vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 18 februarie 2018 – Gemenii trebuie sa fie atenti la partenerul de viata

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 18 februarie 2018.

Berbec – Horoscop 18 februarie 2018

Ar fi bine sa nu va asumati multe responsabilitati la locul de munca sau in afaceri, pentru ca simtul practic si capacitatea de concentrare sunt diminuate.

Este recomandat sa amanati activitatile si deciziile importante, atat in plan profesional, cat si in viata personala.

In relatia cu partenerul de viata aveti tendinta sa va impuneti punctul de vedere. Va sfatuim sa fiti mai flexibil, ca sa nu tensionati atmosfera din familie.

Taur – Horoscop 18 februarie 2018

Inca de la primele ore ale zilei, s-ar putea sa resimtiti o stare de confuzie care va impiedica sa va concentrati. Ar fi bine sa va limitati la chestiuni de rutina sau care nu suporta amanare.

Eastrolog.ro va recomanda sa evitati discutiile in contradictoriu cu superiorii si cu colegii.

Dupa-amiaza este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va impresioneaza din primul moment si cu care sunt sanse sa legati o relatie de durata.

Gemeni –  Horoscop 18 februarie 2018

O persoana apropiata v-ar putea propune un nou loc de munca sau asocierea intr-o afacere. Va recomandam sa nu va grabiti sa dati un raspuns astazi, fiindca simtul practic este redus si riscati sa luati o decizie gresita.

Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Sunt sanse sa petreceti o seara romantica impreuna cu persoana iubita si sa faceti planuri de viitor.

Rac – Horoscop 18 februarie 2018

In prima parte a zilei este posibil sa fiti indispus si sa resimtiti o stare generala de nemultumire, fara un motiv precis. Va recomandam sa fiti precaut in comunicarea cu cei din jur si sa evitati discutiile in contradictoriu.

Ar fi bine sa amanati drumurile scurte planificate pentru azi, fiindca exista riscul sa intampinati dificultati neasteptate si sa nu reusiti sa rezolvati mare lucru.

Spre seara s-ar putea sa primiti vesti de la cineva de departe.

Leu – Horoscop 18 februarie 2018

Sunteti plin de energie si aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare inceputa cu mai mult timp in urma. Va sfatuim sa nu pierdeti ocazia.

Va sfatuim sa cheltuiti cu masura si sa aveti in vedere si dorintele partenerului de viata.

Atentie: exista riscul sa izbucneasca o cearta in familie, pornind de la o problema financiara.

Fecioara – Horoscop 18 februarie 2018

O ruda mai in varsta v-ar putea ajuta sa rezolvati o problema parteneriala.

Ar fi bine sa amanati activitatile care necesita simt practic si capacitate de concentrare. Pentru cele care nu suporta amanare, eastrolog.ro va recomanda sa apelati la sfaturile colegilor sau ale asociatilor.

Seara este favorabila activitatilor relaxante in compania prietenilor si a familiei.

Balanta – Horoscop 18 februarie 2018

In prima parte a zilei s-ar putea sa resimtiti o stare de indispozitie si sa intelegeti gresit sfaturile unei persoane mai in varsta din anturaj.

Ar fi bine sa nu reactionati imediat, fiindca riscati sa declansati o cearta.

Daca intentionati sa cumparati un obiect de valoare pentru camin, va sfatuim sa va consultati cu partenerul de viata inainte de a lua o decizie.

Scorpion – Horoscop 18 februarie 2018

La inceputul zilei s-ar putea sa nu va simtiti in forma si sa aveti dificultati de concentrare.

Va sfatuim sa nu va asumati niciun risc, mai ales in activitatea profesionala, fiindca este foarte posibil sa faceti alegeri gresite.

Daca vi se propune sa va asociati intr-o afacere, ati face bine sa nu va grabiti sa luati o hotarare, fiindca astazi nu sunteti foarte pragmatic.

Sagetator – Horoscop 18 februarie 2018

Este foarte posibil sa aveti dificultati de concentrare si sa neglijati chestiuni profesionale importante.

Va sfatuim sa nu incepeti activitati noi, pentru ca nu stati prea bine cu simtul practic.

Pentru a duce la bun sfarsit ceea ce v-ati propus pentru azi, ar fi bine sa apelati la ajutorul prietenilor si al partenerului de viata.

Capricorn – Horoscop 18 februarie 2018

Este foarte posibil sa resimtiti o stare de indispozitie si sa aveti dificultati de concentrare. Nu este momentul sa va ocupati de chestiuni dificile sau importante in activitatea profesionala.

Daca aveti de sustinut examene sau prezentari, va sfatuim sa le amanati sau, daca nu suporta amanare, sa nu va grabiti si sa verificati totul de mai multe ori.

S-ar putea sa vi se propuna o colaborare ce pare avantajoasa. Ar fi bine sa nu dati un raspuns definitiv azi, ca sa nu regretati mai tarziu.

Varsator – Horoscop 18 februarie 2018

Daca v-ati propus sa incepeti o afacere noua, e bine sa stiti ca astazi va cam lipseste simtul practic. Daca nu aveti o strategie foarte clara, este indicat sa nu va grabiti si sa asteptati pana cand va limpeziti ideile.

Nu este exclus sa va confruntati cu mici probleme de sanatate, dar nu se intrevede nimic grav. Cel mai probabil, v-ar prinde bine sa va odihniti mai mult.

Va sfatuim sa acordati mai multa atentie problemelor casnice si sa tineti cont de dorintele partenerului de viata.

Pesti – Horoscop 18 februarie 2018

In prima parte a zilei este posibil sa incasati o suma de bani dintr-o afacere demarata cu ceva timp in urma impreuna cu o persoana apropiata.

Acum puteti sa va faceti planuri indraznete de viitor si sa cumparati un obiect de valoare pe care vi-l doriti de mult timp.

Va recomandam sa va bazati pe intuitie si sa tineti cont de sfaturile unei rude cu experienta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img