vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 2 iunie 2017. Ea este cea mai ghinionista zodie

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 2 iunie 2017. Pestii se gandesc serios la o schimbare de directie in cariera. Citeste previziunile pentru 02.06.2017.

Horoscop 2 iunie 2017 Berbec

Faci o cunostinta noua si ai convingerea ca din acest moment incepe o frumoasa prietenie. Aveti multe de povestit, multe puncte in comun si conversatia merge extrem de usor, incat poti spune ca ai gasit in sfarsit un om cu care te simti pe aceeasi lungime de unda. Nu simti niciun efort in discutii, ci totul vine de la sine. Daca mai sunt si unele sentimente la mijloc, cu atat esti mai norocos, pentru ca da, exista si o astfel de sansa: de a te indragosti.

Horoscop 2 iunie 2017 Taur

Trebuie sa fii spontan in reactii si sa dai repede raspunsurile care ti se cer. Nu risti nimic, pentru ca nu e vorba nici de graba, nici de impulsivitate aici, ci doar de reactii rapide care demonstreaza ca stii bine ce vrei. Daca ti se pune o intrebare neasteptata, vei sti imediat ce sa spui, spre uimirea multora care ar fi avut nevoie de mai mult timp de gandire. Ai mintea limpede si rationamentele merg brici, ca dupa manual.

Horoscop 2 iunie 2017 Gemeni

Nu te crampona de o idee pe care tu o consideri a fi corecta, pentru ca s-ar putea ca adevarul sa nu fie la tine. Lasa un pic garda jos si asculta si opinia celui de langa tine, fara a o face pe suparatul ca nu ti se da dreptate. Ca sa castigi o lupta de idei, trebuie sa-ti argumentezi solid pozitia, or ceea ce spui tu acum sus si tare nu e intru totul corect sau just. Pe undeva s-a infiltrat o eroare sau o rea intentie, chiar si fara sa-ti dai seama, deci fii deschis sa discuti despre asta cu cel din fata ta. Adevarul e undeva la mijloc, dar fiecare trebuie sa renunte la orgolii pentru a se aseza la negocieri echitabile.

Horoscop 2 iunie Rac

Mare atentie la informatia pe care o primesti astazi, pentru ca nu este suficient verificata! N-ar fi rau sa ai mai multe surse de documentare inainte de a te decide asupra unei singure solutii, pentru ca stirea care ajunge la urechile tale contine o nota de neadevar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va da arama pe fata. Nu crede chiar orice, nici daca inspira incredere la prima vedere, pentru ca s-a infiltrat in preajma ta o persoana care emite pareri eronate si rau intentionate pentru a-si asigura lui suprematia. Tu il crezi si pornesti pe calea pe care ti-o arata ca, mai apoi, sa pierzi timp pretios ca sa repari greseala.

Horoscop 2 iunie 2017 Leu

Incearca sa ceri sfatul unei persoane total neimplicate in situatia in care te afli, pentru ca nu va fi influentata de nimeni si nimic! Prins in miezul evenimentelor, tu ai putea privi lucrurile unilateral, doar din punctul tau de vedere, cu simpatii si antipatii personale, or aceasta persoana e impartiala si poate judeca la rece ambele fete ale unei probleme, pentru a oferi mai apoi un verdict lucid si limpede. Asculta-i opinia, pentru ca stie bine ce spune, si accepta-i decizia, chiar daca nu e intru totul pe placul tau. Ai vrut un sfat avizat? Vine, deci primeste-l cu incredere ca e cel mai bun!

Horoscop 2 iunie 2017 Fecioara

Greu de spus daca situatia care te vizeaza astazi direct e un noroc sau un ghinion, de parca ar coexista ambele in acelasi loc. Un eveniment trist contine si o nota optimista sau. invers, o mare reusita are si un pret de platit, ca atare e o zi in care poti cunoaste ambele fete ale medaliei alternativ sau simultan: si binele – si raul, si bucuria – si tristetea, si succesul – si esecul, fara a se exclude unele pe altele. Semn ca tot ce incepe rau se poate transforma in ceva bun, pe nepusa masa, dar si reciproca este valabila: ceea ce te face acum sa zambesti, te poate face mai tarziu sa plangi, deci trateaza situatia moderat!

