vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 1 martie: O zi frumoasa, cu multe oportunitati pentru nativi

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 1 martie 2019. O zi frumoasa, cu multe oportunitati pentru nativi. Atat in afaceri, cat si in dragoste, aveti ocazia de a face schimbari. Profitati de fiecare moment. 

Anumite zodii au sansa de a incepe o poveste de dragoste de durata. 

Horoscop 1 martie 2019 Berbec
Berbecilor li se recomanda sa isi petreaca ziua relaxati, alaturi de persoane dragi. Lasati problemele in spate, nu intrati in conflicte, mai ales daca nu va privesc si ganditi-va la planurile voastre de viitor. Exista posibilitatea ca anumite oportunitati sa apara in calea voastra pe care nu ar trebui sa le ratati. Este o zi foarte buna, profitati de fiecare moment.

Horoscop 1 martie 2019 Taur
Taurii au parte de o zi grozava. Cineva apropiat voua va va face o surpriza colosala. Nu va veti astepta nicio clipa la acest rezultat. Iubirea pluteste in aer, motiv pentru care s-ar putea sa incepeti o frumoasa poveste de dragoste. In afaceri lucrurile merg bine, pot sa stagneze usor, dar e un lucru pozitiv, pentru ca aveti timpul necesar pentru a va stabili prioritatile pentru viitor si strategiile necesare pentru a avansa in plan profesional.

Horoscop 1 martie 2019 Gemeni
Gemenii sunt implicati in diferite activitati si evenimente. Aveti ocazia de a face anumite schimbari benefice voua si de a va reprofila. Poate in alt domeniu, ori poate veti incepe un nou hobby, cert este ca viata voatra va lua o intorsatura imensa, dar ntr-un sens pozitiv. In ceea ce priveste cariera, asteptati-va la o majorare de salariu ori la o avansare mult asteptata.

Horoscop 1 martie 2019 Rac
Racii vor fi extrem de agitati astazi. Calatorii scurte si multe intalniri. O ruda apropiata are nevoie de ajutorul tau si esti nevoit sa te imparti intre profesie si viata personala. Singura constanta care iti da putere sa treci peste ziua de azi este relatia cu partenerul de viata. Daca esti casatorit, incearca sa petreci mai multi timp in compania sotului / sotiei.

Horoscop 1 martie 2019 Leu
Vineri, Leii vor sa fie izolati de lumea exterioara. Vei deveni din ce in ce mai confuz, iar starea emotionala va fi influentata de de un scandal domestic. Dupa-amiaza, este probabil sa ai noroc in afaceri sau sa fii laudat se sefi la locul de munca. Exista sansa sa castigi o loterie. In acelasi timp, astrele iti recomanda sa fii cumpatat si foarte atent la banii din portofel. Evita cheltuielile inutile.

Horoscop 1 martie 2019 Fecioara
Astazi, Fecioarele trebuie sa aiba grija de propria lor bunastare. Daca lucrurile nu merg bine in afacerea in care esti bagat, renunta la ea. Ia-ti cateva zile de concediu si gandeste-te la noi oportunitati. Petrece timp cu familia si cu hobby-ul preferat. Poti, de asemenea, sa stai doar pe canapea si sa te uiti la filme. Nu vei regreta. Seara, vei primi vesti legate de o casatorie sau o petrecere de logodna.

Horoscop 1 martie 2019 Balanta
Balantele isi vor petrece prima zi de primavara a acestui an intr-o atmosfera de iubire si ingrijire universala. Astazi veti fi rasplatiti pentru numeroasele ocazii in care v-ati ingrijit ca persoanelor din jurul vostru sa le fie si sa le mearga bine. De asemenea, astrele va ofera, astazi, numeroase idei inspirate cu ajutorul carora puteti obtine castiguri importante, atat personale cat si financiare.

Horoscop 1 martie 2019 Scorpion
Scorpionii vor fi, astazi, foarte rasfatati. Prima zi de primavara va va oferi o stare de optimism si de visare, astfel ca nu veti face altceva decat sa va ganditi la viitor si la modul in care va veti petrece zilele calduroase ce vor urma. Pe plan profesional, este foarte important sa analizati in mod obiectiv fiecare dintre ideile pe care le aveti pentru a promova sau pentru a progresa in cadrul unui proiect. Pe plan personal, incercati sa va bucurati de viata, de faptul ca ii aveti pe toti cei dragi aproape si de iubirea persoanei alaturi de care v-ati promis ca veti imbatrani.

Horoscop 1 martie 2019 Sagetator
Visele nativilor din Sagetator vor fi transpuse, astazi, in realitate. Totusi, exista posibilitatea ca anumite circumstante nefavorabile sa va afecteze planurile. Nu va stresati si nu anulati totul. Incercati sa va calmati si sa alegeti ce este mai bun si pozitiv din visele voastre. Mergeti pana in panzele albe pentru ceea ce va doriti si veti obtine totul. Credeti in voi!

Horoscop 1 martie 2019 Capricorn
Cum astazi pareti un pic rupti de realitate, e posibil ca asta sa nu faca bine afacerilor pe care le aveti de rezolvat si sa constituie o problema cand vine vorba de comunicare. Pe de alta parte, ziua e propice pentru creativitatea de care dai dovada si asta se va vedea inclusiv in proiecte noi, cum ar fi rearanjarea dormitorului tau. E momentul sa te concentrezi numai la lucrurile frumoase din jurul tau.

Horoscop 1 martie 2019 Varsator
Ziua va trece usor si daca iei lucrurile pas cu pas va fi si una productiva. Toate indatoririle tale profesionale vor fi duse la bun sfarsit, mai ales ca vei primi ajutor de la persoane de la care nu te asteptai sa faca asta. Spre seara vei cauta sa ai o discutie foarte calda cu oameni in care ai incredere toatla. Nu e insa cazul sa faci declaratii de dragoste.

Horoscop 1 martie 2019 Pesti
Nu e cazul sa pozezi in victima azi. Ai putea avea o perioada dificila din cauza acestei atitudini. Nu te baza pe sprijinul unei persoane care pana acum a facut totul ca sa nu iti castigi independenta in carier si nici in viata sentimentala. Spre seara o ruda mai in varsta iti va cere ajutorul. Apoi, nu refuza o invitatie la o petrecere la prieteni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img