongenda (24 de ani) a fost prezentat oficial la Chievo Verona. Fostul jucător al lui FC Botoșani a semnat cu formația italiană un contract valabil doi ani și jumătate, anunță L’Equipe, anunță MEDIAFAX.

FC Botoșani a obținut 500.000 de euro în urma transferului lui Hervin Ongenda. Acesta a fost lăsat să plece de la echipa botoșăneană cu șase luni înainte să îi expire contractul. În prezent, Chievo se află pe locul 11 din liga a doua italiană, cu 26 de puncte obținute după 19 etape jucate. Fotbalistul francez îl va avea adversar pe internaționalul român Vasile Mogoș, acesta evoluează la Cremonese.

Patronul lui FC Botoșani nu este mulțumit de suma obținută în urma transferului lui Ongenda. Însă, acesta a declarat că prezența fotbalistului francez a fost benefică pentru marketing-ul clubului botoșănean. „A trebuit să-i dau drumul. A avut o ofertă de trei ori mai mare ca a mea. Mai avea șase luni la noi. Eu niciodată nu i-aș fi dat banii ăia. Nici acum și nici în anii viitori. Eu mă rog foarte tare ca el să fie întreg la cap, să fie fotbalist. Să nu fie doar un om mutat de impresari.

Dacă nu joacă, în vară îl vedeți iar într-o echipă din asta… Poate i-a venit mintea la cap. Nu a fost o afacere așa cum aș fi vrut eu. Acum un an, eu visam la milioane de euro. M-am recalibrat după meciurile proaste pe care le-a făcut. Luăm niște bani dar destul de puțini. Ongenda a fost un capitol interesant pentru noi, pentru marketing. Nu am pierdut financiar.” , a spus Valeriu Iftime.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img