vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 15 aprilie – Dragoste impartasita, distractie in familie si o achizitie scumpa

Distribuie:

Publicat:

Ziua se anunta destul de complexa, atat din punct de vedere financiar, cat si sentimental. Aveti grija in cine aveti incredere, unele persoane s-ar putea sa se dovedeasca a va fi opusul. 

In dragoste, astrologii va recomanda sa va comprotati cu tact, sa aveti rabdare si in rest toate merg bine. 

Horoscop 15 aprilie 2019 Berbec
Berbecii in aceasta zi isi vor extinde afacerea ori vor pune in aplicare anumite planuri pentru a atinge cat mai repede succesul. Nu va lasati manati de persoane farae xperienta, in care nu aveti incredere sau care vor sa va traga in jos. Ganditi-va la dorintele voastre, aveti putere, incredere in fortele proprii si veti reusi sa faceti tot ceea ce v-ati propus. Spre seara ati putea face o plimbare in parc, doar voi si gandurile voastre.

Horoscop 15 aprilie 2019 Taur
Taurii sunt usor dezichilibrati in aceasta zi. Incercati sa lasati nervii deoparte si sa nu va antrenati in conflicte, situatii tensionate, mai ales daca nici macar nu va privesc. Fiti calmi, actionati in fiecare instanta cu mult tact si multa intelegere. In dragoste astrologii vin cu vesti bune, mai ales in ceea ce priveste o intalnire romantica neprevazuta. Pe scurt, o sa va placa, va veti simti bine si veti dori sa repetati experienta. Cu aceeasi persoana, bineinteles.

Horoscop 15 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii risca astazi "sa se inece" in peisajul propriilor lor ganduri. S-ar putea sa aveti dorinta de a gasi un singur "elixir", o singura modalitate de rezolvare pentru toate problemele care au aparut. Aceasta este abordarea gresita si poate duce la o mare dezamagire. In incercarea de a scapa de probleme, nu refuzati ajutorul persoanelor apropiate. Spre sfarsitul zilei aveti sansa de a va relaxa in compania cuiva drag.

Horoscop 15 aprilie 2019 Rac
Racii sunt sfatuiti sa stea departe de cheltuieli. Daca vreti sa faceti o achizitie costisitoare, inainte de toate cereti macar sfatul unor specialisti. Ei va vor spune daca produsul merita sa fie cumparat, iar daca pretul acestuia este in conformitatea cu calitatea si cu performantele pe care le are. De asemenea discutati si cu familia, nu luati decizia singuri, altfel s-ar putea sa regretati.

Horoscop 15 aprilie 2019 Leu
Pe 15 aprilie nativii din zodia Leu rezolva probleme importante, care vor fi executate in mod ideal si precis. Probabil, acest lucru nu se va intampla fara sprijinul unui membru al familiei. Cu toate acestea, veti fi fara putere in chestiuni legate de afacerile dvs. de dragoste. Este posibil ca unii nativi din Leu sa fie nevoiti sa aleaga un candidat pentru rolul celeilalte jumatati sau sa se ocupe de un eveniment romantic destul de complex.

Horoscop 15 aprilie 2019 Fecioara
Fecioara, astazi nu trebuie sa se indoiasca de alegerile facute. Numai increderea va va ajuta sa obtineti victorii importante atat in ​​afacerile personale, cat si in cariera. Nu uitati sa va stabiliti tintele pentru succes. Este la fel de important sa cultivati gandurile optimiste, sa comunicati calduros cu oamenii si sa manifestati respect pentru cei care sunt mai slabi. Exista sansa sa va apropiati de o persoana dotata cu putere, bani si un respect deosebit in societate.

Horoscop 15 aprilie 2019 Balanta
Multe Balante in 15 aprilie 2019 se vor concentra asupra problemelor profesionale. Cel mai probabil, astazi va exista o sansa unica sa va afirmati cu voce tare, sa castigati o autoritate oficiala ridicata sau sa obtineti puteri promitatoare. In ceea ce priveste sentimentele tale, astazi nu vei avea parte de mult noroc. Fiti precaut la oamenii invidiosi si calomniatori. Cel mai bun lucru pentru tine este sa-ti impartasesti victoriile numai cu rudele tale cele mai apropiate.

Horoscop 15 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii de astazi vor fi atrasi de aventura. Dorind sa va imbogatiti in timp record, nu uitati de lege si moralitate. In restul zilei, nu exista restrictii. Daca doriti, puteti experimenta in domeniul sentimentelor, dar verificati sinceritatea jumatatii voastre in dragoste. Cei care sunt implicati intr-o poveste puternica de dragoste ar trebui sa acorde prioritate romantismului. Rasfatati-va partenerul cu daruri si complimente.

Horoscop 15 aprilie 2019 Sagetator
Multi Sagetatori vor simti ca aceasta zi va trece foarte repede, pentru ca se anunta una agitata. Se intrevad unele probleme in cariera, dar si in viata personala. La serviciu sau in afaceri ar putea fi vorba despre o rivalitate, spune horoscopul. Atentia la actiunile pe care le intreprindeti va fi principalul vostru aliat. In familie, grija si sentimentele pe care le manifestati pentru cei dragi va vor ajuta sa depasiti orice situatie mai dificila.

Horoscop 15 aprilie 2019 Capricorn
Saptamana nu va debuta tocmai spectaculos pentru Capricorni in plan profesional. Un proiect la care lucrati ar putea suferi o sincopa serioasa, iar ca sa reparati veti avea nevoie de timp si va fi multa bataie de cap. Va bucurati in schimb de o atmosfera pozitiva in viata personala, care va va da energie. Veti primi un ajutor din partea persoanei iubite sau a parintilor, chiar intr-un moment in care aveati mare nevoie.

Horoscop 15 aprilie 2019 Varsator
Aceasta zi de 15 aprilie se va dovedi importanta pentru nativii din Varsator. Trebuie sa ia o hotarare majora, care le va influenta viitorul. Poate este vorba despre o noua functie in cariera voastra sau un nou job. Ori, pentru unii, poate fi vorba chiar despre planuri de casatorie. Cand luati hotararea, aveti incredere in intuitia voastra, recomanda horoscopul. Seara se anunta relaxanta si va veti bucura de compania unui interlocutor placut.

Horoscop 15 aprilie 2019 Pesti
Ziua de luni, pentru Pesti, ar putea fi nu doar un inceput de saptamana, ci si inceputul unei noi perioade din viata voastra. S-ar putea sa va schimbati ocupatia ori sa primiti o marire de salariu sau veti face o importanta schimbare in viata voastra sentimentala. E un moment pozitiv, de pe urma caruia va veti bucura de beneficii, spune horoscopul. Aveti insa grija astazi sa nu faceti cumparaturi scumpe sau imprumuturi. De asemenea, putina cumpatare este binevenita, pentru ca o disputa cu o ruda ar putea izbucni in cursul serii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img