joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop 4 aprilie – Momente furtunoase in dragoste, pentru unele zodii

Distribuie:

Publicat:

Momente furtunoase in dragoste, pentru unele zodii. Intreaga relatie pare ca atarna de un fir de ata, iar fiecare cuvant conteaza. 

Chiar daca doare, lucrurile trebuie spuse pana la capat, cu sinceritate.

Horoscop 4 aprilie 2019 Berbec
Berbecii nu au voie sa fie tristi pentru ca problemele, ce par a fi coplesitoare, exista doar in mintea lor. In realitate, lucrurile sunt cu mult mai simple si nici pe departe atat de dramatice. Nativii din Berbec ar putea profita de cateva momente petrecute in liniste pentru a afla de ce sunt atat de ingandurati. Si o discutie cu un membru apropiat al familiei ar ajuta. Nu cauta solutii complicate. Cateva ore de somn si o masa buna va schimba complet atmosfera.

Horoscop 4 aprilie 2019 Taur
Taurii obtin dovezi clare despre ceea ce banuiau de mult vreme. Persoana iubita pare a avea o aventura, sau cel putin o relatie "speciala" cu o persoana de sex opus. Sunt prea multe minciuni adunate care duc catre o singura concluzie. Cineva asteapta momentul potrivit pentru a se desparti. Situatia trebuie clarificata cu calm si rabdare, iar asta cat mai repede. Nu actionati la cald. Seara si mai ales noaptea ar putea fi un sfetnic bun.

Horoscop 4 aprilie 2019 Gemeni
Taurii au parte de succes pe plan profesional, iar asta pur si simplu datorita unor circumstante favorabile. Norocul pare a fi de partea lor, desi nu au facut mare lucru pentru a-l castiga. E posibil ca persoane influente sa vina cu oferte de nerefuzat. Atentie la un singur lucru: nu ar trebui acceptate job-uri pentru care nu ai experienta, chiar daca sumele implicate sunt tentante. Mai bine mai putine castiguri, decat mai putin respect.

Horoscop 4 aprilie 2019 Rac
Joi se anunta o zi solicitanta pentru Raci. Veti avea de lucru la job si s-ar putea sa fiti bombardati cu telefoane, la care trebuie sa purtati conversatii lungi, cu explicatii. Se intrevad, de asemenea, si intalniri cu totul neasteptate, in care trebuie sa luati decizii importante. Incercati sa va mentineti calmi si sa va concentrati asupra indatoririlor pe care le aveti. Va veni rapid si rasplata pentru eforturi. Iar dupa-amiaza, parca va fi o alta zi: va veti bucura de relaxare si de o surpriza placuta din partea unei persoane dragi.

Horoscop 4 aprilie 2019 Leu
E posibil ca astazi Leii sa aiba parte de critici. Iar unele va vor deranja. Nu le luati in seama, spune horoscopul. Cel mai probabil, vin din partea unor persoane care au manifesta ceva invidie fata de voi. Si, de asemenea, nu dati crezare informatiilor venite din surse neconfirmate. S-ar putea sa fie false si va vor da batai de cap. In plan personal, se intrevad schimbari acasa – cumpararea unor echipamente noi in locuinta sau lucruri noi in garderoba voastra.

Horoscop 4 aprilie 2019 Fecioara
Se anunta o zi pentru Fecioare care va fi sub semnul schimbarilor radicale. Veti lua in calcul probleme serioase, legate de viitorul vostru. Poate fi vorba despre schimbarea locului de munca sau de mutarea in alta casa. E bine ca, in aceste cazuri, sa ascultati si sfaturile apropiatilor, spune horoscopul. O indrumare venita din partea unui prieten s-ar putea sa va ajute sa luati decizia cea buna, de pe urma careia veti avea de castigat pe termen lung.

Horoscop 4 aprilie 2019 Balanta
Nativii din Balanta vor avea parte, astazi, de o conversatie dificila cu persoana iubita. Desi acest lucru va va strica starea si ziua, incercati sa treceti peste acest episod si sa priviti inainte. Nu va lasati atrasi in conflicte, in discutii in contradictoriu sau alte evenimente care atrag energii negative. Nimeni nu are nevoie de astfel de emotii, cu atat mai putin voi. Astrele va recomanda sa fiti optimisti si doar asa veti reusi sa cuceriti lumea.

Horoscop 4 aprilie 2019 Scorpion
Scorpionii se vor trezi, astazi, in fata unei situatii complicate din care vor putea iesi doar daca vor cere ajutorul celor dragi. Incercati sa treceti peste orgoliu si sa vorbiti cu familia ori cu prietenii apropiati pentru a le cere sfatul. Este singura solutie prin care veti putea sa iesiti invingatori dintr-o situatie complicata. Tot astazi aveti o mare sansa de a castiga un bonus sau o marire de salariu. Nativii din Scorpion implicati in afaceri au sansa de a-si extinde baza de clienti.

Horoscop 4 aprilie 2019 Sagetator
Sagetatorii vor avea parte, astazi, de o zi minunata. Inca de dimineata veti simti ca totul este perfect, iar timpul liber de care beneficiati va reprezenta un bonus. Incercati sa profitati din plin de vremea frumoasa, de prietenii minunati pe care ii aveti si de energiile pozitive pe care astrele vi le transmit. Sagetatorii aflati in cautarea fericirii absolute vor avea parte de o intalnire surpriza in timpul serii. Analizati foarte bine si fiti mai deschisi la minte, iar totul va veni de la sine.

Horoscop 4 aprilie 2019 Capricorn
Astazi, Capricornii ar trebui sa fie mai selectivi in privinta persoanelor pe care vrea sa si le faca prietene. Sa nu ai incredere in complimentele pe care le auzi din partea strainilor, nu te lasa vrajit de vorbe frumoase. Ar trebui sa eviti experimentele culinare. Ai grija la starea de spirit a celor dragi si acorda-le mai multa atentie, fara sa te plangi de oboseala. Putin timp petrecut singur, in linistea caminului, ar fi de bun augur.

Horoscop 4 aprilie 2019 Varsator
Varsatorii, pe 4 aprilie, nu trebuie sa-si neglijeze sanatatea. Ai grija de propriul corp ca sa nu regreti mai tarziu. Apar ceva probleme de sanatate, dar reusesti sa treci cu bine peste ele. Astrele, insa, te avertizeaza sa nu neglijezi semnele pe care ti le organismul. Altfel, pregateste-te pentru unele consecinte neplacute. Ai incepe o noua poveste de dragoste sau se reaprinde pasiunea pentru cineva cu care ai avut o relatie in trecut.

Horoscop 4 aprilie 2019 Pesti
Pestii isi vor petrece aceasta zi foarte confortabil. Cu o singura conditie: refuza sa participi la chestiuni si discutii care nu te privesc. Lasa-ti prietenii, rudele sau colegii sa-si rezolve singuri problemele. Concentreaza-te asupra a ceea ce depinde viitorul tou imediat. Pentru Pestii angajati in activitati de creatie, inspiratia e la ea acasa. Cei care au dezvoltat un proiect de afaceri ar trebui sa stea cu picioarele pe pamant si sa respinga orice idee fantezista care le trece prin cap.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img