joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop 20 februarie – Dilema in dragoste pentru o zodie

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 20 februarie. Ziua deciziilor in dragoste. Cei singuri ar face bine sa treaca la actiune. Toate povestile de iubire incep cu un prim pas – de obicei stangaci.

Zodiile aflate intr-o relatie de cuplu s-ar putea confrunta cu o dilema. Se recomanda prudenta, insa problemele nu mai pot fi amanate.

Horoscop 20 februarie 2019 Berbec
Berbecii dau semne de aroganta in aceasta zi, impulsionati de succesele din ultima perioada. Desi aceasta atitudine pare, la prima vedere, de evitat, oamenii vor fi atrasi ca un magnet. Spre seara e posibil ca un prieten sa aiba nevoie de ajutor intr-o problema delicata. Care daca doare, incearca sa fii sincer, asa il vei ajuta cu adevarat.

Horoscop 20 februarie 2019 Taur
Taurii au chef de joaca si asta vor face de dimineata pana seara. Si chiar e momentul potrivit, in special cu o persoana atragatoare, insa care nu da semne de interes. Incearca sa o iei prin surprindere, cu un gest pe cat de indraznet, pe atat profund. Va intelege despre ce e vorba, dar nu va putea face nimic. 1-0, asteapta revansa, va veni cu siguranta. Despre asta e vorba pana la urma, nu?

Horoscop 20 februarie 2019 Gemeni
Gemenii trebuie sa rezolve o problema care ar putea avea consecinte dureroase. Aceasta adevarata dilema in dragoste nu are solutii rationale. Calculele reci sunt imposibil de facut, asadar singura cale este intuitia. Undeva, in mintea lor, Gemenii stiu ce trebuie facut, chiar daca acest sentiment le provoaca disconfort. Daca esti intr-o asemenea situatie, nu ezita.

Horoscop 20 februarie 2019 Rac
S-ar putea sa ai ceva dificultati sa comunici cu cei dragi. Cineva despre care credeai ca e un fel de marioneta nu va mai accepta sa fie supusa. E posibil sa dispara si intelegerea reciproca dintre tine si un coleg sau o ruda. Aceste experiente negative vor fi compensate de o afacere profitabila sau o achizitie a unui obiect pe care l-ai pierdut de curand.

Horoscop 20 februarie 2019 Leu
E ziua perfecta ca sa faci planuri pe termen lung. Mai ales ca va avea loc un eveniment ce va da peste cap toate planurile pe care le aveai pana acum. Ar putea avea urmari extrem de pozitive, dar pentru a le vedea va trebui sa depui multe eforturi. E important sa faci asta cu mult calm. E posibil sa ai nevoie de meditatie, de surse de armonie, nu exclude sfatul unui psiholog.

Horoscop 20 februarie 2019 Fecioara 
Astazi ai idei stralucite de imbogatire. Vei reusi sa utilizezi aceste idei in folosul tau. Si in planul comunicarii esti foarte inspirat. Un vechi prieten de sex opus iti va face o surpriza si iti va arata cat de mult te apreciaza cu un cadou la care nu te asteptai.

Horoscop 20 februarie 2019 Balanta
Nativii din Balanta vor intampina, astazi, probleme in ceea ce priveste situatia financiara. Va veti simti depasiti si tristi, iar cauza acestei stari va fi o problema in afacerile personale, un fiasco financiar sau o agitatie in realizarea proiectelor oficiale. Cu toate acestea, daca alegeti sa priviti partea pozitiva a lucrurilor, ziua voastra va deveni mult mai buna. Cautati inspiratie in detaliile din jurul vostru si veti reusi sa treceti cu bine peste toate.

Horoscop 20 februarie 2019 Scorpion
Scorpionii vor resimti, astazi, oboseala acumulata in ultimele zile. Incercati sa nu acordati foarte multa atentie problemelor, ci incercati sa va concentrati pe solutii. Incercati sa va relaxati, sa faceti curatenie in casa sau sa va ordonati lucrurile de la birou. Satisfactia obtinuta va va da energia necesara pentru a reusi sa traversati aceasta zi. Odihniti-va mai intai mintea si veti observa ca veti privi viata cu alti ochi. Aveti incredere in voi!

Horoscop 20 februarie 2019 Sagetator
Sagetatorii trebuie sa evite, astazi, sa practice sporturi. Exista o sansa sa va raniti, avand in vedere ca sunteti cu capul in nori. Trebuie sa va relaxati mintea pentru ca totul sa va iasa exact asa cum v-ati dorit. Spre seara, veti primi vizita unui prieten foarte bun sau a unei rude indepartate. Desi nu va convine compania, incercati sa fiti politicosi pentru ca parerea celor din jur despre voi sa nu se schimbe radical.

Horoscop 20 februarie 2019 Capricorn
Capricornii vor fi extrem de nemutumiti de ei insisi. Desi, paradoxal, nu va exista niciun motiv important pentru starea ta negativa. Este posibil ca sursa problemelor emotionale sa fie o amintire neplacuta, lipsa unei alimentatii adecvate sau indiferenta celorlati fata de tine. Exista sansa ca, pentru majoritatea celorlalte aspecte ale vietii, ziua sa treaca fara prea multe probleme, dar nu si productiv. Este momentul potrivit pentru recuperare.

Horoscop 20 februarie 2019 Varsator
Pentru Varsatori, ziua de miercuri va  fi una problematica. Te poti certa cu rudele, prietenii sau persoanele dragi din cauza unor neinteleri. Armonia va reveni dupa discutii indelungate si obositoare in care fiecare va incerca sa-l convinga pe celalat ca are dreptate. Seara vine cu romantism si relaxare. Daca esti singur, vei profita la maxim de liniste si vei face tot ce-ti pofteste inima.

Horoscop 20 februarie 2019 Pesti
Pentru Pesti, aceasta zi nu este puna pentru afaceri. Exista o mare probabilitate de schimbari majore in viata profesionala. Pentru cei care nu sunt pregatiti de schimbari mari, este recomandata relaxarea. Fara panica. Daca esti un Peste indraznet, nu-ti pune singur frana, nu-ti limita initiativele si visele. Exista sansa ca unui viitor fericit. Astrele le recomanda Pestilor sa-si petreaca seara inconjurati de oameni apropiati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img