vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop 5 martie – O zi a surprizelor! Unii nativi vor incepe o frumoasa poveste de dragoste

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 5 martie 2019. O zi cu multe oportunitati, mai ales in ceea ce priveste sfera afacerilor. Aveti ocazia de a avansa in cariera si de a obtine anumite oportunitati demne de un succes garantat. 

Astrologii au vesti bune si in dragoste, unii nativi vor incepe o frumoasa poveste de dragoste. 

Horoscop 5 martie 2019 Berbec
Berbecii sunt sfatuiti de astrologi sa renunte la invidie. Nu va comaprati cu succesul altora, ci din contra, munciti pentru a-l obtine pe al vostru. Aveti potential, aveti capacitatea de a dezvolta proiecte memorabile, asa ca nu stati in spate, privind reusitele celor din jur. Nu va temeti de schimbari mari, va pot asigura beneficii de durata. Spre seara veti afla un secret bine pastrat pana acum. Ganditi-va bine daca vreti sa faceti publice aceste informatii. 

Horoscop 5 martie 2019 Taur
Taurii sunt “dominati” de pozitivitate. Este un lucru foarte bun, motiv pentru care trebuie sa fiti atenti la cei invidiosi, trebuie sa stati departe de conflicte,d e situatii tensioante sau certuri, mai ales daca nu va privesc si nu va implica in mod direct. Fiti concentrati asupra proiectelor pe care le aveti de finalizat. Bucurati-va de timp liber, daca spre seara aveti aceasta ocazie. Puteti iesi in oras alaturi de persoana iubita sau va puteti relaxa in familie.

Horoscop 5 martie 2019 Gemeni
Gemenii sunt inconjurati de monotonie. Cel mai probabil ziua va trece repede pe langa voi, fara conflcite, fara probleme de ultim moment. Aveti sansa de a va dezvolta in plan profesional, dar trebuie sa dovediti acest lucru in fata superiorilor. Fiti increzatori in fortele proprii si nu lasati temerile sa va acapareze.

Horoscop 5 martie 2019 Rac
Racii sunt sfatuiti sa nu se increada in persoane straine, ce par a avea intentii bune. E posibil ca unele dintre acestea sa urmareasca scopuri ascunse, despre care sa afli mult prea tarziu. Pe cat posibil, incearca sa vezi ce interes exista in propunerile pe care le primesti. Daca nu il vezi din prima inseamna ca ti se ascunde ceva. Strainii nu fac lucruri gratuite, mai ales cand la mijloc sunt bani.

Horoscop 5 martie 2019 Leu
Leii vor avea parte de un succes major in dragoste, cu o singura conditie – sa fie sinceri si sa-si exprime intentiile. Ar putea descoperi, pe aceasta cale, ca o persoana pe care o considerau inabordabila nu are doar sentimente de prietenie, asa cum dadea impresia. Momentul in care amandoi renuntati la masca ar putea fi de neuitat. De aici incolo, e totul sau nimic.

Horoscop 5 martie 2019 Fecioara
Putine sanse ca Fecioarele sa aiba o zi linistita. O persoana din trecut, de care ar vrea si nu prea sa scape, le da din nou tarcolae. Nu e cazul sa faci pe victima, e posibil sa existe sentimente pe care nu vrei sa le recunosti. Ar fi recomandat sa-ti asculti vocea interioara, intuitia care iti spune mereu, fara gres, daca ceea ce faci este bine sau nu pentru viitorul tau. Daca simti ca ceva este in neregula, poate ca e momentul sa pui punct.

Horoscop 5 martie 2019 Balanta
Balantei, pe 5 martie 2019, ii este recomandat sa fie mai selectiva in procesul de a face noi cunostinte. Astazi nu este cea mai buna zi pentru a va stabili parteneriate de afaceri, sa flirtati sau sa participati la discutii care nu va privesc. Prioritatea dvs. trebuie sa se indrepte catre succesul carierei. Actionati pe cont propriu si lucreati spre atingerea obiectivului dorit. La sfarsitul acestei zile exista sansa sa primiti o prima, dar si riscul unor stiri ingrijoratoare.

Horoscop 5 martie 2019 Scorpion
Multi nativi din Scorpion trebuie sa fie astazi foarte atenti la buzunar. In timp ce combateti cu pricepere unele atacuri verbale care tin de finantele personale, nu uitati sa actionati cu tact si cumpatare, deoarece aceste discutii se pot traduce in pierderi financiare. Totusi, aceasta zi are capacitatea de a va aduce fericire si placere. Ar trebui sa va faceti timp sa pregatiti cadouri pentru cei dragi, sa faceti un plan pentru festivitati viitoare sau sa vizitati prietenii. Scorpionii care sunt singuri astazi pot avea noroc in procesul de a face noi cunostinte. Puteti primi, de asemenea, o atentie speciala de la un prieten de sex opus.

Horoscop 5 martie 2019 Sagetator
Pentru Sagetator, ziua de marti va poate aduce multe motive sa va mandriti. Exista posibilitatea ca proiectul pe care l-ati inceput cu ceva timp sa va aduca beneficii abundente. Poate ca va veti bucura de ceva timp cu membrii mai tineri ai familiei dvs., cu o persoana romantica sau cu o persoana care va aduce beneficii profesionale. Seara, ar avea sens sa aranjati o mica petrecere, dar fiti atenti la rude. Este posibil ca, pe fundalul victoriilor dvs. recente, una dintre rude sa se simta foarte putin apreciata, desi are un aport destul de important la succesul dumneavoastra.

Horoscop 5 martie 2019 Capricorn
Astazi, Capricornilor nu li se recomanda sa cumpere, sa vanda sau sa inchirieze bunuri imobiliare. Ar trebui sa acorzi mai multa atentie celor din familie si prietenilor. Daca exista o persoana pe care nu ati vizitat-o de o perioada lunga de timp (o ruda indepartata, un prieten de scoala sau un fost coleg), ai face bine sa reiei legatura. O sa ai o surpriza incredibila si vei afla un secret bine pastrat. Marti, vei avea parte de emotii pozitive. Sanatatea si dieta dumneavoastra trebuie monitorizate. Eviti sa racesti si nu exagera cu consumul de calorii.

Horoscop 5 martie 2019 Varsator
Marti, Varsatorii sunt extrem de intuitivi. Cu toate acestea, al saselea simt este putin probabil sa te ajute in cazuri care implica analize exacte, planificari sau calcule dificile. Este recomandat sa eviti oamenii lacomi si sa le ignori sfatul. Odihneste-te si protejeaza-te de eventuale excese. Cea mai buna varianta pentru tine este o plimbare in aerul proaspat, de preferinta singur.

Horoscop 5 martie 2019 Pesti
Astazi, Pestii vor trebui sa rezolve unele probleme personale. Aceasta pot include o decizie legate de viitorul relatiei. Cei care sunt deja implicati intr-o relatie se pot confrunta cu senzatia de indiferenta fata de partener. Din fericire, nu vor fi probleme majore. Incearca sa-ti rezolvi problemele personale cat mai curand posibil. Du-te la cumparaturi, experimenteaza un til nou si rezolva problemele imobiliare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img