miercuri, 17 aprilie, 2024

Horoscop 9 ianuarie: O zodie va avea o zi de vis

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 9 ianuarie 2019 BERBEC
Arunca o privire in urma, pentru ca undeva in trecut se afla cheia problemei cu care te confrunti astazi. Data trecuta ai rezolvat totul foarte bine, deci ajunge doar sa-ti aduci aminte cum s-au rezolvat toate atunci si sa repeti reteta de odinioara.

Tot in trecut se afla un eveniment cu care te mandresti inca, pe care probabil nu l-a aflat toata lumea, ca atare e bine uneori sa mai treci in revista propriul palmares, ca sa stie toti cu ce te lauzi.

De fapt nici nu e lauda de sine, ci e o simpla informare a celor din jur cu privire la reusitele tale de altadata si care pot conta si acum.

Horoscop 9 ianuarie 2019 TAUR
Te afli intr-un anturaj constructiv, in care simti ca dai randament in orice activitate colectiva. Va completati unii pe altii, va sustineti reciproc si, la cooperarea de care dati dovada, si roadele vor fi foarte promitatoare.

Incearca sa te alaturi oamenilor deschisi la dialog si fii si tu la fel de cooperant, pentru ca numai impreuna puteti ajunge la roade de care va veti folosi cu totii. Singur iti va fi mai greu si vei avea mereu impresia ca ai nevoie de cineva alaturi sa te ajute. Azi ai pe cine te baza!

Horoscop 9 ianuarie 2019 GEMENI
Asteapta-te la discutii in contradictoriu, la controverse si animozitati in orice incercare de comunicare, pentru ca nici tu, nici ceilalti nu va puteti abtine de la remarci acide.

Parca ai fi prins in mijlocul unei furtuni si nu stii incotro sa mergi, orice ai face. Lucrurile se precipita si nasc o stare de nervozitate extrema. Si tu esti irascibil, fara indoiala, dar ai si ghinionul sa te afli printre oameni agresivi din fire care toarna gaz pe foc la o banala disputa.

Horoscop 9 ianuarie 2019 RAC
Ai ajuns la finish asa cum ai dorit, dar nu detii tu toate meritele pentru acest final de capitol, pentru ca ai fost ajutat permanent de cineva care a stat alaturi de tine.

Daca acum culegi roadele finale, nu uita cine a participat la aceasta reusita, pentru ca l-ai supara profund daca i-ai ignora contributia.

Nu fi egoist si nici nu trage pe turta ta toate meritele, ci trebuie sa recunosti ca ai avut un partener pe tot parcursul acestui proiect si fara el nu ai fi ajuns aici in aceleasi conditii. Scoate-i mai mult in evidenta rolul si multumeste-i!

Horoscop 9 ianuarie 2019 LEU
Muncesti mult, pentru ca vrei sa-ti faci dreptate intr-o situatie in care te simti defavorizat. Cineva s-a bagat in treburile tale si a dat peste cap ordinea corecta si acum bati pasul pe loc pentru a redresa situatia cum se cuvine.

Nu te lasa dominat de altii care iti flutura prin fata ochilor legi, documente, rezultate din trecut care ar putea sa incline balanta in favoarea lor, pentru ca tu presimti ca, la originea reusitelor lor, se afla o intentie negativa sau un gest incorect si nu te lasi pana nu le scoti la lumina.

Horoscop 9 ianuarie 2019 FECIOARA
Intalnirea de astazi aduce lumina in viata ta, de parca ai cunoaste exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema.

Mesajul transmis de cel care iti iese astazi in cale se va dovedi a fi salvator, ca atare fii deschis spre toate persoanele cu care ai ocazia sa discuti.

Printre ele se afla un potential prieten sau o posibila iubire, dar numai de tine depinde cum profiti de ocazia care se iveste. Culmea, nu e unica, ai atat de mult noroc incat, daca nu profiti azi de sansa, ti se va mai arata si a doua oara, dar, daca esti deja la a doua incercare, trebuie sa pui acum, repede, mana pe sansa!

Horoscop 9 ianuarie 2019 BALANTA
Cat timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o cat mai relaxat, fara stres si fara incrancenare, vei ajunge la visul tau cel mare cu bucurie.

Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic in urcusul tau: nici sa sari peste etape, nici sa te stresezi mai mult decat e cazul, nici sa te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo.

Lucrurile pot evolua lent, armonios si bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce frumos se aseaza toate, si asta numai datorita capacitatii tale de a-ti pastra calmul pana la capat. Nu te enerva pentru nimic in lume, ci ramai zen orice ar fi, si ai sa vezi imediat efectele acestei atitudini!

Horoscop 9 ianuarie 2019 SCORPION
Te stresezi inutil, desi nu ai nici un motiv sa te chinuiesti atata de unul singur. Te cramponezi de cele mai mici fleacuri care nu sunt la locul lor, in loc sa le tratezi cu detasare, ba chiar cu un dram de ironie, cat timp sunt atat de banale si de usor de rezolvat.

Relaxeaza-te, vezi in aceste motive de aparenta ingrijorare motivul de a rade si a te distra un pic, pentru ca da, e o situatie care merita tratata in gluma!

Faci haz de necaz, cum s-ar spune, si dupa ce stresul se va diminua, iti vei da seama ca nu a meritat sa-ti faci atatea griji. Ce a fost mai greu, e deja de domeniul trecutului, iar ce a mai ramas e un fleac ce merita tratat ca atare.

Horoscop 9 ianuarie 2019 SAGETATOR
Azi ar trebui sa te apleci cu mai multa atentie asupra propriilor tale dorinte si nevoi, fara a mai sta atat de mult la cheremul altora. Da, poti lucra in beneficiul lor, daca asta ti-e sarcina, dar nu uita ca, in tot ce faci, contezi doar tu.

Daca ceea ce faci pentru altii nu e si in avantajul propriu, pentru ca-ti dedici timpul si energia doar lor, ar fi bine sa te opresti macar pentru o zi si sa te gandesti inainte de orice doar la tine.

Nu e egoism acesta, ci e doar grija pentru propria ta persoana, care are si ea nevoile sale! Ocupa-te prioritar de dorintele tale cele mai aprinse care pot fi indeplinite acum!

Horoscop 9 ianuarie 2019 CAPRICORN
Nici tu nu stii de unde, primesti azi un impuls fantastic ce te poate propulsa cu cateva etape mai sus in proiectul de care te ocupi. Ai cerut candva ajutor, ai aruncat gandul in spatiu si nu aparea nici un semnal ca cineva te-ar fi auzit, dar azi apar deja rezultatele.

Cand vezi ce usor evolueaza lucrurile acum, ai din ce in ce mai clara senzatia ca acesta e raspunsul la dorintele pe care le-ai emis atunci.

Vezi, uneori lucrurile nu se misca asa cum sau cand ai dori tu, ci trebuie doar sa-ti doresti sa se intample minunea, si ea va aparea atunci cand este momentul potrivit. Acum poti sa vezi ce pasi mari poti sa faci inainte catre succesul dorit!

Horoscop 9 ianuarie 2019 VARSATOR
Stai si chibzuiesti profund asupra unei decizii pe care nu ai vrea sa o iei la voia intamplarii. E o alegere dificila, tocmai de aceea ai nevoie de un ragaz pentru a puie in balanta argumentele.

Daca mai ai nevoie de o a doua parere, consulta pe cineva care a trecut printr-o situatie similara, dar fa tot posibilul sa nu dai raspunsul final tot azi. In cateva zile ar mai putea aparea cateva elemente in plus care sa modifice directia si poate va fi prea tarziu sa te mai razgandesti.

Horoscop 9 ianuarie 2019 PESTI
Ai numai de castigat de pe urma anturajului in care nimeresti astazi, de parca ai intra intr-un mediu de oameni inteligenti, experimentati, intelepti, care cunosc foarte bine domeniul pe care tu deocamdata il tatonezi.

Stai cu urechile palnie la tot ce au ei de transmis, pentru ca trebuie sa recunosti ca iti sunt superiori si de la ei vei primi informatiile de care ai nevoie.

Sunt ca un fel de profesori, de mentori, de indrumatori spre succesul pe care il vizezi de multa vreme, iar deschiderea lor spre a impartasi si altora ce stiu trebuie valorificata din plin.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img