joi, 28 martie, 2024

Horoscop de weekend 12 – 13 mai: Viata unor zodii se va schimba

Distribuie:

Publicat:

Doua zodii primesc o suma mare de bani de la cineva apropiat, o suma care le va prinde foarte bine. Afla ce iti rezerva astrele. Tu sub ce semn zodiacal te-ai nascut?

BERBEC

Sambata: Petreci o zi in care faci planuri, esti hotarat sa faci altceva cu viata ta si ai nevoie sa primesti un imbold de la cineva. Totul porneste de la tine, caci vei reusi tot ce iti propui.

Duminica: O vizita la cei dragi s-ar putea transforma intr-o mare surpriza, pentru ca cineva doreste sa iti dea o suma mare de bani pentru a incepe o afacere sau pentru a cumpara ceva pentru casa. Ai grija in ce investesti suma primita.

TAUR

Sambata: Ar fi momentul sa rezolvi problemele din cuplu, pentru ca niciodata nu poti sti cand se poate strica totul intr-o clipa. Trateaza cu maturitate fiecare discutie cu partenerul.

Duminica: Nu iti fie teama sa ceri ajutorul intr-o situatie care simti ca te depaseste. Acea persoana ar putea sa iti ofere niste sfaturi foarte bune, pe care sa le pui in practica pe viitor.

GEMENI

Sambata: Apar niste certuri in familie, parca nimic nu merge bine in familie si atmosfera este una tensionata. Strange-i pe toti in jurul tau si discutati calm orice va deranjeaza, pentru a rezolva conflictul.

Duminica: Ziua incepe cu o veste buna din partea partenerului, care ti-a pregatit o surpriza. Chiar daca de multe ori nu poti fi surprins, ce iti va spune partenerul va fi extrem de important pentru relatia voastra.

RAC

Sambata: Te-ai impartit in atat de multe planuri si locuri, ca nu iti mai vezi capul de treaba. Ia un moment de respiro si ofera-ti timp si tie, pentru a nu ajunge la o stare de epuizare.

Duminica: Retine faptul ca cei din jurul tau iti vor numai binele si trebuie sa apreciezi permanent ajutorul lor. Astazi, mai mult ca oricand, trebuie sa retii acest lucru.

LEU

Sambata: Pici intr-o situatie care s-ar putea sa nu iti priasca, intr-un grup care raspandeste barfe despre ceilalti, fara a avea dovezi in acest sens. Retrage-te din aceste discutii, pentru a nu cadea in capcana lor.

Duminica: Ai nevoie de o zi de relaxare, alaturi de cei dragi. O plimbare in parc sau in afara orasului te va incarca de energie.

FECIOARA

Sambata: Nu refuza ajutorul celor din jurul tau, pentru ca iti vor binele. Astazi ai putea primi o suma de bani care sa te scape de datorii. Accepta banii pentru ca nu se stie cand vei mai avea ocazia aceasta.

Duminica: Lupta pentru convingerile tale, dar fa acest lucru in mod diplomat, pentru a nu-i rani pe cei din jur. Fiecare are felul sau de a se exprima, iar tu trebuie sa stii cum sa te exprimi.

BALANTA

Sambata: Astazi revezi persoane pe care nu le-ai mai vazut de mult timp, iar acest lucru te bucura. Ai nevoie de aceste momente, pentru ca te simti cel mai bine in preajma lor si ei te inteleg cel mai mult.

Duminica: Petreci clipe de calitate cu rude ori cu prieteni si puneti la cale o vacanta impreuna intr-o destinatie exotica.

SCORPION

Sambata: Ai de facut o alegere importanta astazi si trebuie sa te gandesti foarte bine la ceea ce este mai bine pentru tine. Nu te grabi sa dai un raspuns pe loc.

Duminica: Ai atat de multe idei interesante pentru serviciu, incat ar trebui sa le notezi undeva si sa le impartasesti cu seful tau. Acest lucru ar putea sa iti aduca inclusiv o promovare.

SAGETATOR

Sambata: Te simti extrem de obosit si tot ce vrei sa faci este sa te odinesti. Acorda-ti cateva clipe de ragaz si nu te teme sa ceri ajutorul daca simti ca nu faci fata in ce faci in prezent.

Duminica: Inlatura plictiseala cu o iesire la film, cu o plimbare in parc ori la o terasa. Te asteapta o saptamana incarcata si ai nevoie de toata energia posibila.

CAPRICORN

Sambata: O discutie cu o persoana draga s-ar putea sa te aduca la realitate. Asculta-i pe cei mai in varsta si nu repeta greselile lor.

Duminica: Nu iti mai pune frane in gandire, in alimentatie si in ceea ce faci, in general, pentru ca poti acumula multa frustrare care nu este deloc una benefica pentru tine.

VARSATOR

Sambata: Simti nevoia sa lamuresti situatia sentimentala cu partenerul de viata. Vrei sa stii daca sentimentele persoanei pe care o iubesti sunt la fel de puternice si trebuie sa discutati deschis.

Duminica: Clipele alaturi de persoanele speciale din viata voastra sunt ca o gura de aer proaspat, asa ca bucurati-va de o zi linistita.

PESTI

Sambata: Daca ai luat o decize, tine-te de cuvant pana la capat, pentru a nu le pune piedici celor din jur. Oamenii se asteapta sa dai un raspuns clar si concis.

Duminica: Ai parte de un nou inceput, de o schimbare majora in viata ta, lucruri care iti fac foarte bine si te maturizeaza.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img