vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii in 2018, prezentate de astrologul Mariana Cojocaru

Distribuie:

Publicat:

Horoscop saptamanal realizat de Mariana Cojocaru si prezentat la Antena 3. HOROSCOP DE PASTE.

Mariana Cojocaru – Top zodii norocoase

Berbecii au o perioada foarte interesanta. Vor atrage castiguri si vor investi in sanatate.

Taurii au Venus intr-o pozitie foarte buna. Vor beneficia de o luna mai extraordinara si vor filtra sentimentele.

Gemenii sunt foarte prietenosi.

Racii sunt intr-o perioada in care se gandesc daca relatia lor este buna.

Leii au un sens nou in viata. Unii au un an foarte bun, cu reusite extraordinare.

Fecioarele sunt cu gandul la castig.

CITESTE SI: Ei sunt cei trei narcisisti ai zodiacului. Nativii care nu iubesc pe nimeni la fel de mult ca pe ei insisi

E firesc: fiecare semn zodiacal in parte are atat calitati, cat si defecte, insa unii nativi exceleaza la capitolul narcisism. 

Persoanele narcisiste se remarca printr-un caracter puternic, au tendinta sa fie distante si sa ii domine pe cei din jurul lor. In plus, se spune despre narcisisti ca sunt incapabili sa iubeasca pe altcineva in afara de propria persoana si tind sa se admire necontenit. 

Astrologii sustin ca vanitatea si egoismul sunt trasaturile principale ale zodiilor narcisiste. Pentru a putea identifica mai usor nativii care tind sa acorde o atentie excesiva propriei persoane, iti prezentam mai jos un top al celor mai narcisiste zodii. 

1. Capricorn. Specialistii spun ca unele persoane nascute in aceasta zodie sunt mandre si egoiste, motiv pentru care pot fi usor caracterizate drept narcisiste. Fara sa generalizam, iti spunem ca exista nativi care sunt interesati doar de latura financiara, succes si cariera, si mai putin de semenii lor. 

2. Leu. Nativii din aceasta zodie au un caracter puternic si sunt extrem de mandri, motiv pentru care nu puteau sa lipseasca din acest clasament. Unii dintre cei care se nasc in aceasta zodie nu se lasa influentati de nimeni si simt nevoie de a fi admirati. Astrologii spun ca Leii care sufera de narcisism fac promisiuni mari, insa rare sunt ocaziile in care se tin de cuvant. 

3. Taur. Unii nativi din zodia Taur au o parere usor exagerata despre calitatile lor, motiv pentru care se considera mult prea inteligenti sau descurcareti. Taurii au si ei calitatile lor, insa unii dintre ei cer iubire neconditionata, fara sa ofere nimic in schimb. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img