Horoscop 2 iunie 2017 Balanta

Un singur lucru trebuie evitat atunci cand intri in contact cu diferite categorii de oamenii: discutiile despre bani, pentru ca acestea vor tensiona de fiecare data atmosfera. Nimeni nu e pe acelasi nivel, ci tot se va gasi vreunul care sa comenteze criza in fel si chip, chiar daca in jur se afla si persoane instarite, dar si cu datorii imense in spate. Fii tu cel intelept si ghideaza dialogul intr-o directie care sa-i uneasca pe toti, dar orice ai face tot se va starni pe alocuri si vreo furtuna de opinii.

Horoscop 2 iunie 2017 Scorpion

Esti in fata unui proiect nou care te entuziasmeaza la maximum. Nu esti asa de obicei, nu te aprinzi atat de repede, dar de data aceasta esti extrem de motivat sa te apuci repede de treaba, sa bati fierul cat e cald. Cineva este alaturi e tine si te incurajeaza, ceea ce iti este de mare ajutor, pentru ca ai de multe ori nevoie de o sustinere de pe margine. Visul care se contureaza te incanta, te inflacareaza, te atrage ca un magnet, si cand ai un scop atat de frumos la orizont, cum sa nu tragi tare ca sa-l atingi mai repede?

Horoscop 2 iunie 2017 Sagetator

Au aparut unele animozitati in mediul in care lucrezi si, cat timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreste-te din avant si ocupa-te de acele conflicte care planeaza in aer. Daca le ignori, ele vor ramane tot acolo si intr-o zi vor rabufni mult mai intens, cu riscul de a-ti strica toate planurile. Apar deja semne ca nu te mai intelegi cu unele persoane si trebuie sa stai putin de vorba cu acestea, fata in fata cu calm, pentru a descoperi ce sta la baza neintelegerilor voastre.

Horoscop 2 iunie 2017 Capricorn

Nu te juca asa cu banii de care dispui, pentru ca azi esti cam aerian si esti gata sa inchei tranzactii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenta cu care manipulezi banii si atitudinea usuratica pe care o abordezi cand vine vorba de afaceri, cheltuieli, plati pot avea ca efect erori neplacute din care umorul nu te poate scoate asa cum ai crede. Cantareste mai atent orice tranzactie financiara, oricat de marunta, numara-ti pana si restul pe care-l primesti la cumparaturi, pentru ca esti pasibil de o paguba. Nu mare, dar suficient cat sa-ti strice ziua.

Horoscop 2 iunie 2017 Varsator

Nu se pot lega discutii serioase si coerente astazi, pentru ca, ori de cate ori propui un subiect, intervin alte aspecte care distrag atentia tuturor. Copiii vor fi in centrul atentiei, iar cand, intr-un mediu, predomina copiii, cei maturi nu mai pot spera ca pot avea discutii prelungi ca pentru varsta lor. Ai mai multe datorii de onorat in aceeasi zi si vei incerca sa multumesti pe toata lumea, dar ziua se duce in fuga, incat nici nu stii cand a trecut.

Horoscop 2 iunie 2017 Pesti

Te gandesti serios la o schimbare de directie in cariera, pentru ca pretentiile tale au crescut si experienta ta s-a extins si ea in ultima vreme, pe parcursul ultimilor ani de studiu. Trebuie sa arati lumii cine esti, ce poti, cat de bine te-ai pregatit in perioada de acumulare de informatii si sa gasesti noua forma de a-ti implini rolul pe pamant prin munca de zi cu zi. Daca apare azi informatia de care aveai nevoie pentru aceasta schimbare de directie, pune-o imediat in practica si porneste spre noul sens care va avea efecte dintre cele mai bune in plan profesional, pe termen lung.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img