vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP 6 IULIE 2017: Schimbari majore pentru multe zodii. Cei in zodia Leu au o zi plina de ghinion

Distribuie:

Publicat:

HOROSCOP 6 IULIE 2017: Celebrul astrolog anunta schimbari importante pentru multe zodii.

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Se pun in balanta fidelitatea si loialitatea in cuplu, pentru ca a venit vremea sa purtati o discutie fata in fata, cu maxima sinceritate, prin care sa spuneti fiecare ce e bine sau ce nu merge in relatia voastra. Esti un pic mai rezervat, de parca l-ai banui pe partener de gesturi incorecte, dar daca ai analiza la rece situatia, ti-ai da seama ca amandoi aveti si defecte si calitati in felul in care tratati relatia. Ce oferi, tot asta primesti, deci fii cinstit daca vrei acelasi lucru.

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca te eliberezi azi de grija care te tinea blocat de ceva vreme, dintr-o data ti se va parea ca orizonturile sunt mult mai limpezi si stii mai bine ce ai de facut. Atat timp cat nu scapi de acel hop care iti taie elanul, orice efort este in zadar si caile catre etapele urmatoare sunt inchise, ca atare fa un efort sa scapi de acel aspect nedorit care te tine pe loc. Mai intai fa ordine in problemele stringente ca sa te poti concentra dupa aceea la telul pe care l-ai ales, altfel neregula de acum te va chema intr-o zi inapoi ca sa o rezolvi si pe ea.

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te apropii incet de finalul unei activitati care te-a solicitat la maximum din punct de vedere fizic si mental, dar rezultatele bune se prefigureaza la orizont si esti foarte multumit de tine insuti. Ti se citeste pe chip satisfactia, mandria ca ai ajuns aici prin forte proprii, dar mai bine stai un pic sa savurezi reusita inainte de a te apuca de altceva. E mai bine sa te opresti din avant, sa te bucuri de nivelul pe care l-ai atins, si, pornind de la reusitele deja acumulate, sa stabilesti noile teluri.

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vestea care soseste azi are efecte negative asupra psihicului tau, dar nu te dai batut de la atata lucru. Da, poate pe moment aluneci spre o usoara tristete sau apatie, dar reusesti sa iti aduni repede fortele si sa te apuci de treaba pentru a depasi cu brio momentul critic. Poate la originea acestei situatii neplacute se afla un esec, o greseala sau o intalnire care nu-ti face nicio placere, ceva ce iti strica ziua, dar norocul tau e o atitudine in general pozitiva ce te ajuta sa depasesti si astfel de momente. Suferi o ora, doua, dar iti trece repede!

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Leu (23 iulie – 22 august)

Calatoriile care erau programate pentru azi contin o mare doza de agresivitate. Ori traficul e infernal si te enervezi la tot pasul, eliberandu-ti nervii pe ceilalti soferi, ori ceea ce te asteapta pe parcurs te face sa regreti ca ai plecat la drum, pentru ca nu e o zi tocmai potrivita pentru deplasari. Te intorci acasa frant de oboseala si stresat, fara prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Daca poti amana calatoriile pe altadata, ai fi mai castigat, dar probabil e o obligatie de serviciu ce nu sufera amanare.

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

De dragul familiei esti capabil de orice, fiind convins ca si ei ar face la fel pentru tine. Dar vai, ai putea avea o surpriza foarte neplacuta cand vei vedea realitatea. Candva ai facut ceva important pentru cineva drag iar acum, cand ar fi momentul potrivit sa-ti intoarca serviciile, descoperi ca ori nu e de gasit, ori cauta scuze ca sa scape de responsabilitate, ba chiar incearca tot el sa profite de tine, pentru ca cerseste mila si ajutor. Nu pici tu din nou in aceasta plasa, dar te poti trezi la realitate ca sa cunosti astfel cum e omul atunci cand ai avea nevoie de el.

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nu e genul tau sa te lasi prada depresiei, dar ceva ciudat se petrece azi, de parca schimbi radical macazul de pe o zi pe alta. Nu te lasa dominat de emotii, dar te paste o criza emotionala, o criza de isterie, o criza de lacrimi, o criza de personalitate… pentru ca te comporti ciudat. Incepi ziua cu o senzatie de trezire brusca la realitate, de parca ai lua o decizie ferma prin care vrei sa schimbi ceva de acum inainte. De azi esti cu totul altfel decat erai ieri, deci tine-te de decizia luata!

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Daca iti vei uni fortele alaturi de colectivul in care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru ca sunteti foarte aproape de finish. Merita sa faceti un efort de vointa pentru a ajunge la capatul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar cativa pasi inainte de punctul final, dar vi se cere o participare totala, pentru ca sunteti atat de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se intrevede deja la final suna promitator si va stimuleaza sa trageti tare pe ultima suta de metri.

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Sagetator (22 noiembrie – 20 decembrie)

Joci un rol cheie in rezolvarea unei probleme de serviciu cu care multa lume isi bate capul. Tu esti bine pregatit la nivel teoretic, ai acumulat deja informatiile necesare pentru solutionarea situatiei de fata, dar astepti sa ti se ceara parerea. Consideri ca, daca te bagi fara sa fii consultat, ar fi un semn de infatuare. Iti cunosti valoarea, si altii ti-o cunosc foarte bine, dar de data aceasta stai cuminte in banca ta pana cand colaboratorii ajunsi in impas vor ajunge la concluzia ca trebuie sa apeleze la tine. Abia dupa aceea orgoliul tau se va umfle in pene!

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Presimti ca se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama dar, in loc sa folosesti timpul ce te desparte de acesta intr-un mod constructiv, stai si-ti torni singur cenusa in cap, lamentandu-te intruna. Lucrurile ar putea fi gestionate cu bine, chiar daca nu e vorba de un eveniment fericit, si aceasta tocmai pentru ca ai fost avertizat si ai timp sa le aranjezi pe toate in asa fel incat sa nu te afecteze urmarile neplacute. Zi mersi ca mai ai cateva zile la dispozitie pentru a te pregati sufleteste ca sa treci cu brio peste acel hop.

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Dorul te cheama spre zona ta de bastina, spre casa parinteasca sau spre o localitate indepartata unde se afla ceva drag sufletului tau. Ai sanse sa vezi cu ochii tai acel loc la care visai, incat calatoriile pot deveni cel mai bun mijloc de a intalni fericirea si de a-ti implini visele. Pe unde treci, vezi locuri frumoase, peisaje incantatoare, oameni placuti, iar deplasarile sunt astfel cea mai rapida metoda de relaxare pentru tine. Pleaca la drum, asadar!

HOROSCOP 6 IULIE 2017 Pesti (19 februarie – 20 martie)

Participi la un proiect ce implica resurse mari din partea ta. Totul va merge bine atat timp cat pastrezi un echilibru intre componentele acestui proiect, fara a aluneca spre exces de zel in nicio parte! Daca investesti energie, timp si pasiune, daca mai ai ocazia de a-ti pune in valoare si talentele native, atunci ai toate motivele sa fii multumit de rezultate, pentru ca este un plan care iti face mare placere. Nu e doar o obligatie sau o rutina, ci chiar e o adevarata bucurie sa iti aduci contributia, tocmai de aceea si rezultatele sunt excelente!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img