marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop 21 aprilie pentru toate zodiile

Distribuie:

Publicat:

Berbec –  Horoscop 21 aprilie 2018
Azi ai nevoie de pauza, de o rupere totala de ceea ce te preocupa pana mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie sa-ti incarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie sa fie o obsesie, ci incearca sa mergi intr-un loc care inseamna pace si odihna pentru sufletul tau si sa te relaxezi.

Ca pleci undeva la tara, la padure, la mare, sau ramai acasa, simti ca-ti incarci bateriile cu o energie noua, chiar daca nu s-ar spune ca faci ceva special. Chiar si o ora in plus de somn sau putina lene in propriul tau camin au efecte benefice asupra psihicului si fizicului, pentru ca aceasta pasivitate te ajuta sa redevii tu insuti.

Taur –  Horoscop 21 aprilie 2018
Vestea care soseste azi pe cale oficiala te pune pe ganduri sau te ingrijoreaza un pic, pentru ca nu este informatia pe care o sperai.

Pe moment, esti deceptionat, gata sa abandonezi un proiect pentru ca nu apare raspunsul necesar, dar dupa ce vei depasi primul impact negativ, vei descoperi ca tot ai ceva de castigat de pe urma acestei stiri, deci nu trebuie sa o respingi din start. Tot e ceva decat deloc, vei spune, si te vei adapta din mers la noile conditii astfel incat sa poti merge mai departe fara sa strici nimic.

Gemeni –  Horoscop 21 aprilie 2018
Ai vrea sa te odihnesti mai mult, dar nu prea ai parte de liniste. Ziua incepe agitat, de parca ai avea multe de facut in timp scurt, dar mai tarziu vei reusi sa-ti revii la starea de pace interioara mult dorita.

Daca apare vreo provocare matinala, spune-i da imediat, pentru ca ai suficienta energie pentru a o duce la capat cu succes, cum ar fi o excursie, o drumetie, poate chiar si ceva sport. Dar seara ar trebui dedicata unor activitati mai sedentare, in care sa-ti refaci energiile. Linistea vine pe inserat.

Rac –  Horoscop 21 aprilie 2018
Apar atatea nimicuri in calea ta astazi care cer atentie de la tine, incat ajungi epuizat acasa. Nici macar nu sunt sarcini dificile, ca macar sa ai o scuza ca ai tras tare, dar sunt multe si marunte si nu le poti ignora. Inarmeaza-te azi cu multa rabdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutina, caci s-au acumulat deja prea multe si trebuie sa le iei la rand, una cate una.

E ca si cum ai tot dat la o parte azi un fleac, maine un fleac, pana cand s-a creat un maldar imens. Daca te-ai fi ocupat de ele cat erau simple si putine, nu ar fi parut atat de complicate, deci invata din asta: sa nu mai lasi pe maine ce poti face azi!

Leu –  Horoscop 21 aprilie 2018
Nu abandona daca vezi ca proiectul la care muncesti cu atata sarg nu inainteaza in ritmul pe care l-ai sperat. Ai ajuns pe un teren in care totul pare sa se fi incetinit, dar chiar si aceasta lentoare are un rost.

Daca ai fi impins de la spate de termene limita si te-ai grabi, nu ai lucra cu aceeasi constiinciozitate si concentrare, avand tendinta de a mai sari peste unele detalii, ca atare las-o mai moale si adapteaza-te acestui mod de inaintare.

Mai greoi, mai obositor poate, mai demotivant pentru o fire care asteapta rezultate imediate, dar vei vedea in final ca e cea mai buna solutie pentru a construi ceva de calitate.

Fecioara –  Horoscop 21 aprilie 2018
Ai grija la ce spui despre ceilalti astazi, pentru ca esti cam critic si ai tendinta ca, de la o banala eticheta aruncata asupra cuiva, sa ajungi la o adevarata judecata. Abtine-te sa vorbesti despre ceilalti cu ton critic, nici daca se fac vinovati de cine stie ce greseala, pentru ca ai limba cam ascutita si poti emite si opinii mult prea dure la adresa lor.

Ai impresia ca ai dreptul sa judeci pe ceilalti, ceea ce nu e chiar adevarat, si daca nu te opresti la timp, ajungi sa creezi pe seama unora un intreg scenariu de defecte si erori de care s-ar face responsabil. Nu umfla un balon de impresii gresite la adresa cuiva care, momentan, nu are mijloacele necesare de a se apara.

