vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop 22 februarie – Dragoste pierduta si o lectie dureroasa

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 22 februarie 2019. In dragoste ori risti, ori ramai cu regretele. Alta solutie nu exista, dupa cum vor invata pe propria piele unele zodii.

E dureros sa stii ca ai pierdut "momentul potrivit", dar lectia trebuie invatata, mai devreme sau mai tarziu.

Horoscop 22 februarie 2019 Berbec
Astrele prevad succese pentru nativii din zodia Berbec. Fie ca este vorba de o surpriza la locul de munca sau o noua persoana care le umple sufletul de speranta, cert este ca lucrurile se misca in directia buna. E posibil ca unele promisiuni din partea prietenilor sa nu se materializeze, insa asta nu ar trebui sa fie o problema. Incearca sa-i intelegi, poate trec printr-o situatie dificila si le este greu sa recunoasca. 

Horoscop 22 februarie 2019 Taur
Taurii sunt plini de energie si entuziasm, cel putin in a doua parte a zilei. Exista sansa ca o persoana pe care nu au mai vazut-o de luni sau chiar ani sa revina din senin cu un mesaj si o invitatie subtila. De ce nu? S-ar putea lega o frumoasa poveste de iubire care sa dea sens vietii. Daca esti intr-o asemenea situatie mergi inainte cu incredere, nu ai chiar nimic de pierdut. 

Horoscop 22 februarie 2019 Gemeni
Gemenii sunt concentrati ca un fascicul laser. Au pus ochii pe o persoana atragatoare si sunt in stare sa rastoarne lumea pe dos pentru a fi aproape de ea. Scopul scuza mijloacele, asadar nu este exclus ca linistitii nativi din zodia Gemeni sa se transforme in detectivi profesionisti, care inventeaza scenarii doar pentru a-si duce la indeplinire planul. In orice caz, cu atat de multa energie investita, rezultatele sunt garantate. Doar ca "munca" abia incepe… 

Horoscop 22 februarie 2019 Rac
Racii sunt urmariti de regrete cu privire la o persoana pe care "au scapat-o printre degete". Cand a fost momentul potrivit au evitat sa faca pasul decisiv, iar acum pare a fi prea taziu. Lectia este ca dragostea nu asteapta conditii ideale. Din contra, se naste din risc si mister, cand toate par a fi impotriva insa, cumva, lucrurile merg firesc, de parca destinul a fost scris deja, iar povestea are final fericit.

Horoscop 22 februarie 2019 Leu
Leii sunt sfatuiti se se gandeasca de doua ori inainte de a face schimbari majore. Problemele din cuplu nu se rezolva de pe o zi pe alta. Incercati sa va faceti un plan si sa stabiliti cu precizie care sunt lucrurile pe care le vreti schimbate. Altfel, e posibil ca discutia cu persoana iubita sa se transforme intr-o cearta din care nimeni nu mai intelege nimic.

Horoscop 22 februarie 2019 Fecioara
Chiar daca sunteti incapatanati, astrele va recomanda sa nu ezitati sa apelati la ajutorul familiei sau al prietenilor. Pentru voi este singura sansa de a iesi din impas. Este foarte greu sa scapi din situatii delicate si, de multe ori, daca decizi sa te izolezi, conflictul interior devine coplesitor. Sinceritatea este cea mai puternica arma, nu ezitati sa o folositi. 

Horoscop 22 februarie 2019 Balanta
Un val de vesti care va veni astazi ar putea crea disconfort Balantelor. Sunt tot felul de vesti legate de serviciu, viitorul familiei sau despre rudele voastre apropiate, iar unele vor fi ingrijoratoare. Totusi, e bine sa fiti atenti sa nu luati in seama zvonurile, pentru ca veti descoperi ca va faceti probleme degeaba. Seara, in schimb, se anunta placuta: fie ca va fi vorba despre o celebrare, fie de o intalnire cu cei dragi, veti reusi sa va relaxati si sa alungati grijile acumulate peste zi.

Horoscop 22 februarie 2019 Scorpion
Desi nu pare o zi cu situatii iesite din comun, Scorpionii ar trebui sa fie atenti in relatia cu colegii de la munca sau cu familia. Evitati sa aveti reactii exagerate, recomanda horoscopul, pentru ca riscati sa provocati niste complicatii pe care nu le doriti. Fiti calmi si actionati cu diplomatie, indiferent de situatie, iar totul se va incheia cu bine! Este o zi in care veti da dovada de creativitate. Poate va veti gasi un nou hobby pentru timpul liber sau poate chiar veti contura un proiect care s-ar putea dezvolta in timp intr-o afacere prospera.

Horoscop 22 februarie 2019 Sagetator
Este o zi a satisfactiilor pentru Sagetatori. Astrele va favorizeaza, iar ceea ce va propuneti astazi va va reusi. Va veti bucura, de asemenea, de apreciere si de stabilitate, atat in profesiune, cat si in familie. Ati putea profita de acest moment pentru a va reordona viata personala. Daca planuiti schimbari in casa, sa nu aveti retineri de a va descotorosi de lucrurile care nu va mai sunt necesare!

Horoscop 22 februarie 2019 Capricorn
Vineri, Capricornii ar trebui sa isi dea frau liber imaginatiei si sa isi faca planuri pentru viitor. E un moment favorabil sa va ganditi la vacanta sau la o calatorie mai lunga, sa o pregatiti din timp. Este si o zi foarte favorabila eliminarii conflictelor din familie sau a declaratiilor de dragoste. Sunt vesti bune si in plan financiar, spune horoscopul: se intrevad mici sanse de castig pentru nativii acestei zodii.

Horoscop 22 februarie 2019 Varsator
Astazi, Varsatorii trebuie sa se bazeze pe propriile forte. Daca va asteptati la o mana de ajutor de la cei din anturajul vostru s-ar putea sa nu obtineti ceea ce v-ati propus. Asa ca e bine sa aveti initiative personale si veti descoperi ca veti avea rezultate foarte bune. Tot astazi sunt binevenite activitatile creative. Ar fi bine insa sa evitati sa faceti eforturi fizice mari, atentioneaza horoscopul.

Horoscop 22 februarie 2019 Pesti
Vineri, Pestii ar putea avea unele experiente neplacute in plan sentimental. E posibil ca persoana iubita sa manifeste unele reactii neasteptate care v-ar aduce putin disconfort. Nu puneti la suflet, e ceva trecator! Ar trebui mai degraba sa va concentrati asupra carierei sau afacerilor, pentru ca va fi o zi in care aveti multe de rezolvat. Daca aveti un interviu sau o intalnire importanta, evitati sa va costumati strident, recomanda horoscopul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img