joi, 28 martie, 2024

Horoscop de weekend 10 – 11 martie 2018. Cum ne schimba viata luna din Sagetator

Distribuie:

Publicat:

Horoscop de weekend 10 – 11 martie 2018. Vremea de afara aduce caldura in suflete multor nativi. 

Iata horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambata: E o atmosfera de sarbatoare, petreci o zi frumoasa cu familia. Ii propui partenerului tau sa mergeti intr-o minivacanta pentru ca iti doresti sa stai numai cu el

Duminica: Astazi este o zi de relaxare. Vrei sa mergi la un SPA si probabil stabilesti sa faca asta cu cea mai buna prietena.

Taur

Sambata: Esti suparat pentru ca te-ai certat cu unul dintre parinti. Dar, cum zice o vorba din popor, fa tu primul pas spre impacare.

Duminica: Treci printr-o perioada putin mai dificila din punct de vedere financiar. Insa totul se rezolva daca iei lucrurile incet. Poti sa mai faci economii ca sa nu mai ajungi in astfel de situatii.

Gemeni

Sambata: Priveste viitorul cu alti ochi. Vei vedea ca lucrurile vor porni pe un fagas mai bun daca vei avea mai multa incredere in tine.

Duminica: Posibile neintelegeri cu anumiti amici dar pe care nu trebuie sa le pui la inima. Uita putin de probleme si relaxeaza-te.

Rac

Sambata: Vei negocia un contract cu partenerii de afaceri. Vei iesi in avantaj daca vei stii cum sa te vinzi si ce sa le ceri partenerilor.

Duminica: S-ar putea sa te certi cu o persoana apropiata si vei fi putin cam suparat. Evita totusi starile de nervozitate.

Leu

Sambata: Nu vrei decat sa te distrezi. Ai sanse sa gasesti un partener, daca esti mult mai deschis unei relatii.

Duminica: Astazi este despre tine si familia ta. Posibil sa mergeti la un restaurant unde sa povestiti ce s-a mai intamplat in ultima perioada.

Horoscop de weekend 10-11 martie 2018

Fecioara

Sambata: Lasa treaba, odihneste-te si incearca sa pui pe primul loc relatia cu partenerul de viata. L-ai cam neglijat in ultima perioada.

Duminica: S-ar putea sa fii acuzata de ceva si sa trebuiasca sa demonstrezi ca nu esti vinovat. Nu te enerva si spune lucrurilor pe nume.

Balanta

Sambata: Este primul weekend cu adevarat de primavara. Iesi in parc si profita din plin de aceasta. Maine nu se stie ce se intampla.

Duminica: Este indicat sa eviti persoanele agitate. Pentru tine este o zi de meditatie, vei reflecta foarte multa la ce s-a intamplat in ultima perioada.

Scorpion

Sambata: Iti sustii cu toata taria convingerile si nu cedezi cu niciun pret, chiar cu riscul de a ramane fara prieteni.

Duminica: Ai o zi frumoasa, te simti bine alaturi de prietenii. S-ar putea sa primesti un mic cadou.

Sagetator

Sambata: Nu ai chef de nimic si s-ar putea sa incurci lucrurile. E de preferat sa stai acasa si sa nu intri in cont cu alte persoane.

Duminica: S-ar putea sa afli ceva ce nu o sa-ti convina in legatura cu partenerul tau. E posibil sa urmeze niste schimbari.

Horoscop de weekend 10-11 martie 2018

Capricorn

Sambata: Familia este foarte importanta pentru tine si o incluzi si pe ea, foarte serios, in marile tale planuri de viitor.

Duminica: Astazi te decizi sa iesi din oras. Vei face o mica escapada cum doar tie iti place.

Varsator

Sambata: Ai inceput de mult un proiect pe care trebuie sa-l schimbi. Esti foarte stresat si muncesti in acest weekend.

Duminica: Nu sta acasa intr-o astfel de zi, pentru ca cele mai bune lucruri se vor petrece in afara propriului camin.

Pesti

Sambata: Poate iti vin azi chiar si idei de afaceri, generate de discutiile foarte animate cu cei din anturaj, cu sansa de a gasi un potential client sau asociat.

Duminica: E o placere sa primesti atatea incurajari la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi in contact.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img