vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP 2 mai: Racii trebuie sa dea dovada de multa flexibilitate si increder

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Este un moment bun sa stai si sa faci niste planuri de afaceri, poate si pentru ca intalnesti pe cineva care iti arunca un pont profitabil. Tine-l minte si foloseste-te de el candva, in perioada urmatoare, pentru ca poate fi startul unor perspective promitatoare pentru bugetul tau. Pe de alta parte, azi ai ocazia de a te mandri in fata celor dragi cu ultimele tale achizitii, cumparaturi sau investitii, pentru ca atunci cand se aduna mai multa lume la un loc, are ocazia de a se lauda cu ce are. Ai si tu cu ce, deci nu fi modest!
Taur
Ar fi perfect daca ti-ai putea permite azi o escapada intr-un decor romantic, de exemplu la mare sau in preajma unui lac, deoarece de acolo iti extragi azi energia pozitiva: din combinatia ideala de elemente naturale (apa, aer, soare) si locuri noi de vizitat. O calatorie s-ar potrivi de minune atmosferei emotionante de azi, poate in compania persoanei iubite, sau, daca nu exista cineva alaturi momentan, insasi calatoria poate fi sursa unei posibile intalniri din care sa se nasca o idila. Iesi in lume si bucura-te de tot ce simti!
Gemeni
Ai grija cum te folosesti azi de talentul tau de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure daca te prinde cu cioara vopsita. Te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit. Evita sa pacalesti, sa manipulezi, ba chiar sa faci si o banala gluma cu iz de farsa, pentru ca exista cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume in defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minti!
Rac
Ca sa te adaptezi din mers la schimbarile care se prefigureaza la orizont, trebuie sa dai dovada de multa flexibilitate si incredere, sa nu te cramponezi de lucrurile deja instalate in viata ta. Esti intr-un moment in care trebuie sa fii ca o pana in vant, ca o barca pe valuri, deci nu te impotrivi curentului care te duce spre ceva nou. Cu cat esti mai usor, cu atat trecerea se va face mai lin spre noua etapa in care intri, deci lasa-te condus! Treci mai departe cu incredere deplina ca ceea ce te asteapta la finalul acestei transformari e in armonie cu tine, deci n-are rost nici sa te opui, nici sa te temi. Fie ce-o fi!
Leu
Zi mersi ca ai atatea optiuni la dispozitie in situatia in care te afli, deci ai de unde alege! Mai rar ai atatea directii la fel de bune le indemana, ca atare nu te grabi inca sa spui ce ai ales. Poti merge o vreme, in paralel, pe mai multe cai si, dupa ce vei intelege mai bine situatia, o vei putea selecta pe singura care iti convine pe de-a-ntregul. Bucura-te de aceasta paleta atat de bogata de idei, de solutii, de variante, de cai de evolutie, de care nu ai parte oricand, deci incearca sa nu te opresti deocamdata la una singura. Ba mai mult: mai cere si altele, cu tupeu, ca sa fii sigur ca ai facut cea mai buna alegere din multele posibilitati care apar la orizont. Parca ploua cu idei bune; scalda-te in ele!
Fecioara
Ai trecut nu demult printr-o situatie nedorita care te-a pus in fata unui esec. Azi descoperi ca si acel esec a avut un rost, pentru ca ai invatat ceva din toate si acum stii exact ce ai de facut pentru a evita astfel de momente. Esti mai rabdator, mai tolerant, dar – mai ales – mai prevazator si nu te mai arunci asa inainte fara a-ti lua masuri de precautie. Nu ai fost atent inainte si de aceea ai esuat, dar acum ai devenit mai intelept.
Balanta
Te simti blocat intr-o zona in care nu se mai intampla nimic si e normal sa fii dezorientat si sa nu mai stii ce sa faci. Sa lasi lucrurile asa, cu speranta ca se vor rezolva de la sine, sau sa actionezi in vreo directie, ca sa depasesti impasul? Inainte de a face sau decide ceva, ar fi bine sa discuti cu cineva care are mai multa experienta, pentru ca tu te simti, momentan, golit de inspiratie. Consideri ca ai incercat tot ce se putea face si acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine sa ceri ajutor din afara. Nu incerca sa le faci singur, nu le stii tu chiar pe toate, ca atare discutia de azi poate face brusc lumina in mintea ta si din nimic deja pare sa se nasca totusi ceva!
