vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 15 ianuarie: Surprize mari pentru doua zodii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 15 ianuarie 2019 BERBEC
Astepti cu infrigurare o anumita veste care va sosi prin intermediul unei persoane careia ii atribui un rol de destin, ca si cum urmeaza sa-ti schimbe toata viata prin ceea ce are de transmis.

Mesajul poate avea efecte marcante asupra ta, tocmai de aceea stai ca pe ghimpi atent ori la telefon, ori la usa, emotionat ca, din clipa in clipa, poate aparea mesagerul divin!

Informatia soseste si te face sa te simti ciudat, la prima vedere, dar dupa ce vei sta si te vei gandi la cele auzite, iti vei da seama de greutatea vestilor primite.

Horoscop 15 ianuarie 2019 TAUR
Atmosfera este tonica si pozitiva in casa ta, de parca fiecare membru al familiei participa trup si suflet la un eveniment fericit din care toti au ceva de castigat.

Vestile bune legate de viata de familie anima relatiile dintre cei ai casei si va fac pe toti mai veseli si mai implicati. Se prefigureaza vremuri mult mai bune la orizont, ceea ce va face pe toti foarte motivati sa ajungeti mai repede la implinirea acestor vise frumoase.

Tot ce vine din afara casei va face fericiti, dar si evenimentele generate de tine, alaturi de cei din familie, merita transmise mai departe, pentru ca-i vor bucura si pe cei dragi din alte parti ale lumii.

Horoscop 15 ianuarie 2019 GEMENI
Suferintele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai si tu piept cu o astfel de situatie in care simti ca inima ti se umple de tristete. Simti ca se destrama un vis frumos, ca ceea ce credeai ca e pe placul tau are de fapt si o fata ascunsa ce te face sa suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de sapun.

Daca nu esti tu, direct, vizat de astfel de momente cu incarcatura emotionala negativa, atunci suferi pentru altcineva drag tie de parca ar fi propriile tale probleme. Pui suflet in necazurile sale si cauti o solutie in locul lui.

Horoscop 15 ianuarie 2019 RAC
Greu de spus daca nivelul la care ai ajuns te bucura sau se poate si mai bine, de parca ai avea parte de ambele fete ale unei situatii simultan. E ca si cum un succes se ridica pe insuccesul altuia sau o mare reusita are si un pret de platit, ca atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce panta te indrepti: in sus sau in jos?

Incearca sa nu lasi latura ta pesimista sa te copleseasca ci priveste mai intai partea buna a lucrurilor, fara sa te gandesti si la aspectul mai putin placut din spatele reusitei. Intotdeauna exista si reversul medaliei, dar nu-l cauta neaparat acum!

Horoscop 15 ianuarie 2019 LEU
Iti dedici energia relatiei de iubire, care inseamna totul pentru tine in acest moment. Nimic nu ti se pare mai frumos decat sa fii alaturi de cel drag clipa de clipa, sa faceti totul impreuna, sa discutati permanent despre tot ce va inconjoara, punand mai mult accent pe dialog.

Va completati perfect unul pe altul si il iubesti parca si mai mult cand vezi cat de mult se implica in viata ta, cat de mult il preocupa soarta ta.

Acelasi lucru faci si tu pentru jumatatea ta, pentru ca o consideri perfecta pentru tine, asa cum e. Schimbul de vorbe dulci, de angajamente, de declaratii de iubire te face fericit!

Horoscop 15 ianuarie 2019 FECIOARA
Cel care te ataca azi atat de dur se dovedeste a fi cel mai de temut inamic al tau, la momentul acesta, dar e bine ca se arata la fata, ca sa stii mai clar cu cine ai de a face.

Acesta apeleaza la vorbe dure, la lovituri sub centura, la injurii si atacuri, carora le poti face fata cu brio. Uneori, e bine sa ai astfel de confruntari mai directe cu cei care nu te plac, pentru a-ti face si tu o idee cu privire la numarul real al dusmanilor din umbra.

Ar fi mai greu sa lupti cu cineva bine ascuns in spatele unei masti false, or, o astfel de intrevedere directa te inarmeaza pe tine cu tot arsenalul necesar pentru o contra-ofensiva de succes!

