joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP 28 Iulie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Aveti sanse mari sa rezolvati probleme legate de camin. Partenerul de viata va ajuta. Dupa-amiaza, s-ar putea sa intampinati probleme de natura birocratica. Va sfatuim sa va bazati pe intuitie.

Taur
Sunteti putin descurajat de numarul problemelor pe care le aveti de rezolvat. Cu calm si rabdare, veti reusi. Aveti sanse sa faceti schimbari in casa, spre bucuria partenerului de viata. Fiti mai atent la cheltuieli! Nu este un moment prea bun pentru investitii. Va sfatuim sa va odihniti mai mult.

Gemeni
Aveti succes in toate activitatile casnice. Primiti o suma importanta de pe urma unei afaceri si va faceti planuri de viitor impreuna cu partenerul de viata. Va sfatuim sa nu incepeti decat ceea ce sunteti sigur ca puteti termina. Spre seara, s-ar putea sa aflati despre o ruda ca este bolnava.

Rac
Reusiti sa faceti schimbari radicale in viata dumneavoastra, mai ales in privinta relatiilor sentimentale. Faceti cunostinta cu mai multe persoane importante, care v-ar putea deveni parteneri de afaceri. Ar fi bine sa ascultati si parerile partenerului de viata.

Leu
S-ar putea sa fiti dezamagit din cauza unei afaceri care nu merge conform asteptarilor. Va sfatuim sa nu va descurajati. Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Aveti ocazia sa petreceti mai mult timp alaturi de persoana iubita. Puteti sa faceti planuri de viitor.

Fecioara
Chiar daca aveti multe probleme de rezolvat, ar fi bine sa va relaxati mai mult. Sunteti tentat sa cheltuiti prea mult in interes personal. Fiti prudent si cumpatat! Dupa-amiaza este posibil sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va juca un rol important in viata dumneavoastra sentimentala.

Balanta
Aveti succes in afaceri si in activitatile desfasurate pentru camin. Reusiti sa faceti schimbari atat in casa, cat si in afaceri. Va sfatuim sa tineti seama si de parerile unui barbat mai in varsta. Aveti grija sa nu incepeti prea multe treburi deodata, pentru ca s-ar putea sa nu le puteti duce pe toate la bun sfarsit. Seara va viziteaza un prieten cu care nu v-ati mai vazut de mult.

Scorpion
Sunteti hotarat sa faceti o schimbare in relatiile sentimentale. Dupa-amiaza va simtiti foarte bine intr-o vizita la prieteni, unde va aflati in centrul atentiei. Lasati-i si pe ceilalti sa vorbeasca! Va sfatuim sa fiti diplomat si sa evitati discutiile in contradictoriu cu o femeie.

Sagetator
Ar fi bine sa nu va planificati treburi importante pentru astazi, pentru ca este putin probabil sa va puteti respecta programul. Dimineata aveti de facut mai multe drumuri scurte pentru casa si pentru un membru mai tanar al familiei. Puteti sa va ocupati de problemele financiare, pentru aveti sanse de reusita. Evitati orice fel de speculatii!

Capricorn
Aveti ocazia sa dati sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, va puteti indeplini dorinta de a cumpara cateva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabila investitiilor si intalnirilor cu prietenii, insa va sfatuim sa nu va neglijati partenerul de viata.

Varsator
Aveti tendinta sa va dedicati total muncii si sa neglijati relatiile sentimentale. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie familiei. Dupa-amiaza, vi se propune sa intrati intr-o afacere. Ar fi bine sa nu va grabiti, pentru ca exista riscul unui esec.

Pesti
Sunteti decis sa terminati o activitate inceputa mai demult, pentru casa. Puteti beneficia de ajutorul unei rude, dar va trebui sa ii suportati sfaturile insistente. Aveti grija sa nu se ajunga la cearta! Spre seara, s-ar putea sa va viziteze un prieten bun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img