Scorpion
Nu te multumi cu nivelul atins, chiar daca ti se pare ca nu se mai intampla nimic iesit din comun in proiectul pe care il dezvolti. Mai sunt si perioade de platou, cand totul pare sa mearga pe un teren lipsit de noutate si de stralucire, dar nu e decat faza de dinaintea unui nou urcus. Viata nu e un continuu suis in forta, ci mai exista si carari care evolueaza pe curba de nivel. Acolo esti tu acum si nu poti decat sa fii fericit ca mai ai si momente de respiro, pentru ca o ascensiune continua doar pieptis, cu varful inalt deasupra ochilor, poate fi extenuanta. Permite-ti acest mic popas, dar nu te opri la faza aceasta: de mine vei continua urcusul!
Sagetator
N-are rost sa numeri leii din buzunar, nici sa faci recapitulari financiare, pentru ca nu aceasta e calea sa castigi mai mult. E o chestiune de atitudine in fata banilor, sa-i chemi tu cu mintea si cu inima fara sa te simti vinovat de asta! Sa-i pretuiesti mai mult si sa cauti comoara din tine care poate fi valorificata la cel mai bun pret. Sigur ai in tine o resursa de mare valoare care, daca ar fi pusa serios la treaba, ar genera abundenta, dar uneori ti-e un pic… rusine ca esti materialist. Astepti de undeva un declic pentru a porni spre calea prosperitatii, iar sfatul poate veni sub tot felul de forme, totul e sa fii tu atent la semnale: un sfat ce merita ascultat, un vis revelator ce poate fi transpus in realitate, o idee sclipitoare aparuta din senin, imboldul de a incepe chiar acum ceva ce doreai de luni de zile. Tava de minunatii e plina, dar numai de tine depinde sa alegi ceva de pe ea!
Capricorn
Nu pune la suflet conflictele care mai apar in mediile prin care treci. Daca te lasi pacalit de aparenta agresivitate a celor din jur, ai putea reactiona si mai dur, si nu are rost sa torni gaz pe foc in acest mod. Ia-o si tu in gluma, raspunde ironic ori de cate ori vezi pe cineva nervos, pentru ca asa vei dezamorsa mult mai repede orice situatie conflictuala. A intra si tu in capcana nervilor, nu ajuta pe nimeni, pentru ca tu ai putea fi si mai agresiv in manifestare, ca atare tu trebuie sa fii cel care sta departe de ispita certurilor aprinse!
Varsator
Ai ajuns intr-un punct in care iti dai seama ca nu stii nimic despre subiectul despre care se vorbeste, si recunosti sincer acest lucru. Nu e in avantajul tau sa incepi sa vorbesti despre ceva despre care nu ai nicio idee, ca atare, inainte de a-ti da cu parerea, pune mana pe carti si informeaza-te. Poate fi punctul de plecare spre un domeniu complet nou care, prin studiu aprofundat, poate deveni o noua pasiune pentru tine. Acum faci prima oara cunostinta cu subiectul si, ca tot ce-i nou, pare complicat. Ai rabdare, citeste, studiaza, intreaba-i pe cei mai invatati si ai sa vezi ca experienta se acumuleaza pas cu pas. Acum poate nu stii nimic, dar peste o luna vei sti destule!
Pesti
Cineva trebuie sa-si pastreze mintea limpede intr-o situatie neclara ca cea de acum, ca atare erijeaza-te in lider, in indrumatorul tuturor, pentru ca tu vezi lucrurile cel mai obiectiv si rational, fara implicatii emotionale. Arata-le si celor care te insotesc incotro sa mearga, dar fa-o cu argumente logice, cu o descriere clara a directiei de mers, ca sa nu-ti reproseze mai apoi ca te-au urmat orbeste si nu au gasit ceea ce doreau. O discutie foarte sincera inainte ii poate lamuri ce au de facut, deci sa te urmeze in deplina cunostinta de cauza, bine documentati si informati, convinsi ca acesta e drumul cel mai bun in cazul de fata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img