Balanta –  Horoscop 21 aprilie 2018
Pune-ti mintea la contributie si preia conducerea proiectului in care esti implicat. E nevoie de o minte lucida, organizata si de un control ceva mai strict asupra tuturor detaliilor. Nu e momentul nici sa lasi lucrurile la voia intamplarii, nici sa astepti sa cada din senin, ci totul depinde de felul in care aranjezi tu toate detaliile.

Cu cat esti mai precis in decizii, cu cat asezi toate aspectele la locul potrivit in momentul potrivit, cu atat succesul final va fi mai vizibil. Sunt momente in care e nevoie de un dram de rigurozitate, de limitari si legi menite sa restabileasca ordinea corecta a lucrurilor, deci respecta-le cu strictete. E in beneficiul tau!

Scorpion –  Horoscop 21 aprilie 2018
Privesti spre viitor cu multa nerabdare, convins ca esti in fata unui drum plin de oportunitati. Vei avea de unde alege, pentru ca se deschide in fata ta o paleta foarte larga de optiuni, de variante, de cai de acces, deci vei avea de unde selecta!

Nu te opri la prima usa care apare in cale, pentru ca tocmai ai intrat pe taramul tuturor posibilitatilor, deci ar mai putea aparea alte cateva zeci de variante la fel de interesante. Poate chiar vei putea merge o vreme in paralel cu mai multe solutii in buzunar, ca la final sa o alegi pe cea mai buna, deci ar fi bine sa nu te grabesti sa dai ultimul raspuns daca esti intrebat: pe care o vrei? Ia-le pe toate, daca se poate!

Sagetator –  Horoscop 21 aprilie 2018
Cel mai bine ar fi sa tratezi orice provocare a acestei zile cu un dram de cumpatare! Cenzureaza-ti fiecare reactie, ca nu cumva sa dai drumul prea tare la robinetul de energie, de impulsivitate. E nevoie sa reprimi orice manifestare in exces, pentru ca ce-i prea mult strica.

Nimic din depaseste normele firesti nu e in avantajul tau, deci nu cheltui peste masura, nu munci peste program, nu ridica tonul mai mult decat e cazul, nu te aventura mai departe decat se cuvine. Totul trebuie facut cu masura, cu limite acceptate de buna voie, pentru ca orice abuz tot pe tine te va costa, deci las-o mai domol cu energia!

Capricorn –  Horoscop 21 aprilie 2018
A sta pe margine si a te plange de orice, nu e varianta cea mai potrivita in situatia de fata, ci ti se cere sa depasesti rezervele sau temerile si sa te implici si tu in aceasta provocare. Chiar daca, pe moment, ai impresia ca nu-i vei face fata, ca nu esti pregatit sufleteste pentru o astfel de confruntare, vei reusi mai bine decat ai putea crede, totul e sa-ti infrangi starea emotionala negativa care te copleseste.

A-l lua pe nu in brate la ce e mai greu, spunand ca nu stii, nu poti, nu vrei, ar insemna un esec lamentabil, or tu poti, stii si vrei mai mult decat ai putea crede. Ia taurul de coarne si intra in arena!

Varsator –  Horoscop 21 aprilie 2018
Sunt lucruri in viata pe care nu le poti controla, deci nu insista sa le stii tu pe toate in detaliu si nici sa le conduci tu dupa cum ai dori tu.

De exemplu, norocul e ceva pur intamplator, tine de sansa, si nu ai cum sa il obtii cand vrei tu, sau cum vrei tu, mai lasa unele aspecte sa curga de la sine, in voia sortii, pentru ca surprizele ar putea fi mult mai frumoase decat daca ai incerca tu sa urmezi un program prestabilit pana in cele mai mici detalii. Nici iubirea nu poate fi controlata, nici norocul financiar nu vine programat, deci lasa hazardul sa contribuie la reusitele tale. Ai incredere in steaua ta norocoasa!

Pesti –  Horoscop 21 aprilie 2018
Gasesti in preajma ta o persoana care iti seamana leit, ori ca fire, ori ca aspect exterior, si multa lume aproape ca va spune ca sunteti frati. Faci echipa buna cu el, va sustineti unul pe altul si va place sa fiti permanent impreuna, intr-un tandem bine inchegat.

Va stimulati reciproc exact acele calitati care va recomanda ca exemplare caracteristice zodiei tale: comunicativitate, sociabilitate, istetime, spontaneitate, rapiditate. Cu asemenea tovaras, toate ar trebui sa mearga de minune, incat devine o bucurie sa faceti totul impreuna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img