vineri, 29 martie, 2024

HOROSCOP 5 februarie. Inceput de saptamana perfect! Zodia peste care da norocul

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 5 februarie 2018. Luni, astrele prevad o zi favorabila intalnirilor, dar si preocuparilor socio-profesionale. Un inceput de saptamana in forta pentru nativi!

Horoscop 5 februarie BERBEC. Relatiile parteneriale pot cunoaste astazi turnuri deosebite. Pot avea loc discutii furtunoase in care sa se puna punctul pe i. Axa tu-ceilalti este tensionata, fapt pentru care bine este sa fii prudent si sa discerni pe indelete fiecare cuvant adresat altora. Unde este cazul rupe defintiv o relatie nepotrivita sau o colaborare care nu te mai reprezinta. Ia in seama ce ti se spune, dar in acelasi timp asculta-ti si sufletul. El te va indruma cel mai bine. 
  
 Horoscop 5 februarie Taur. Se pare ca esti foarte implicat in treburile de la serviciu. Totusi, chiar daca ai multe si marunte de facut in sfera profesionala, bine ar fi sa iti dozezi eforturile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele capului si aparatului renal, dar foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale. Este o perioada in care trebuie sa te bazezi doar pe fortele tale.  
  
 Horoscop 5 februarie Gemeni. Luni, cheful de distractii te insoteste intreaga zi. Relatiile cu persoana iubita sunt tensionate, existand riscul unor despartiri definitive. Cei care au copii vor gusta din plin conflictul dintre generatii, insa atat parintii, cat si copiii vor iesi mai imbogatiti sufleteste din astfel de situatii. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o petrecere surpriza. Cu siguranta va veti bucura cu totii. 

Horoscop 5 februarie Rac. Casa si familia sunt predominantele zilei. O discutie cu un membru al familiei te poate pune pe ganduri, insa nu toate informatiile primite te vizeaza pe tine. Recomandabil este sa fii prudent vizavi de tot ce tine de neam si locuinta, pentru ca factorul surpriza este prezent. Se recomanda atentie sporita la sursele de aer si foc din spatiul locativ. Se pot face usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare.  
  
  Horoscop 5 februarie Leu. Ziua de luni este favorabila relatiilor cu neamurile si cu prietenii apropiati. Intalnirile si dialogurile cu acestia iti pot fi de folos, de aceea fii deschis si accepta-i in jurul tau. Exista varianta sa te desparti de unele persoane care ti-au fost apropiate pana nu demult, insa poate ca este un moment propice de a te debarasa de persoanele inoportune. Spre seara bucura-te de compania celor dragi si daruieste-le din farmecul tau caracteristic. 
  
 Horoscop 5 februarie Fecioara. Capitolul financiar este tema zilei. Poti primi cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Sunt momente bune de a-ti verifica balanta de venituri si cheltuieli si de a-ti revizui planurile financiare. Evita cheltuielile nefondate sau speculatiile financiare. De retinut ca starile tale de spirit sunt fluctuante, iar eforturile fizice ar trebui dozate atent. 
  
 Horoscop 5 februarie Balanta. Este o zi excelenta pentru odihna, meditatii in locuri sfinte si dialog interior. Astrele te sfatuiesc sa fii cat mai retras si sa te gandesti pe indelete la noi planuri de actiune. Se pot accentua durerile de cap si la propriu si la figurat. Gandurile tale zboara catre locul de munca si colegi. Plimba-te in aer liber, vorbeste mai mult cu cei dragi si ai incredere ca lucrurile se vor desfasura in favoarea ta. 

Horoscop 5 februarie Scorpion. Debutul saptamanii este favorabil reorganizarii programului cotidian. Priveste atent la felul in care iti desfasori treburile personale si activitatea profesionala. Poti schimba multe si marunte, astfel incat sa devii mai eficient si sa obtii maximum de rezultate cu eforturi minime. Rezerva momente si pentru odihna si plimbari in aer liber. 
 

Horoscop 5 februarie Sagetator. Prietenii si protectorii te inconjoara luni cu mult drag. Chiar daca se pot ivi neintelegeri sau discutii aprinse, si din aceste situatii poti desprinde sfaturi si informatii utile. Pe de alta parte este posibil sa renunti la unii prietenii mai vechi. Discerne cu atentie pe cine mai pastrezi in preajma ta. Recomandabil este sa nu iti divulgi planurile, decat membrilor familiei. Spre seara stai mai mult cu tine insuti, fa o plimbare in aer liber sau citeste o carte amuzanta. 
  
Horoscop 5 februarie Capricorn. Preocuparea ta este domeniul socio-profesional. Chiar daca abia mijesc zorii unui nou inceput, tu esti cu gandurile la schimbarile ce ar putea interveni in acest sens. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit daca te grabesti sa te apuci de lucru. In a  doua parte a zilei se intrezaresc reuniuni cu prietenii. Nu ar fi exclus sa trebuiasca sa pleci intr-o mica excursie, insa fii cu bagare de seama la drum.   
  

Horoscop 5 februarie Varsator. Pentru tine pot veni vesti din strainatate sau legate de studii. Dorinta de a lua contact cu alte culturi si cu oameni din tinuturi indepartate este la cote inalte. Iti sunt favorizate activitatile culturale si dialogurile pe teme spirituale, ele fiind un bun  prilej de a-ti imbogati filozofia de viata. Energia vitala fluctueaza destul de mult, asa incat dozeaza-ti eforturile, iar daca esti nevoit sa calatoresti, verifica pe indelete fiecare detaliu.

Horoscop 5 februarie Pesti. Chestiunile financiare legate de banii si bunurile comune cu altii sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru alcatuirea unui bilant financiar si pentru creionarea unor noi planuri de actiune vizavi de imbunatatirea venitului. Pe de alta parte sunt posibile discutii legate de o mostenire sau de un partaj. Evita speculatiile de orice fel si implicarea in afaceri sau asocieri cu persoane indoielnice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img