vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop 14 ianuarie 2018: Zodia predispusa la probleme de sanatate si chiar accidente

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 14 ianuarie 2018:   BERBEC
In prima parte a zilei s-ar putea sa-ti iesi din fire din cauza divergentelor cu un partener de afaceri sau cu un coleg. Exista o cale de  mijloc, dar compromisul este posibil numai daca reusesti sa-ti controlezi impulsivitate si sa analizezi situatia in mod lucid si obiectiv. Ai grija sa nu-ti descarci nervii acasa!

Horoscop 14 ianuarie 2018:   TAUR
In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute care te obliga sa-ti schimbi planurile. Ai tendinta sa fi excesiv de optimist in privinta unui proiect de afaceri. Studiaza proiectul cu atentie si nu te grabi sa iei o decizie. Seara ai posibilitatea sa te detasezi de probleme si sa petreci alaturi de cei dragi.

Horoscop 14 ianuarie 2018:   GEMENI
La locul de munca este posibil sa ai de rezolvat numeroase probleme care nu suporta amanare si sa constati ca nu prea te-ai putea baza pe ajutorul colegilor. Ar fi util sa stabilesti o  lista de prioritati. Stapaneste-ti nervozitatea deoarece risti sa spui lucruri pe care le vei regreta mai tarziu. In a doua parte a zilei s-ar putea sa afli ca o persoana apropiata a fost implicata intr-un accident de circulatie.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  RAC
In relatia cu partenerul de viata, trebuie sa fi intelegator si sa eviti discutarea subiectelor delicate, care pot degenera in cearta. Ar fi bine sa profiti de ziua de azi pentru a te odihni mai mult.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  LEU
Este posibil sa ti se propuna o calatorie in interes profesional, care ti-ar incurca planurile pe care ti le-ai facut pentru viata de familie. Intuitia te va ajuta sa iei cea mai buna decizie. Partenerul de viata ar putea avea nevoie de sprijinul tau moral pentru a trece peste o zi mai dificila in plan profesional. Ai grija ce si cat mananci, pentru ca azi esti predispus la probleme digestive.

 Horoscop 14 ianuarie 2018:  FECIOARA
In prima parte a zilei este te simti in forma si plin de energie. Partenerul de viata ti-ar putea reprosa ca ai cheltuit prea mult sau ca ai cumparat un obiect care nu este cu adevarat necesar. Reactioneaza cu calm si evita cu orice pret o cearta.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  BALANTA
Astazi relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri necesita rabdare si tact. Nu este exclus sa izbucneasca un conflict din cauza barfelor unei femei. Nu te lasa provocat! Ar fi bine sa amani activitatile importante si sa incerci sa te relaxezi in aer liber. In a doua parte a zilei este posibil sa intri in posesia unei sume de bani mai devreme decat te astepti.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  SCORPION
Azi este de preferat sa eviti sa conduci masina deoarece exista riscul sa fi implicat intr-un accident. Daca trebuie neaparat sa te deplasezi cu masina, fi prudent si nu te lasa provocat! Speculatiile si alte feluri de castiguri facile sunt de evitat, pentru ca te-ai putea alege cu pierderi importante. In plan sentimental, sfatul unei persoane apropiate se poate dovedi foarte util pentru detensionarea relatiei cu persoana iubita.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  SAGETATOR
In cursul zilei de astazi, vei fi destul de tensionat. Este important sa-ti pastrezi calmul si sa nu raspunzi la nicio provocare. In a doua parte a zilei este posibil sa afli o veste buna de la o persoana apropiata.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  CAPRICORN
S-ar putea sa te superi pe un prieten pentru ca nu si-a respectat pana la capat o promisiune, probabil legatura de bani sau de afaceri. Ai rabdare si fi mai intelegator! Seriozitatea care te caracterizeaza va face uneori sa ai asteptari nerealiste in relatiile cu ceilalti.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  VARSATOR
Pe plan profesional, este posibil sa inceapa rezultatele eforturilor depuse in ultima perioada. Evita intalnirile cu prietenii sau rudele, pentru ca este posibil sa te certi cu cineva. Azi nu te urca la volan, sau, daca nu ai incotro, fi foarte prudent. Exista pericolul sa fi implicat intr-un accident rutier.

Horoscop 14 ianuarie 2018:  PESTI
Este posibil sa se anuleze sau sa se amane o calatorie in interes profesional. Nu te ingrijora! Aceasta plimbare de program te avantajeaza deoarece azi nu sunt indicate calatoriile lungi si intalnirile de afaceri. Pastreaza-ti calmul, pentru ca esti predispus la probleme de sanatate si chiar accidente.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img