vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 15 martie – Astrologii au vesti senzationale pentru unii nativi, mai ales la serviciu

Distribuie:

Publicat:

Astrologii au vesti senzationale pentru unii nativi, mai ales la serviciu. Aveti sansa de a avansa in plan profesional, dar depinde doar de voi si de cum va impuneti sa evoluati. 

Organizati-va prioritatile si nu va aruncati in proiecte complicate, care necesita mult timp si ajutorul celor din jur. Cel mai bine ar fi sa lucrati singuri. 

Horoscop 15 martie 2019 Berbec
Berbecii au parte de o scurta calatorie, de afaceri sau amoroasa. Veti avea ocazia sa va relaxati oricum si sa vedeti locatii noi si interesante. S-ar putea chiar sa cunoasteti anumite persoane cu care sa legati prietenii de durata. Spre seara ati putea merge la cumparaturi. Ati putea nimeri fix in momentul reducerilor si veti gasi cu siguranta diferite lucruri la pret avantajos.

Horoscop 15 martie 2019 Taur
Taurii sunt sfatuiti de astrologi sa fie cu ochii in patru. Exista posibilitatea ca anumiti colegi de serviciu sa va puna piedici ori sa va pregateasca obstacole pentru a va fura pozitia prestigioasa in firma. Aveti mare grija! Cel mai bine ar fi sa nu cereti sfaturi nimanui, sa nu aveti incredere decat in propriile puteri si sa duceti singuri, la bun sfarsit, proiectele pe care le aveti de realizat.

Horoscop 15 martie 2019 Gemeni
Gemenii se pot bucura de o zi frumoasa, linistita, fara evenimente perturbatoare. Nici la serviciu, nici in dragoste nu veti avea parte de probleme ori conflicte, asa ca puteti sta linistiti. Nu va culcati insa pe o ureche pentru ca aveti sansa de a avansa in plan profesional. Munciti, dati dovada de intelgienta si de o buna comunicare in echipa si nu veti avea de pierdut.

Horoscop 15 martie 2019 Rac
Nativii din Rac vor avea parte, astazi, de o zi incarcata de tot felul de probleme, atat de ordin emotional, cat si de ordin profesional. Tot ce vi se va intampla astazi este din cauza astrelor. Nu cautati vinovati in persoanele din jurul vostru. Catre seara, problemele se vor sfarsi. Petreceti timp de calitate (incercati sa va relaxati) pentru a va restabili echilibrul emotional. Urmariti un film sau iesiti in oras cu persoana iubita.

Horoscop 15 martie 2019 Leu
Potentialul energetic pentru nativii din zodia Leu este unul urias. Acesta este un moment foarte important in care voi puteti atingi noi culmi. Succesul este garantat astfel ca incercati sa faceti tot posibilul pentru a-i impresiona pe colegi, pe sefi sau pe rude. Astrele va recomanda ca spre seara sa fiti inconjurati de rude sau prieteni. Cei care cauta iubirea adevarata au o mare sansa sa o intalneasca in timpul unei iesiri in oras.

Horoscop 15 martie 2019 Fecioara
Pentru Fecioara, aceasta zi va fi una aglomerata. Veti avea ocazia sa lucrati (cel mai probabil in teren) alaturi de o persoana pe care nu o simpatizati din varii motive. Aceasta este sansa sa va cunoasteti mai bine. In general, ar fi bine sa analizati un om din mai multe puncte de vedere si sa nu va formati o opinie despre acea persoana doar din prisma unor barfe sau unor actiuni. Restul zilei va decurge normal, fara mari schimbari sau alte obstacole.

Horoscop 15 martie 2019 Balanta
Nu te baza pe nimeni astazi. E posibil sa fii lasat balta in cel mai nepotrivit moment cu putinta, mai ales daca e vorba despre chestiuni profesionale. Nu e o zi propice pentru cunostinte noi, sau pentru incheierea de parteneriate. Nici la cumparaturi nu e indicat sa mergeti. Cel mai bine concentreaza-ti atentia asupra ta, dedica timp dezvolatrii personale si activitatilor fizice.

Horoscop 15 martie 2019 Scorpion
Principala ta sarcina e legata de cautarea unui nou stil propriu. E important sa-ti definesti corect scopul. Daca esti pe punctul de a judeca o persoana, nu uita de propria ta individualitate. Stima de sine in afaceri e esentiala pentru cariera ta. Nu lasa pe nimeni sa o doboare si sa iti taie avantul.

Horoscop 15 martie 2019 Sagetator
Multe momente pozitive vei avea astazi. E posibil sa creasca nivelul tau de popularitate. Sau sa te bucuri de o atentie sporita din partea sexului opus. Obisnuit sa mentina o pozitie discreta, e posibil ca astazi Sagetatorul sa simta dorinta de a castiga o pozitie de conducere la locul de munca. E o mare sansa sa ai succes. Mai ales ca in chestiuni profesionale norocul iti va surade.

Horoscop 15 martie 2019 Capricorn
Capricornii au sansa de a intalni un om cu adevarat special, care le va modela destinul intr-un mod pozitiv. Este fie o persoana foarte inteligenta si atragatoare, alaturi de care vor dori sa intemeieze o familie, sau un partener de afaceri cu conexiuni puternice. In orice caz, noroc le surade nativilor din zodia Capricorn, care se afla la locul si momentul potrivite. Mare atentie, insa, la sanatate. Corpul ar putea da semne ca ceva nu este in regula.

Horoscop 15 martie 2019 Varsator
Este important ca Vasatorii sa-si pastreze calmul si rabdarea chiar si in situatii delicate, atunci cand au de-a face cu indivizi aroganti. Cine intra in morcirla se va murdari cu siguranta, chiar daca are dreptate sau nu, asa ca cea mai buna strategie este de a fi distant si de a masura cu grija cuvintele. Cei din jur vor aprecia maturitatea cu care tratezi problemele si vor fi, in cele din urma, de partea ta.

Horoscop 15 martie 2019 Pesti
Pestii stau cu telefonul in mana, indecisi daca sa contacteze sau o persoana de care s-au indragostit. E nevoie de un curaj nebun pentru un prim pas, iar un refuz nu este exclus, insa cea mai rea varianta este sa lasi ocazia sa-ti scape printre degete. Astfel de ocazii vin rar si, in plus, nu stii niciodata ce simte acea persoana. Poate ca are exact aceleasi sentimente, dar nu indrazneste sa le marturiseasca. S-ar putea naste o frumoasa poveste de iubire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img