vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP 20 mai: Vezi detalii

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 20 mai 2018, horoscop azi pentru toti nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Dupa o perioada de munca sustinuta a venit si vremea reviziei. Te simti destul de incordat, dar daca ai reusi sa exprimi ceea ce simti si partenerului, nu ai mai inregistra atatea ciocniri pe plan psihic.

HOROSCOP Taur
In aceasta zi esti sub auspiciile unui aspect astrologic favorabil care scoate la lumina spiritul tau de abnegatie, de aceea reusesti sa-ti pui in practica unele planuri mai vechi.

HOROSCOP Gemeni
Cei din anturaj vor sa te influenteze negativ. Incearca sa nu pleci urechea la sfaturile lor. Spre seara se recomanda sa iesi in natura impreuna cu cineva drag, pentru a-ti regasi echilibrul.

HOROSCOP Rac
Posibil ca vei trai momente de renastere la locul de munca, eforturile depuse in ultima perioada acum vor fi valorificate, dar totusi nu te poti bucura pe deplin, ai tendinta de a gasi nod in papura la tot.

HOROSCOP Leu
Posibil ca daca vei cauta sa faci un curs de perfectionare, vei face cea mai buna alegere azi, ti se vor deschide noi orizonturi si nu vei mai fi nemultumit de statutul social actual.

HOROSCOP Fecioara
Vrei sa stai cu partenerul, dar datoriile de la munca te cheama. Totusi sunt sanse de a-ti face munca intr-un timp scurt si sa ramana timp si de un film pe seara.

HOROSCOP Balanta
Rezisti cu greu tentatiei de a comunica in mod sarcastic, de aceea risti sa-ti pierzi reputatia pe care ai muncit sa o castigi. Pe de alta parte, legaturile de prietenie care nu iti aduc nicio satisfactie, bucurie, liniste alaturi de acele persoane, se pot rupe, in locul lor vor veni alte fiinte cu care esti pe aceeasi lungime de unda.

HOROSCOP Scorpion
Acum nu este momentul sa abandonezi sa spui ceea ce simti, o buna comunicare vine sa consolideze relatia dedragoste, se pot face unele planuri de viitor impreuna cu partenerul. Daca vei avea nevoie de un ajutor, este prea putin probabil sa il primesti de la vechii prieteni, sanse mari sa intri in legatura cu alte persoane noi, care sa te sustina in ceea ce doresti sa initiezi.

HOROSCOP Sagetator
Autoritatea ajunge astazi la cote maxime, exista sanse sporite de a concretiza o colaborare planuita de ceva vreme, succesul financiar nu va intarzia sa apara. Din punct de vedere sentimental, ziua incepe mai putin bine, se intrevede dorinta de a te detasa de toate responsabilitatile de acasa, pentru a te putea concentra pe partea profesionala, ceea ce nu va fi pe placul partenerului.

HOROSCOP Capricorn
Superiorii, clientii sunt multumiti de eforturile depuse de tine. Se anunta o zi in care apar sanse mari de promovare sau de a castiga o suma de bani in plus dintr-o activitate extraprofesionala. Daca sunt probleme in casnicie si au fost trecute nu vederea, se pare ca acum totul se va spune intr-o maniera cordiala, fara a se ridica tonul.

HOROSCOP Varsator
Apare un risc crescut de a provoca o cearta cu cei dragi din familie, incearca sa-ti consumi excesul de energie negativa prin activitati recreative, treburi casnice, activitati sportive. Daca sunt ceva probleme in cuplu si au fost trecute cu vederea, se pare ca in azi totul se va spune direct, fara menajamente.

HOROSCOP Pesti
Noul partener se dovedeste ca nu este exact asa cum credeai. Incearca sa nu iti faci prea mari sperante cu noua relatie inceputa, pentru a evita sa fii dezamagit ulterior. Pe de alta parte, vedem tendinta de a da cartile pe fata in unele relatii sociale, cel mai probabil vei vedea care dintre persoanele apropiate sunt sau nu prietenii tai.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img