joi, 28 martie, 2024

Horoscop 5 aprilie – Adevarata fata a infidelitatii

Distribuie:

Publicat:

In dragoste fiecare gest conteaza. O vor simti pe propria piele unele zodii, care vor fi nevoite sa accepte consecintele propriilor decizii, fie ca le convine sau nu. 

Pentru cei care au fost ceva mai "linistiti", vin clipe senine altaturi de persoana iubita si cei dragi, dar si unele vesti bune pe plan profesional.

Horoscop 5 aprilie 2019 Berbec
Berbecii ar putea trece prin momente dificile, atat la serviciu cat si in viata personala. Nu este deloc o zi potrivita pentru conversatii decisive, asadar o solutie buna, chiar daca nu tocmai onorabila, este de a amana raspunsurile transante. Explica-le clar celor din jur ca nu au intrat zilele in sac, iar problemele pot fi rezolvate si maine. Restul zilei va fi dedicat achizitiei unui obiect la care nativii din zodia Berbec au visat multa vreme.

Horoscop 5 aprilie 2019 Taur
Desi Taurii nu cred in miracole, s-ar putea sa asiste la evenimente care nu au nici cea mai mica explicatie. Fapte extraordinare sau coincidente care dau fiori, toate se petrec in preajma lor, de parca destinul ar incerca sa le transmita un mesaj. De altfel, nativii din zodia Taur cauta de multa vreme raspunsuri cu privire la o dilema in dragoste. Poate ca aceste ciudatenii se petrec cu un scop. 

Horoscop 5 aprilie 2019 Gemeni
Gemenii trebuie sa accepte consecintele propriilor fapte. Aventurile in dragoste nu vin niciodata fara probleme dintre cele mai delicate si discutii prin tot targul. Daca cei din jur au aflat despre situatia ta, incearca sa nu dai prea multa importanta. Conteaza doar cei direct afectati – persoana iubita si noua cucerire. In functie de cum vei gestiona situatiq vei ramane fie cu una, fie cu cealalta, fie singur si cu reputatia distrusa. Singura veste buna a acestei zile e legata de bani si va veni spre seara.

Horoscop 5 aprilie 2019 Rac
Racii se satura de o persoana galagioasa, care vorbeste mult si fara sens, doar pentru a atrage atentia. Un adevarat cosmar pentru nativii din aceasta zodie, obisnuiti sa poate conversatii doar cu cei apropiati, in care au incredere. Desi primul instinct este sa taxezi un astfel de comportament, poate ca a-l ignora este o solutie mai buna. Oricum nu se va schimba. Pastreaza energia pentru persoanele care chiar conteaza, mai ales ca spre seara se anunta o petrecere alaturi de cei dragi.

Horoscop 5 Aprilie 2019 Leu
Nativii din Leu sunt capabili astazi sa rezolve un munte de probleme fara sa oboseasca. Veti avea parte de o energie debordanta, care va va ajuta sa treceti peste orice obstacol. Daca tot aveti aceasta energie, beneficiati de ea nu doar in plan profesional, spune horoscopul. Sunt recomandate astazi activitatile recreationale, calatoriile. Iar daca vreti, anulati toate planurile si pregatiti acasa o cina romantica-surpriza persoanei iubite. Va avea efect!

Horoscop 5 Aprilie 2019 Fecioara
E o zi in care cei din Fecioara trebuie sa se concentreze pentru a-si controla orice cuvant. Poate avea o influenta asupra viitorului vostru. O vorba aruncata aiurea va poate trage inapoi, iar un cuvant bine calculat va poate aduce mari beneficii! De asemenea, e bine sa evitati subiecte delicate, care pot aduce controverse. Acasa, veti avea parte de confortul oferit de a fi inconjurat de cei dragi.

Horoscop 5 aprilie 2019 Balanta
Astazi, Balantele vor avea parte de agitatie si ceva tensiune in prima parte a zilei. La munca veti avea multe de facut si parca simtiti ca rezultatele nu ies in evidenta. Nu va pierdeti increderea si, in ciuda circumstantelor, nu impartiti ideile pe care le aveti cu nimeni din jur, recomanda horoscopul. Si veti vedea ca va fi bine. Iar seara se anunta romantica!

Horoscop 5 aprilie 2019 Scorpion
Vineri, pentru Scorpioni, pare a fi un moment important de schimbare. Daca pana acum ati acumulat oboseala si stres de la multele probleme de la serviciu si de acasa, astazi va fi o zi in care va veti restabili echilibrul emotional. Veti avea parte de oameni optimisti in jurul vostru, iar lucrurile incep sa se lege in plan profesional.  

Horoscop 5 aprilie 2019 Sagetator
Pentru Sagetatori, 5 aprilie pare a fi o zi prielnica planurilor in cariera. In prima parte a zilei veti primi vestea pe care o asteptati. Poate e vorba despre un nou job, de o marire de salariu, o promovare sau chiar si o mica reusita, va fi ceea ce doreati sa se intample. Atentie in schimb in viata personala, se intrevad unele tensiuni, fie cu rudele, fie cu persoana iubita, spune horoscopul. Compromisul va fi solutia pentru a calma rapid situatia.

Horoscop 5 aprilie Capricorn
Pentru nativii din Capricorni, nu e recomandabil sa va suprasolicitati, ca sa obtineti rezultate imediate. Daca aveti probleme care necesita timp, nu va grabiti cu ele! Concentrati-va asupra situatiilor prioritare si veti avea de castigat. Seara se anunta calma, poate recurgeti la putin sport, sa va tonifiati organismul!

Horoscop 5 aprilie Varsator
Sa mai fie si astfel de zile pentru Varsator! Astazi, va veti bucura de un mare succes in plan profesional si veti avea parte de o recompensa financiara, dar si de laude. E o zi buna si in plan sentimental. Daca nu v-ati gasit jumatatea, acum e un moment favorabil, iar pentru cei aflati intr-o relatie, viata de cuplu va cunoaste o revitalizare.

Horoscop 5 aprilie Pesti
Vineri, nativii din Pesti nu sunt imuni la schimbarile neasteptate. Aceste schimbari survin, in principal, in profesiune si vor avea influenta asupra carierei sau afacerilor voastre. Nu intrati in panica daca simtiti ca nu detineti controlul la ceea ce se intampla in jurul vostru, spune horoscopul. Aceste schimbari s-ar putea sa va aduca mult bine. In a doua parte a zilei veti simti atmosfera de weekend, poate e vorba despre o petrecere sau de o iesire cu prietenii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img