sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop 13 martie – O zi cu oportunitati in cariera pentru doua zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 13 martie 2019. O zi cu oportunitati in cariera. Aveti grija insa la cei din jur, s-ar putea sa fiti inconjurati de oameni lipsiti de scrupule care nu isi doresc sa va ajute, ci din contra. Mai bine apelati la familie pentru sfaturi ori actionati pe cont propriu. 

Astrologii vin cu vesti bune in dragoste. Unii nativi isi gasesc iubirea, altii isi schimba destinul ori incep viata de la capat. 

Horoscop 13 martie 2019 Berbec
Berbecilor nu li se recomanda astazi sa lase emotiile sa ii acapareze. Fiti calmi, actionati cu tact si sinceritate. Este important sa spuneti ceea ce credeti si simtiti, mai ales in afaceri. Daca este vorba de vreun proiect important, sefii vor aprecia sa vada ca va implicati si ca aveti o parere constructiva. In dragoste, astrologii au vesti bune pentru nativii Berbeci, aveti sansa de a va petrece seara intr-o companie placuta si relaxanta.

Horoscop 13 martie 2019 Taur
Taurii trebuie sa ia initiativa daca vor sa atinga succesul. S-ar putea sa aveti parte de un conflict in familie cu o ruda mai indepartata. Nu va stresati totusi, incercati sa rezolvati problema fara sa iscati un conflict major. Comunicarea este foarte importanta, doar asa veti reusi sa ajungeti la un numitor comun. La serviciu s-ar putea sa vi se faca o propunere riscanta.

Horoscop 13 martie 2019 Gemeni
Gemenii pot fi usor confuzi in aceasta zi. S-ar ptuea ca o persoana sa va faca ochi dulci ori sa dea o astfel de impresie. Trebuie sa fiti cu bagare de seama, mai ales daca aveti deja o relatie stabila. Nu intindeti coarda daca nu simtiti ca este un lucru bun. In plus, s-ar putea sa va faceti o impresie total gresita, iar aceasta persoana incearca sa fie doar prietenoasa si nu doreste mai mult.

Horoscop 13 martie 2019 Rac
Majoritatea Racilor vor avea azi o stare de spirit jucausa. Stralucitrea din ochii tai nu va trece neobservata de catre reprezentantii sexului opus. Asa ca pentru cei care sunt in cautarea unei relatii romantice, acesta este momentul perfect. Cei care sunt deja intr-o relatii sunt sfatuiti sa puna pe primul plan armonia familiei. E posibil ca o problema imobiliara sa loveasca aceasta armonie. Dar cu rabdare vei gasi cateva solutii pentru a imbunatati balanta financiara.

Horoscop 13 martie 2019 Leu
E posibil ca astazi exagerezi cu severitatea in ceea ce te privesti, mai ales daca incerci sa depasesti anumite lipsuri pe care simti ca le ai. E inutil sa abordezi astfel lucrurile, autocritica doar iti provoaca nemultumiri in plus. Daca te relaxezi, norocul iti surade in plan personal. E posibil chiar sa fi socat de mesajul venit de la o persoana care nu se mai ascunde si-si declara direct sentimeltele fata de tine. Daca esti deja intr-o relatie, poarta-te onest, pentru ca orice romantism secret te duce catre un abis.

Horoscop 13 martie 2019 Fecioara
Principala ta preocupare astazi va fi sa iti redefinesti stilul propriu. Nu te teme de experiente indraznete. Si daca ceri si sfatul unui profesionist, atunci schimbarea va fi remarcabila. Cat priveste relatiile cu cei foarte apropiati, lasa-le dreptul de a avea opinii, chiar daca acestea sunt diferite de ale tale. Altfel, e posibil sa creezi tensiuni si sa fi acuzat ca vrei sa manipulezi, in mod subtil.

Horoscop 13 martie 2019 Balanta
Nativii din Balanta se vor simti, astazi, in multe conjuncturi, in plus. Acest sentiment va interveni, in special, in relatii profesionale. Desi va trezeste un sentiment de frustrare, nu disperati. Incercati, pe cat posibil, sa rezolvati situatia si sa demonstrati tuturor ca pot avea incredere in voi si ca va meritati rolul in echipa. Tot astazi, veti primi vizita unei persoane care va iubeste cu adevarat si va apreciaza si va veti simti foarte importanti. Seara se poate termina cu o intalnire romantica.

Horoscop 13 martie 2019 Scorpion
Scorpionii isi vor aminti, astazi, de promisiunile pe care le-au facut si nu le-au dus la bun sfarsit sau de promisiunile pe care altii le-au facut. Incercati sa va pastrati cuvantul pentru ca prietenii si cei din jur sa nu isi schimbe parerea despre voi. Exista sansa sa obtineti rezultate uimitoare in timpul unor negocieri importante care implica contracte foarte mari. Astrele va recomanda sa evitati sa va marturisiti sentimentele unor persoane pe care le-ati cunoscut recent.

Horoscop 13 martie 2019 Sagetator
Sagetatorii vor fi, astazi, putin cam capriciosi. Nu toate lucrurile vor fi pe placul vostru, insa trebuie sa constientizati ca nu totul se invarte in jurul vostru. Calmati-va cateva momente, analizati foarte bine situatiile si luati cele mai bune decizii. Munciti din greu pentru ceea ce va doriti cel mai mult, iar succesul este garantat. Ca intotdeauna. Nu faceti investitii in proiecte ilegale sau in oameni care va promit profituri uriase. Ceea ce pare prea frumos pentru a fi adevarat, probabil nu este adevarat.

Horoscop 13 martie 2019 Capricorn
Capricornii ar face bine daca ar petrece ziua de miercuri singuri. Orice sfat legat de viitorul tau trebuie ignorat. Incearca sa nu te mai lasi inflentat si ia decizii singur. Fii mai retras, astazi, si stai departe de cei dragi. Seara, astrele recomanda sa te gandesti serios la o vacanta sau un plan pentru weekend-ul urmator.

Horoscop 13 martie 2019 Varsator
Astazi, Varsatorii isi vor petrece cea mai mare parte a zilei in conditii inconfortabile. S-ar putea sa fii nevoit sa lucrezi pe un aparat necunoscut si, posibil, defect. Vei face calatorii scurte, vei avea parte de negocieri dificile si s-ar putea sa ai mici conflicte cu cei dragi. Astazi este momentul potrivit pentru a te gandi la noi proiecte de afaceri. Incearca sa te consulti cu prieteni de incredere. De asemenea, evita sa experimentezi in relatia cu partenerul de viata.

Horoscop 13 martie 2019 Pesti
Pestii isi pot creste semnificativ potentialul creativ. Este o oportunitate unica pentru toti cei implicati in proiecte artistice sau inventica. In ceea ce priveste finantele, trebuie sa ramai precaut. Este posibil sa primesti o oferta neobisnuita cu perspective atractive de crestere rapida a carierei sau a veniturilor. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img