vineri, 29 martie, 2024

Horoscop 28 ianuarie 2019 – Vesti grozave pentru zodiile de aer

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Horoscop 28 ianuarie 2019
Joci un rol cheie intr-o situatie instabila, in care nimeni nu reusea sa restabileasca echilibrul. Tu privesti lucrurile mult mai clar, de pe margine, detasat, ai mintea limpede pentru a analiza problema pe toate fetele, fara a te lasa influentat de nimeni, ca, intr-un final, sa extragi o concluzie ferma pe care o vei prezenta si celorlalti.

Te irita faptul ca unii isi schimba parerea de la o zi la alta, de aceea esti decis sa iei tu fraiele acestei actiuni pentru a reinstala odata si-odata linistea si armonia. Te comporti ca un om matur, cu scaun la cap, care poate lua azi cele mai serioase si clare decizii, alungand astfel incertitudinea.

Taur – Horoscop 28 ianuarie 2019
Ai pus punct unei actiuni, dar te indoiesti asupra deciziei luate. Gata, nu o mai poti schimba, nu mai are rost sa analizezi retroactiv totul, ci sa-ti asumi decizia luata. E un final de drum care te face acum sa regandesti totul, sa privesti inapoi, sa regreti alegerile facute, dar, pentru ca decizia e deja luata si nu mai poate fi schimbata, ar fi bine sa o accepti ca atare si sa accepti drumul ales.

Ai mereu senzatia ca ar mai fi existat si alte solutii, ca se putea face si altfel, dar e prea tarziu sa mai schimbi ceva, deci mergi mai departe in sensul ales de tine, fara a mai privi inapoi!

Gemeni –  Horoscop 28 ianuarie 2019
Te confrunti cu tot felul de maruntisuri pe care ar fi trebuit sa le ignori, dar te cramponezi de ele si le dai mai multa importanta decat s-ar cuveni. Stai si despici firul in patru, cauti dincolo de aparente fara motiv, te enervezi de la nimicuri, ceea ce face ca aceasta zi sa se tensioneze de la orice fleac.

Unii nici nu vad ceea ce pe tine te scoate din sarite, deci problema e la tine, pentru ca esti irascibil si-ti sare tandara de la te miri ce. Incearca sa mai treci si tu cu vederea nimicurile care iti tot apar in cale, pentru ca nu au nicio importanta. Mai bine faci haz de ele, decat sa te poticnesti la orice pas din cauza lor.

Rac – Horoscop 28 ianuarie 2019
Ai grija la cuvintele dure pe care le spui astazi, pentru ca risti sa distrugi o relatie. Nervii sunt normali la oricine, dar a-i lasa sa se manifeste in voi nu e in avantajul unei relatii de prietenie sau de colaborare. Intr-un astfel de moment, cand scapi discutia de sub control, se poate ajunge la critici, la acuze, la atacuri verbale ce pot genera mai apoi o despartire.

Daca simteai ca e nevoie de aceasta ruptura, vei profita de curajul care te copleseste pentru a spune tot ce aveai pe suflet, dar daca e un om la care tii, despartirea aceasta va declansa mai apoi mari regrete. Incearca sa repari ce ai stricat, sa dregi busuiocul si chiar sa-ti ceri scuze cu mai mult curaj, lasand orgoliile deoparte.

Leu – Horoscop 28 ianuarie 2019
Vii cam nervos acasa si strici atmosfera de familie cu atitudinea ta. Lasa-i pe cei dragi sa te inconjoare cu veselia lor, cu optimismul lor, pentru ca te-ar putea ajuta sa-ti abata gandul de la problemele cu care te-ai confruntat peste zi.

Stii cum se spune: lasa toate grijile la usa atunci cand vii acasa, pentru a nu tensiona inutil viata de cuplu sau de familie cu probleme care chiar nu-i privesc si pe ei. Problemele de serviciu trebuie rezolvate acolo, la serviciu, ca atare nu le discuta cu familia, pentru ca ii stresezi pe toti!

Fecioara – Horoscop 28 ianuarie 2019
Se apropie un moment culminant in activitatea profesionala, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obtinerea unui job sau a unei functii superioare, un examen in urma caruia vei putea trece la un nivel superior in cariera. Desi ar mai fi ceva timp pana la acel mare hop, tu te pregatesti intens inca de pe acum, pentru ca vrei sa-ti iasa toate ca la carte.

Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite intelept, pentru a mai acumula ceva informatie, pentru a invata toate detaliile la nivel teoretic astfel incat sa lasi o impresie ireprosabila si a obtine nota maxima.

Balanta – Horoscop 28 ianuarie 2019
A sosit un moment de care iti era teama, pe care l-ai tot amanat pentru ca nu erai pregatit sa-i faci fata, dar azi, cand traiesti efectiv acele momente, iti dai seama ca ai exagerat cu ingrijorarea. Lucrurile ies mai bine decat ai crezut si tot stresul tau de dinainte nu si-a avut rostul.

Bucura-te din plin de intorsatura norocoasa a lucrurilor, ceea ce poate fi o lectie buna pentru tine sa nu mai privesti lucrurile doar din perspectiva cea mai sumbra. Fara sa gandesti pozitiv si iata ce bine a iesit totul, dar daca ai fi crezut in permanenta in succes, oare cum ar fi iesit?

Scorpion – Horoscop 28 ianuarie 2019
Ai alaturi de tine un om care isi deschide inima in fata ta tocmai pentru ca are incredere deplina in sfaturile tale. Din prietenie sincera, ii vei oferi ajutorul tau, convins ca vei juca un rol cheie in rezolvarea problemei care il macina.

Nu esti direct implicat emotional, si tocmai capacitatea de a ramane detasat de ceea ce traieste acesta te ajuta sa-i oferi un sfat corect si concret. Ii vei castiga respectul si prietenia pentru o viata intreaga, pentru ca simte ca fara tine nu ar fi depasit impasul.

Sagetator – Horoscop 28 ianuarie 2019
Cineva iti ofera o mana de ajutor, dar ceva iti spune sa nu accepti atat de repede, de parca ai presimti ca in spatele aparentelor bune intentii, s-ar ascunde si un interes negativ. Nu mai fi atat de suspicios, nimeni nu-ti vrea raul, dar azi ai tendinta de a vedea chiar si in cele mai sincere gesturi de apropiere semne de ostilitate si adversitate.

Cel care este acum alaturi de tine chiar isi ofera prietenia pe tava, numai tu esti cel care respinge totul cu teama, ca nu cumva sa te increzi in cine nu merita.

Capricorn – Horoscop 28 ianuarie 2019
Adevarul poate reveni la lumina dupa o lupta intreaga cu minciuna. Poate ai comis o eroare candva care acum isi arata efectele nedorite si trebuie sa te grabesti, macar acum, dupa atata vreme, sa restabilesti ordinea corecta. Daca altcineva ti-a inselat asteptarile, trebuie sa i-o spui direct, pentru ca nici nu si-a dat seama ca a gresit fata de tine dar, daca va afla ca te-a suparat.

Va face tot posibilul sa indrepte lucrurile. Parca se face lumina, se reaseaza lucrurile pe fagas normal si te linistesti si tu, pentru ca neregulile nu pot dura la nesfarsit: tot se clarifica odata si-odata situatia!

Varsator –  Horoscop 28 ianuarie 2019
Relatiile cu ceilalti sunt minunate, de parca ai norocul de a atrage alaturi de tine doar oameni tonici, optimisti, care iti transmit si tie starea lor de bine. E distractie in jur, de parca ar fi loc si de petrecere in mediul in care te afli: se aude muzica, se bea un paharel, ca atare implica-te si tu in aceasta atmosfera vesela, care te ajuta sa te mai relaxezi si tu.

Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia sa discuti, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum inainte pentru inima ta: o sansa de iubire, o posibila prietenie, un grup de suport care te sustine orice ar fi!

Pesti – Horoscop 28 ianuarie 2019
Impasul care apare azi pe neasteptate in planurile tale te dezarmeaza pe moment, dar nu pentru mult timp. Esti constient ca nimic nu se va rezolva de la sine, de aceea te ambitionezi sa lupti cu aceste obstacole si sa nu le lasi sa puna stapanire si pe tine.

Bravo, dai dovada de tenacitate si de curaj exact acolo unde altii ar fi clacat cel mai repede, semn ca pe tine nu te opreste o piedica oarecare. Descoperi in tine resurse de energie care te vor ajuta sa repari situatia foarte repede si sa mergi mai departe mandru de tine!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img