joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop aprilie 2019. Zodiile care vor avea parte de multe surprize

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul zilei de 30 martie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 30 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 30 martie 2019 spune ca astazi nativii din zodia Leu pot intra in conflicte serioase cu persoana iubita si chiar pot ajunge la despartire.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Berbec pot avea parte de surpize neasteptate din partea prietenilor. In unele cazuri, nativii vor fi pusi in situatii surprinzatoare de catre persoanele din anturaj. De exemplu, este posibil sa planifice o iesire in oras, dar locatia sa fie o surpriza. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce vesti despre o cunostinta cu care au pierdut legatura de mai mult timp.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Taur pot avea parte de diferite evenimente, cu rol de incercari, nu cu repercusiuni neaparat neplacute, dar de natura sa-i puna in ipostaze noi de viata, sa-i determine sa-si puna mai multe intrebari despre anumite domenii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste sa fie prudenti in actiuni si retinuti in afirmatii si declaratii.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Gemeni pot avea parte de idei revolutionare, solutii interesante si ingenioase la problemele cu care se confrunta zi de zi. Nativii vor dori sa iasa in evidenta prin expunerea unor principii de viata si vor reusi sa-i surprinda din plin pe cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce niste vesti mai putin placute legate de traseul unui proiect profesional.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Rac sunt stresati de un context financiar. Nativii pot afla vesti destabilizatoare cu privire la o mostenire, la o suma de bani care ar trebui sa le intre in conturi. In unele cazuri, cei care detin bani la comun cu partenerul de viata, s-ar putea afla in ipostaza unei pierderi financiare sau ar putea descoperi ca acesta a cheltuit resurse, economiile familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Rac ii atentioneaza pe cei singuri si dornici de flirt ca pot avea parte de o aventura amoroasa.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Leu s-ar putea sa intre in conflicte destul de serioase cu persoana iubita. Nativii pot dezgropa situatii mai vechi pentru a cere lamuriri suplimentare sau pot avea parte de evenimente in cuplu care sa le accentueze o stare de confuzie majora. Horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste sa nu dea curs tensiunilor deoarece s-ar putea produce o racire a relatiei, o indepartare a partenerilor si chiar o despartire definitiva.

 Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Fecioara nu se vor simti in apele lor. Nativii se pot confrunta cu diferite probleme de sanatate de natura sa le strice toata buna dispozitie a zilelor libere. Cei care se confrunta cu afectiuni cronice pot resimti mai intens simptomele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioara ii sfatuieste sa nu se suprasolicite nici fizic si nici psihic, mai ales cei care au probleme cardiovasculare, cu tensiunea sau cu sistemul nervos.

Horoscop zilnic Balanta – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Balanta pot avea parte de surprize neplacute in plan sentimental. Unii nativi se vor confrunta cu nelamuriri si confuzii ce tin de persoana iubita, de trecutul acesteia, in timp ce alti nativi pot fi nedumeriti cu privire la atitudinea si comportamentul adoptate de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Balanta ii sfatuieste sa evite sa duca dialogurile la extrem, sa nu faca afirmatii, reprosuri, sa nu aduca acuze si critici pe care le pot regreta ulterior.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Scorpion pot avea parte de evenimente neplacute in familie, de natura sa-i ingrijoreze pe nativi sau sa-i scoata din ritmul lor normal. Nu sunt excluse conflictele cu cei dragi legate de idei si principii de viata diferite, vizati fiind in primul rand parintii sau membrii mai in varsta ai familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion poate veni cu vesti destabilizatoare legate de o ruda aflata la distanta.

Horoscop zilnic Sagetator – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Sagetator au parte de dialoguri ciudate, uneori surpinzatoare, alteori acide cu cei din jur. Comunicarea va oscila intre limitele sale si le va testa rezistenta psihica a nativilor. Cei care trebuie sa invete, sa studieze se vor descurca cu greu sa se concentreze si sa retina informatiile. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator ii atentioneaza ca pot avea initiative neinspirate, mai ales intr-un context oficial. Discursurile publice sunt de evitat.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Capricorn pot avea parte de surprize financiare deloc placute. Nativii care asteapta o suma de bani s-ar putea sa primeasca raspunsuri nefavorabile, iar cei care asteptau sa-si imbunatateasca veniturile cu ajutorul unei sponsorizari, unui investitor pot fi dezamagiti. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn poate aduce actiune in acest sector de viata si-i poate mobiliza pe unii sa gaseasca solutii urgente sau (atentie!), ii poate determina sa ia decizii pripite.

Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Varsator pot avea parte de diferite surprize in viata de zi cu zi, unele mai placute, altele mai putin placute. Nativii pot simti ca totul in jurul lor este o loterie si vor fi cand sus pe val, cand la pamant, tristi si morocanosi. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii sfatuieste sa fie prudenti in activitatile pe care le intreprind si sa nu riste nimic.

Horoscop zilnic Pesti – Horoscopul zilei de 30 martie 2019
Cei nascuti in zodia Pesti vor traversa o etapa mai putin placuta din punct de vedere psihic. Nativii se vor intoarce cu gandul in trecut in incercarea disperata de a obtine niste raspunsuri si vor avea o reprezentare negativista, pesimista supra viitorului. Horoscopul de azi pentru zodia Pesti ii sfatuieste sa nu ia niciun fel de decizii in acest context, deoarece mai tarziu le pot regreta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img