Horoscop 15 ianuarie 2019 BALANTA
Este o zi de succes in care toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate! Ai sansa de a colabora cu oameni deosebiti, de a fi primit sub aripa protectoare a unei persoane importante sau de a invata o multime de lucruri interesante ce vor avea un rol major de acum inainte in viata ta, mai ales in plan profesional.

Ti se umple inima de o pasiune noua, esti entuziasmat, plin de energie, dornic sa ajungi cat mai repede la telul pe care ti l-ai propus, iar evolutia rapida a lucrurilor te determina de depui si mai multa pasiune, ca sa ti se implineasca visul.

Horoscop 15 ianuarie 2019 SCORPION
Nu esti singur in lupta ta cu problemele, deci nu-ti mai turna cenusa in cap! Priveste un pic in jur sa vezi cati prieteni adevarati apar la nevoie, totul e sa-i lasi tu sa se apropie si sa faca ceva pentru tine.

Esti intr-o pasa atat de proasta incat ai tendinta de a spune ca nimeni nu te iubeste, nimeni nu face nimic pentru tine, ca tu ai facut totul pentru altii iar acum ei au uitat de tine.

Te inseli: exista un grup de suport care poate face enorm pentru tine, iti poate ridica moralul, poate chiar iti poate rezolva tie problema, dar, marcat de pesimism si emotii negative, nu prea il vezi!

Horoscop 15 ianuarie 2019 SAGETATOR
Este o zi de succes in care ti se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distractie. Primul plan vizat de vesti excelente este cel sentimental, deci programeaza-ti pentru azi o intalnire cu persoana iubita sau iesi undeva, ca nici nu stii de unde sare iepurele si termini ziua indragostit lulea.

Si la serviciu se pot auzi vesti bune, pentru ca reusitele vin pe banda rulanta, si ai un sentiment puternic de succes, de satisfactie profesionala.

Toate ar trebui sa mearga ca pe roate azi, caci apar suficiente ocazii de a zambi, de a sarbatori, de a transmite lumii cat de bine s-au rezolvat toate.

Horoscop 15 ianuarie 2019 CAPRICORN
Iubirea te face sa plutesti, pur si simplu, toata lumea este a ta si te simti capabil sa rastorni si muntii din loc. Atunci cand ai pe cel drag alaturi, cand te stii iubit si apreciat asa cum esti, sustinut neconditionat de pe margine, capeti aripi si poti mai mult decat ai putea crede!

E grozav sa capeti atata incredere in tine insuti, in viitor, in ceilalti, doar pentru ca cineva te iubeste. Evenimentele acestei zile te pot propulsa in frunte, inaintea tuturor, deoarece motorul principal al tuturor succeselor care te vizeaza este iubirea.

Esti fericit ca iubesti si esti iubit, si asta iti da putere!

Horoscop 15 ianuarie 2019 VARSATOR
Iei taurul de coarne si spui foarte ferm: gata! Desi suna transant si te intrebi si tu daca ai facut bine, vei vedea ca cei din jur te sustin si aplauda curajul de care ai dat dovada, ceea ce iti inspira mai multa incredere ca ai facut ceea ce trebuia.

Era nevoie de un astfel de moment in care sa pui punct odata pentru totdeauna unei situatii care nu-si mai avea rostul, iar de acum lucrurile vor reveni, incet-incet, la normal.

Ca e o mutare dintr-un loc in care nu te simteai bine, ca e o despartire de o persoana care te facea sa suferi, dup acest gest orizonturile incep deja sa se limpezeasca pentru tine, semn ca ai facut ce era mai bine pentru tine!

Horoscop 15 ianuarie 2019 PESTI
Te intalnesti cu un vechi amic despre care probabil nu mai stiai nimic si revederea este emotionanta si amuzanta. Este o ocazie excelenta de a lega din nou relatia care, in trecut, ti-a facut mare placere, incat profiti de aceasta ocazie pentru a vorbi despre tot ce s-a intamplat in vietile voastre in ultimii ani si a reinnoda prietenia de odinioara.

Trecutul revine in actualitate printr-un moment aparent neinsemnat, dar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata utilitatea, ca atare, daca acest om revine in calea ta dupa atata vreme, e semn ca mai are inca un rol de jucat in destinul tau, deci reprimeste-l in viata ta!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img