vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop 27 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Cateodata ai nevoie sa te bazezi pe cineva, din punct de vedere emotional, ori astazi este una dintre aceste zile. Exista sansa de a descoperi ce anume iti lipseste sau caror lucruri ori persoane le duci dorul. O zi in care castigurile ar trebui sa existe, in conditiile in care pana acum ai muncit continuu, in spatele cortinei.

Taur
Nu ai timp de pierdut. Este momentul sa ceri de la ceilalti sa-ti fie clarificate toate acele nelamuriri pe care nu le-ai deslusit inca. Evita sa le raspunzi celorlalti cu aceasi moneda si incearca sa nu lasi sa se vada mai mult decat trebuie, atunci cand vine vorba despre sentimentele tale… doar persoanei iubite i te poti destainui , cu incredere.

Gemeni
O zi in care iti camuflezi cu mare atentie natura-ti cameleonica. Ceea ce este foarte bine, deoarece nu stii cu cine vei avea de-a face, mai ales in ceea ce priveste sentimentele tale. O zi a viselor, a fantasticului adus in plan real, o zi in care secrete exista la tot pasul. Singurul tau aliat, deocamdat, este experienta ta de viata. Nu ceda tentaiilor de a crede ca acum totul este posibil…

Rac
Ai nevoie de stabilitate, se pare, in grupul tau de prieteni. De aceea este posibil sa faci orice pentru a le obtine aprobarile. Indicat este sa nu uiti de tine si de ceea ce tu ar trebui sa faci, pentru ei, cei care iti vor oferi tot sprijinul (de natura emotionala) din lume… Cei care astazi iti zambesc sunt oameni pe care te poti baza.

Leu
Ai putea sa incerci a face un bilant intre cantitatea de resurse pe care le dedici locului de munca, in comparatie cu ceea ce poti oferi celor de acasa. Surprize vor exista. Apoi, poate ca ar fi bine sa te dezobisnuiesti de a incerca sa fii in primul plan, in orice context; de aceasta data este vorba despre cat de transparenta este “politica” ta in raport cu ceilalti.

Fecioara
Ti-ai imaginat vreodata ca ai putea sa ajungi acolo unde nimeni nu a mai incercat sa ajunga? Daca da, atunci astazi este momentul (si cazul!) sa actionezi in acest sens. Ai ocazia de a putea face cea mai buna strategie posibila, deci incearca sa nu stai cuminte, in banca ta, uitand de visele pe care le ai, dar nici sa te lasi prada unui entuziasm excesiv. Incepi cu primul pas.

Balanta
Descoperirea misterelor Universului nu a fost nicicand mai palpitanta, pentru tine, atat doar ca ar fi bine sa iti amintesti ca acesta nu are nici inceput si nici nu va avea sfarsit. Pe de alta parte, ia in calcul si faptul ca nimic nu este atat de sigur pe cat am dori noi sa fie si lasa supozitiile pentru cei care nu sunt intelepti. Doar adapteaza-te schimbarii…

Scorpion
Chiar daca nu esti inteles, astazi, chiar daca oamenii incearca sa iti rastalmaceasca vorbele, asta nu inseamna ca trebuie sa te inchizi in tine si sa te lipsesti de orice forma de comunicare. Indicat este sa iti petreci timpul alaturi de o persoana de care te simti legat sufleteste, poate chiar alaturi de cel/cea pe care il/o iubesti.

Sagetator
Renegoziaza-ti conditiile in care lucrezi, la locul de munca. Se pare ca ai nevoie de schimbare si de consecventa si fermitate in decizii. Nu te pregati sa iti lipsesti partenerul/partenera de viata de hrana emotionala pe care pana acum i-ai oferit-o. In acelasi timp, imbunatatindu-ti tie rutina zilnica, ii vei face si acestei persoane viata mai frumoasa si mai usoara.

Capricorn
Pune-ti talentele artistice pe primul plan si incepe sa aduci in plan fizic rezultaleleideilor tale. Este o zi a bucuriei pentru tine, o zi a freamatului de primavara din suflet, desi toamna abia a inceput… Concentreaza-te pe visele pe care le ai, desi momentan par imposibil de realizat. Si, cu prima ocazie pe care o vei avea, amintestei persoanei iubite cat de mult o pretuiesti.

Varsator
Poate ca, de aceasta data, pui tot ceea ce se afla la locul de munca pe primul plan, ignorandu-i pe cei de acasa. Poate ca sa iti dicteaa circumstantele sua poate ca nu ai incotro. Desi ai la dispozitie toata logistica pentru a-i impaca pe toti, nu te baza doar epacest lucru. Macar in a doua parte a zilei arata-le celor din familie cat de mult conteaza pentru tine.

Pesti
Desi nu vrei a crede, ai nevoie de cei care iti sunt cu adevarat prieteni si de parerile acestora atunci cand vine vorba despre planurile tale de viitor si de conceptele pe care vrei a le dezvolta. In schimb, daca este vorba despre oameni pe care nu ii cunosti inde-ajuns de bine, indicat este sa stii cand sa te opresti; altfel, nu te mira daca ideile iti vor fi puse in practica de altcineva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img