vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 11 februarie 2020. Aflați ce vă rezervă astrele

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Berbec

Este posibil să primiți un cadou de la persoana iubită și să fiți invitat într-o călătorie împreună cu prietenii. În partea a doua a zilei s-ar putea să fiți nevoit să luați o decizie importantă pe plan sentimental. Puteți să vă bazați pe intuiție. O veste mai puțin plăcută pe care o primiți în cursul serii v-ar putea determina să modificați programul pentru mâine.

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Taur

În prima parte a zilei este posibil să vi se ofere un loc de muncă mai bine plătit sau să fiți promovat. Vă puteți aștepta la responsabilități mai mari, dar și la perspective mai bune din punct de vedere financiar. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață și să țineți cont și de sfaturile unei persoane cu experiență din familie.

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Gemeni

Unele intenții lansate cu ceva timp în urmă pot acum să-și arate primii vlăstări. Însă, în același timp, s-ar putea să vezi și niște iluzii pe care ți le-ai făcut cu privire la un context profesional sau o relație cu un șef/o autoritate. Astăzi e necesar să fii sincer față de tine și să-ți iei timpul necesar pentru a procesa sentimentele multe și profunde, înainte de a lua decizii radicale sau a reproșa cuiva ceva.

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Rac

Ziua de azi este favorabilă comunicării și călătoriilor în interes profesional sau de afaceri. Pe plan sentimental este posibil să luați o decizie care va determina schimbări benefice pe termen lung. Seara s-ar putea să fiți invitat la prieteni. Nu neglijați odihna!

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Leu

Se pare că parcurgeți o perioadă favorabilă în plan profesional sau în afaceri. Rezultatele muncii depuse acum ar trebui să apăra în scurt timp și să fie cel puțin satisfăcătoare. Intuiția vă ajută să aveți inițiative apreciate de cei din jur, atât în familie cât și la locul de muncă. S-ar putea să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte împreună cu o persoană apropiată. Vă sfătuim să nu neglijați odihnă.

Contextul astral te invită, pe de o parte să descătușezi potențialul creativ, geniul interior care te duce caătre prosperitate, iar pe de altă parte, să-ți conservi resursele materiale. Poate fi, de altfel, și un moment de deziluzie care te ajută să vezi mai clar cine îți este aliat și cine nu, pe drumul tău.

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Balanță

Este posibil să fiți nevoit să faceți o călătorie neplanificată, în interesul familiei. Ziua de azi este favorabilă comunicării și negocierilor. Aveți șanse să finalizați o lucrare în care ați investit timp și efort. O discuție în contradictoriu cu un bărbat mai în vârstă ar putea să vă indispună și să vă facă să puneți la îndoială șansele de reușită ale unui proiect pe care îl pregătiți. Este o zi bună pentru a face planuri în legătură cu o afacere nouă, care v-ar putea crește veniturile în scurt timp. Relațiile cu familia și cu prietenii ar trebui să fie foarte bune. În partea a două a zilei s-ar putea să aveți o întâlnire neașteptată care vă face multă plăcere. Vă sfătuim să nu neglijați persoanele mai în vârstă.

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Săgetător

Dacă ți-ai propus să te ocupi de chestiuni pragmatice sau care cer atenție la detaliu, amână-le pentru altă zi. Ziua aceasta este mai potrivită pentru comunicare intuitivă, empatică, de la suflet la suflet. De asemenea, fii atent la ce spui, unele cuvinte e bine să mai fie păstrate o vreme. Indicat este să asculți mai mult și mai atent, să selectezi intuitiv ce ai nevoie din ce auzi și să te bazezi doar pe ceea ce sună adevărat pentru tine.

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Capricorn

O călătorie în interes profesional v-ar putea prilejui o realizare deosebită. Astrologii vă sfătuiesc să aveți răbdare și să evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii de muncă sau partenerii de afaceri. În partea a doua a zilei aveți posibilitatea să rezolvați o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu ar trebui să aveți motive de îngrijorare.

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Vărsător

Este o zi bună pentru a vă asuma noi responsabilități la locul de muncă sau pentru a începe o activitate extraprofesională. Aveți șanse mari de reușită în activitățile intelectuale și în plan social, mai ales datorită farmecului personal și ingeniozității de care dați dovadă. În a doua parte a zilei este posibil să primiți o veste mai puțin plăcută de la o persoană apropiată, în legătură cu un proiect comun.

Horoscop 11 februarie 2020 pentru Zodia Pești

Înainte de amiază este posibil să întâmpinați dificultăți financiare, însă nu este cazul să vă îngrijorați, fiindcă este o situație de scurtă durată. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptați, sunt șanse să vă îmbunătățiți situația financiară. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu acordați suficientă atenție familiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img