joi, 28 martie, 2024

Horoscop 25 ianuarie 2019 – O zodie are multe de pierdut astăzi

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Horoscop 25 ianuarie 2019

Vezi doar lucruri bune în jurul tău şi aceasta se va dovedi a fi exact sursa ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte înalt. Laşi deoparte modestia, nesiguranţa, teama de eşec sau pesimismul şi le înlocuieşti cu resurse pozitive perfecte pentru situaţia în care eşti implicat.

Ai la îndemână tot ce-ţi trebuie pentru o reuşită de proporţii pe care o poţi numi apogeul unor eforturi sau împlinirea unui vis. Eşti atât de entuziasmat de ceea ce iese din mâinile tale, încât spui deja tuturor că ai ajuns acolo unde visai, că e maximum la care puteai spera vreodată. Felicitări, păstrează acest tonus pentru viitoarele succese!

Taur – Horoscop 25 ianuarie 2019

Ca să vezi cu claritate realitatea aşa cum e, ar trebui să priveşti un pic în interiorul lucrurilor, nu doar la suprafaţă, pentru că există aspecte bine ascunse pe care doar intuiţia ţi le-ar putea arăta.

Nu fi superficial, mulţumindu-te cu nişte aparenţe frumoase, dar înşelătoare, ci încearcă să treci dincolo de cortină, să analizezi situaţia şi din culise, pentru că ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii ştiu să se ascundă în spatele unor vorbe mari sau a unei măşti false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la o poştă adevărul, ca măcar să poţi elucida unele mistere ambalate în lumini ireale.

Gemeni –  Horoscop 25 ianuarie 2019

Primeşti aprobări şi confirmări foarte stimulative din partea celor din jur. Cum să nu tragi şi mai tare când vezi că tot ce spui este primit cu entuziasm şi completat cu energie de cei cărora te adresezi? Formaţi o echipă perfectă împreună, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu succes la ceea ce v-aţi asumat laolaltă.

Fiecare are ceva de câştigat din această combinare de idei şi energii, pentru că din unirea forţelor voastre se ajunge la un ţel care bucură pe toată lumea. Dacă singur nu poţi duce la îndeplinire un ţel, adună alături oameni care au interese similare.

Rac – Horoscop 25 ianuarie 2019

Ai grijă la imaginea pe care o afişezi, pentru că există mulţi copii cu ochii pe tine, azi, şi te vor lua ca exemplu. Ce spui tu, vor face şi ei, cum acţionezi tu, vor acţiona şi ei cândva, deci n-ar strica să-ţi ajustezi cu multă precauţie comportamentul, ca să fii un exemplu bun!

Devii îndrumător pentru alţii, pentru că ceilalţi văd în tine un deschizător de drumuri, deci asumă-ţi acest rol cu încredere. dă tot ce ai mai bun din tine pentru că te vor urma şi alţii şi trebuie să fii sigur că ai luat cele mai bune decizii. Eşti căpitan de echipă, eşti şef de grupă, eşti lider de opinie, eşti călăuză prin munţi, deci priveşte un pic în urmă să vezi câţi te urmează cu încredere!

Leu – Horoscop 25 ianuarie 2019

Visezi să fii acceptat într-un mediu pe care tu îl priveşti cu profund respect şi admiraţie, dar încă nu întruneşti toate condiţiile pentru a fi admis. Că e vorba de intrarea la un anumit liceu sau la o facultate, că e vorba de o firmă în care ai dori să lucrezi cândva, nu-ţi pierde speranţa şi foloseşte timpul pe care îl ai la dispoziţie pentru a-ţi pregăti intrarea aşa cum se cuvine.

Ai toate şansele să fii primit acolo unde doreşti, ba chiar cu succes deplin, dar până atunci mai ai de lucru, mai ai de studiat, pentru că intrarea va necesita şi o examinare. Vei face faţă cu brio, dacă te apuci încă de acum de învăţat şi ceri sfaturi de la alţii cu experienţă.

Fecioară – Horoscop 25 ianuarie 2019

Eşti în faţa unui drum nou, dar îţi lipseşte încrederea, de aceea e bine să fii acompaniat în acest moment de o persoană cu un caracter mult mai puternic decât tine. Singur ţi-ar fi mult mai greu, dar aşa, însoţit, stimulat, protejat de acest tovarăş de drum, nimic nu mai pare greu.

Încearcă să te molipseşti de energia sa debordantă, de încrederea sa maximă în sensul spre care porniţi, pentru că el e doar deschizătorul tău de drumuri, el e prima cheie în contact, e racheta ta propulsoare, pentru că, după ce te va vedea lansat pe drumul tău, te va lăsa pe cont propriu. Acum doar îţi insuflă acel curaj care ţie momentan îţi lipseşte.

Balanță – Horoscop 25 ianuarie 2019

Este o zi excelentă, în care pot avea loc doar evenimente deosebite. Te simţi centrul universului, pentru că în jurul tău gravitează numai veşti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru că orice problemă anterioară se poate rezolva azi ca prin minune.

Poţi întâlni o persoană cu care te simţi pe aceeaşi lungime de undă şi de aici se poate naşte o relaţie de viitor de toată frumuseţea. Că e o şansă de iubire sau de colaborare profesională, din acest moment se poate spune că ai câştigat un prieten.

Scorpion – Horoscop 25 ianuarie 2019

Ai un profund sentiment de siguranţă în mediul în care te afli azi. Eşti printre oameni care te iubesc, care te răsfaţă cu gesturi de prietenie şi simpatie, deci cum să nu te simţi bine printre ei? Indiferent cine sunt persoanele care te înconjoară astăzi, parcă ar fi din familie sau cei mai buni prieteni ai tăi, şi vezi în ochii lor doar intenţii pozitive, sentimente curate şi gânduri bune.

Investeşte şi tu aceeaşi energie pozitivă în tot ce faci, dedicându-vă unii altora toată atenţia. Cu cât foloseşti mai multe cuvinte frumoase, cu cât eşti mai amabil şi mai afectuos, cu atât răspunsurile venite de la cei cărora te adresezi sunt mai luminoase.

Săgetător – Horoscop 25 ianuarie 2019

Chiar dacă te afli într-un spaţiu în care planează unele motive de tristeţe, încearcă să nu pui la suflet ceea ce auzi. Doar aşa vei rămâne detaşat şi neafectat, pentru că ceilalţi abia aşteaptă o ureche proaspătă care să le asculte problemele şi un umăr de plâns, încât te vor monopoliza imediat.

Fii amabil şi diplomat şi retrage-te delicat din acest mediu, pentru că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce se întâmplă şi nu are rost să-ţi strici ziua, buna dispoziţia şi echilibrul doar pentru a le face lor pe plac. Chiar dacă ştii că ei au nevoie de cineva să-i asculte şi să-i susţină, azi meriţi să re ocupi mai mult de liniştea ta, fără influenţe din afară.

Horoscop 25 ianuarie 2019

Capricorn – Horoscop 25 ianuarie 2019

Nu te crampona de un obstacol apărut în planurile tale, pentru că nu e capătul drumului tău. E doar un popas de pe parcurs, dar care nu are alt rol decât de a te ajuta să te detaşezi un pic de miezul evenimentelor, nu poţi alerga continuu către ţinta propusă, ci, din când în când, mai trebuie să te şi opreşti ca să-ţi tragi sufletul.

Tratează acest răgaz ca pe un moment de respiro, care se va dovedi a fi foarte eficient într-o perioadă atât de stresantă. Ai încredere că toate vin la timpul lor, că există o evoluţie bine stabilită către ceea ce vrei să obţii, şi aceste piedici de pe parcurs sunt şi ele incluse în scenariu tot în beneficiul tău. Ia o pauză!

Vărsător –  Horoscop 25 ianuarie 2019

Nimic nu e veşnic, deci aşteaptă-te ca un proiect cu care te-ai obişnuit de mai multă vreme să se termine curând. Azi deja întrevezi capătul acestui drum şi consideri că e un final bun, cu rezultate concrete, vizibile, bine meritate.

Dacă mai poţi rezolva ceva acum, pe ultima sută de metri, grăbeşte-te, dar dacă eşti mulţumit de ceea ce ai construit, extrage concluzia finală şi pregăteşte-te să-i pui punct. Un final e de fapt şansa unui alt început, după aceea, dar bucură-te o vreme de ceea ce ai obţinut deja.

Pești – Horoscop 25 ianuarie 2019

Când eşti convins că adevărul e la tine, eşti capabil să lupţi până în pânzele albe, pentru că nu suporţi ca altul, care apelează la tertipuri incorecte, să fie cu un pas înaintea ta.

Azi eşti convins că tu deţii dreptatea absolută şi faci tot posibilul să-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a câştigat prin căi incorecte. Nu acuza pe nimeni fără să ai dovezi şi dacă e să intri într-o luptă pentru a scoate la lumină adevărul, fii sigur că deţii toate instrumentele legale pentru a-l învinge.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img